miska nemoj samo bit previše ljubomorna da mi se ne počnu sušit :P hahahaha šalim se ;)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bruna ajme preeeedivnoooo - pogotovo ova bijela... wow!
Žabica bravo za muža, baš je pažljiv. Kod mene nema ništa radi ove bakterije :(
Mishka - eh te SVEKRIVE :P što reći... Moja je glumica teška... Ona ima pravo sve reć i sve iskomentirat, a kad joj netko nešto kaže natrag booožeee sačuvaj...
Meni danas koma dan, na poslu se zaredali sami problemi, baš ono da ti se sve zgadi... naravno da me dole sve nešto grči, i sve mi se čini da bu ovo sve skupa još kratko trajalo. Otići ću na bolovoanje, pa nek si nađu nekog drugog za zaje....
crazy hvala ti :) ma i meni danas težak da, baš izgleda da će još danas kiša, više je oblačno nego sunčano, a ja osjetljiva na to vrijeme... još se jučer preforsala, pa sada krevet i ne mrdam iz njega.... ustala si po doručak samo, al sve me nešto zatezalo dole, ma reko, ništa, natrpala ja puuun tanjur pa nek se nađe, sve samo da ne šećem :D još uzela i jogurta i voća i svašta nešto :D sad mirujem dok moji s posla ne dođu.. :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Cao curke
Kako ste?
Ja dvije noci nisam spavala zbog zuba,boli me vec dva dana i dvije noci,jutros u 7h sam bila kod zubara,nasla je koji zub boli jer se i vilica ukocila od bolova
,ovako mi nikad nije bilo.Bas sam iscrpljena,jedino me uveseljavaju moja djecica koja su dobri jer vide da me boli,pa odu u sobu igraju se da makar malo odmorim
,a bebac u stomaku lijepo lupa.
Cvijece za 10!
Bruna jel imas i lavandu? Kakav rezim traze?
Meni moljac pozderao buksus pa mi palo na pamet zamijenit lavandom.
Mare is is bol. Tak i moj kuzi kad nesto boli...predobar bude. Koliko god mali bio.
Sortiraj odgovore
Najstariji