Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LenaElenaJelena
    19. Travanj 2016. 09:43

hvala curke :)

03.10.2011 David
    25.03.2013 👼
    10.07.2015 👼

Abies
    19. Travanj 2016. 09:44

Ja imam putovnicu za malca. Bi osobna al nije bilo vremena. 
    U prvom fotostudiju su krivo uslikali. I uredno naplatili. Srecom sam isla u drugi x km udaljen fotost ponovo slikat....jer da sam u onaj otisla porazbijala bih im svu opremu.
    Vazeca putovnica 2013-2018. O bas ce liciti na sebe 2018!

inaj
    19. Travanj 2016. 09:50

Aurelija... jednodjelnih pidžamica sam stopalicama, ima na stranici next
    http://hr.nextdirect.com/en/shop/Gender-Newborn_Boys-Gender-Unisex-Category-Sleepsuits/%40Page-1
    ovo sam za dečke link dala, ali isto su tak nekak cijene oko 60 kn/kom

Bruna257
    19. Travanj 2016. 10:26

Aurelija pogledaj na fb stranicu Djecja oprema "Babyboom", mislim da sam tamo vidjela.... Sad sam preko mob pa mi nije prakticno tam trazit...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Ellie00
    19. Travanj 2016. 10:37

Malamimi i Babyboom hvala na savjetima za osobne. Morat cemo to nakon bebinog rodjenja...
    Mm mi dobio  jucer dobru ponudu za posao ali u Crnoj Gori- kategoricki je odbio.Poslije me zove da mi veli i ispricava se sto nije sa mnom odlucio. Al tu se slazemo zvjeli smo vec dole godinu dana i nebi se vratili. 

Ja sam kupila pidjamice 3 komada 56 broj i 3 komada 62. Mislim da sam uzela isto u C&A ali one u kompletu. Mm mi veli da je njemu sve to isto- da sva odjeca izgleda kao pidjama 

Aurelija
    19. Travanj 2016. 10:49

Inaj, hvala,  znam, gledala sam taj next, i mislila da cu kupit kad budem isla na sajam u wg, al nisam isla! Glupo mi je postarinu placat...
    Nac ce se jos nesto do 7 mj, ne moram odmah sve imat  sad sam u kolicima sva, imam osjećaj da ste već sve osim mene nabavile kolica!  imam jedna prekrasna na piku, na njuskalu, samo da organiziram kupovinu i dostavu iz drugog kraja drzave, zaljubila sam se   hocu ta i nijedna druga 

Aurelija
    19. Travanj 2016. 10:51

Ellie, di ima c&a pidzame u kompletu? I kolko dodu? Ja jucer bila u klc, samo pojedinačno 

Dunyasha
    19. Travanj 2016. 10:53

Dobar dan svima..
    Mi smo jučerašnje popodne i  noć provele u predrađaoni na SD. Naime, od nedjelje navečer gospođica se nije javila koliko treba, mene ulovio strah i otišli na SD da mi naprave ctg i uzv..
    Kad je krenuo ctg, počela se malena micati, ali na uzvu je specijalizantica napravila procjenu da ima samo 1900 grama, što bi značilo da je od zadnjeg pregleda prije 3 tjedna dobila samo 200. Cijelu noc bila u predrađaoni, spajali me na ctg više puta, očitavali mi trudove (do jačine od 40), pitali dal me bole trudovi. Ja rekoh, koji trudovi?? Ništa ne osjećam..
    Ispratila nekoliko rodilja u boksove, čula rođenje 3 bebice..
    Jutros vizita, kaže dr. ponovo na uzv (malo detaljniji), pa ukoliko je zastoj u rastu, ostajem na patologiji trudnoće..
    Proplakala skoro od muke.. I odem ja dolje u TA, sestra me odvede na uzv, doktor krene gledati i kaže: kolika je jčr curica bila procijenjena? Ja rekoh na 1900 gr, kaže on: ja nikad nisam vidio da dijete u 24 sata dobije 700 grama (ironično, jer me pitao tko mi je radio uzv, pa kad sam mu rekla, rekao je aha).. Uglavnom, Nika ne da nije u zastoju, nego ima 2600 grama, 49 cm je dugačka i super je beba! Malo smo čekali micanje (miče trup, ruke i noge, ali sad po novom gledaju i neko pseudo disanje- to smo čekali) i kad je sve pomaknula, kaže dr. idite kući u miru. I još me pita dal mi je muž Mirko Filipović, s obzirom na bebu. Riknula sam od smijeha.
    Dakle, nosim veliku i zdravu curicu!!! HB!
    Kontrola kod njih 3.5., tako da sam sutra zadnji put kod svoje ginićke, da mi napravi bris na streptokok i to je to.

Što se tiče SD- same pohvale, doista. Sestre i doktori izrazito ljubazni i nježni, sve je uredno i čisto, plahte nisu krvave, wci su čisti, hodanje dozvoljeno uz snimanje ctga svakih sat vremena po 20 min, trudnica jedna prodisavala na lopti. Pregledavaju rodilje svaka 2 sata, svaki put pitaju dal želimo nešto protiv bolova. Jedna tražila dolantin i u roku od 1 min nakon što su joj ga dali, izbljuvala se cijela. Ali drugoj koja ga je isto tražila nije bilo ništa...
    Dianatal gel znaju što je i apliciraju ga pri otvorenosti od min 5 cm..
    Uglavnom, bila je to zanimljiva noć.

Svima koji idu na SD rađati, idite s mirom, sve je bilo okej i bit će okej svima koje dođemo tamo! O i bio je jedan CR sa spinalnom- kad čujete bebin plač- zbilja nema ljepšeg zvuka... Srce mi se topilo!!
    Odoh sada u tuš, šaljemo svima pozdrave ja i moja mrcinica najdraža na svijetu!!!

Aurelija
    19. Travanj 2016. 10:59

Ufff Dunya, stvarno napeto, al hb sve super! I curka vec 49 cm u 34 tt? wow! 
    Ak nista drugo, ovo ti je bio dobar uvod prije poroda, sad stvarno mozes bit mirna!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.