Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    18. Travanj 2016. 13:19

Ma cure, što da vam kažem u vezi ove pomoći meni je cijeli život tako, uzdaj se u se i u svoje kljuse... Još sam otišla na drugi kraj države di od mojih nikog nema, a ovi s muževe strane su sve samo ne pomoć... Ja sam isto navikla sve sama odrađivat, isto sam u prvoj T organizirala vjenčanje i sve to sama, vjenčanje u Međimurju a ja u Zadru, isto dosta ljudi treba smjestit negdje i bla bla... Jedini savjet koji imam je da se ne obazirete previše na tuđe komentare i da radite po svom, jer ionako neće nitko pomoć. Mene su osuđivali da što je u Međimurju a ne u Zadru, pa onda zašto je DJ a ne bend i tralalala... na kraju je svima bilo wow, napravila sam onako kako je po mom guštu... Čak je i sveki rekla da je bilo savršeno i van svake usporedbe do najsitnijeg detalja... 
    Svak će imat nešto za iskomentirat i svak misli da je onako kako on radi najbolje ili da je jedino tako uopće i dobro...
    Ja isto moram uredit vrt ovaj tjedan, isto sam se namećila na lavandu jer ne znam kako ću bit u prilici zalijevat, obzirom da me preko ljeta neće bit u ovoj kući...

Bruna257
    18. Travanj 2016. 13:28

crazy zato mi je lavanda i odlična, uopće nije zahtjevna, zalijevam je samo u početku dok se malo ne privikne...al ni to nije pretjerano... samo ja kad sam ih sadila, iskopala sam dublju rupu, stavila konjskog gnojiva(stric mi ima konje) pa na to zemlje, zalila malo i tek onda lavandu zasadila.... zato su nešto bujnije 

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Abies
    18. Travanj 2016. 13:50

Bruna ne smijem putovat. Tijelo mi jako reagira na klimu pa ne izazivam. I bez trudnoce.
    Crazy - medjimurje zadar i frka. Muzevi digli njuske za relaciju zagreb jaska! Tako da...razumijem. Koliko mozes ogradi se od svih. I sad svekar zeza. Bas jucer smo bile mama i ja (bila kod mene), on na rucak i napad moje mame <3 da koji vrag vise izmisljava od poslova da je njegovom sinu mjesto sad uz mene jer je kraj trudnoce. Samo preglup je on za shvatit. Jesam i ja svasta skresala. Al bojim se da nema smisla. Bez brige i s muzem odavno razgovarala u svim tonalitetima

iva1989lea
    18. Travanj 2016. 15:27

Vidim da jugo utječe na sve...drago mi je kad znam da nije samo do mene hehe zločesta sam 

uykmyjh
    18. Travanj 2016. 16:04

Bruna orhideje su preeeeedivne!! I ja se priključujem klubu zategnute kože oko pupka. Bol mi bude samo popodne/predvečer kad se izforsiram ili kad mi mjehur skoro eksplodira 

Prijavljujem pregled sutra. Jedva čekam vidit svog bebea  I saznat kilažu ^^
    Jutros sam bila u zubara i prošetala par km tako da sam sad u vodoravnom i ne mrdam nikome 

Prvi put da sam osjetila udarce jako nisko i prošli su čim sam legla... Kad već sama neznam kad je dosta, bebač je tu da me podsjeti 

Evo mog blaga (sestrinog)

http://prntscr.com/atr7ay

Valjda nam je to dovoljno... I ima još par bodija i švedskih pelena, al ne stane sve na krevet 
    Donila nam je i kolica, budem slikala drugom prilikom... Predivna su, sva robica je mekana i odlično očuvana... Koliko god se klala s njom na dnevnoj bazi, najbolja je 

Bruna257
    18. Travanj 2016. 16:12

sandrich baš tako, bol i peckanje samo navečer ili kasno popodne, ako se preforsiram, a jučer i subotu to je definitivno slučaj.....  a robica je divna  baš medeno... da, sestre, svaki dan se pokolješ sa njima, al nikako bez njih... :)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

uykmyjh
    18. Travanj 2016. 16:16

Evo i moj prvi dekupaž projektić, ovo vježbam da mogu ukrasit komodu za bebu u nekim dječjim motivima

http://prntscr.com/atrdhq
    http://prntscr.com/atre94

Dečko napravia ormarić, ja opiturala i ukrasila 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.