Pozdrav :)
Dunja, prvo ću prokomentirati tvoj post jer sam se sva naježila HB da je s Nikom sve u redu. Stvarno velika bebica, tata Mirko će biti prezadovoljan..haha...
I ja jedva čekam da čujem plač svoje bebice kad izađe, vjerujem da je nešto posebno. Super da je i s tobom sve u redu.
Sanjarka, o da..itekako
sandrich, ormarić je PRE PRE....stvarno super, svaka čast! Kako si ti? Kad ponavljaš ogtt? Robica je savršena.
Pixxi, i ja ti taj jastuk prvi put vidim i neću ga kupovati.
Ellie, ne želi ni meni otvoriti ovaj link za njihaljku...ako sve imap, nek kupe..sve ti dobro dođe...a možda ju bebica jako zavoli...držim fige da se tlak smiri,
ivf, jedva čekamo izvješće
Lena, zaista ne znam koji bih ti savjet dala...moja sestrična je rodila na CR i za 10 dana ko nova, Ništa joj nije bilo. Ako ti dr preporučuju CR onda bih ja na tvom mjestu prihvatila.
Bruna, pa i meni se krv iz nosa spusti. Bili baš u sub s kumovima vani i meni počela krv na maramici...baš mi je bilo neugodno..
Sad sam skuhala, u 14 sati slijedi kavica s Marie4 i Rozalijom...da se malo popričamo :)
Ja se budim svako jutro u 7:30, rutina. I po noći 1-2 puta piškit. Ne žalim se. Vani je hladno pa mi nije volja ni u šetnju.
5.5. su kod nas DANI OTVORENIH VRATA u bolnici za trudnice i rodilje. Moći ćemo vidjeti rađaonu, sobe i sve kaj nas zanima. Jedva čekam :)
Ujutro sam natašte mjerila šećer i bio je 4,4. Ne znam zakaj me gnjave, a sve je ok...preventiva!
Uživajte mi i tipkamo se
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Dunja, skoro smo se srele. Mm navalio da me vozi zbog mojih laznjaka, al ja kategoricki odbijam. HB da su te smirili. Joj te procjene bebine mase...uvijek se najezim od toga. Koji doktor te otpustio?
Moraju neki i fulat procjenu. Tako su mojoj frendici za cca 1kg zeznuli. Meni su 100g. A ginicka u dz me pogledala takla i rekla 100g manje da ce bit po porodu. Stara zenica.
Povukla i ja svoju penzinerku na sv duhu pa cekam da mi javi koga je angazirala. Iako neku mladu dr lanu s dva prezimena puno hvale. Tako da odluka je pala.
Dunja, hvala na informaciji. Nadam se da mi nece trebati sve do pravih trudova.
evo samo malo da se javim da vas pozdravim! čitam vas redovno, ali baš uživam na g.o., lumpujem okolo pa ne stignem puno komentirat!
Dunya, baš si me prepala svojom pričom, ali hvala Bogu da je sve ok! bolje da si ti otišla pa ćeš sad mirnije čekati idući pregled!
sretno svima koji su na pregledu ovaj tj!
Dunja, pa ti si imala zanimljiv dan, baš si me uplašila dok sam čitala, ali drago mi je da je mala mrcina dobro. I već je 49cm? Wow, dugačka je! Nadam se da ti je idući posjet sd za porod, da ti curka više neće priredivati šokove. :*
Crazy, produzivace sam uzela na Flafi štandu na sajmu, nisam vidjela da ih ma itko od dućana ovako, samo ovi koji prodaju pp. Alkohol, opijanje, hahaha, mislim da ćeš morati pričekati još neko vrijeme. Ja sam neki dan bila puna energije, baš mi se nešto ludovalo, plesalo, ne znam koji mi je k bio, ali nema ni toga tako skoro...
Sanjarka, više manje sam tu negdje na +3kg, rekao doktor da ne brinem sve dok je beba ok. A i ima bolje, neću možda morati kupovati novu robu :D
Tečaj gotov, jako puno korisnih info smo čuli i stvarno vrijedi ići u bolnicu u kojoj misliš roditi na tečaj.
Jel tebi ovo zadnji radni tjedan? Odi odmaraj više, dosta si radila :)
Ellie, a jel možeš nekako promijeniti vrijeme kada uzimas terapiju, ili mora biti prije/nakon jela? Šteta da ne zadržis ono što ti treba.
Sortiraj odgovore
Najstariji