Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    19. Travanj 2016. 07:49

Jutro curke!
    Sanjarka što dobroga čitaš? Mene isto zna tako probadat u trbuhu, dr. kaže da su to kontrakcije maternice i da je najbolja terapija mirovanje. 
    Cro i Ellie ne puštaju vas ta povraćanja, joj joj... još malo... držite se.
    Cro di si uzela te produživače? i ja bi to
    Ja ću danas malo u šoping, idem u Bubamaru, pa iskoristiti kakve popuste ako se da. Zatvorio se Magic Baby u ZD, tj. sele na novu lokaciju, a voljela bih kod njih naručiti nove kotače za kolica, nadam se da uskoro otvaraju negdje na novoj lokaciji. 
    Malo sam u bedu jer na InMusic dolazi Florence+The Machine, a u Zadar dolazi Prodigy... A ja ne mogu ići, aaaaaaaa :( Jučer mi je bio neki užasan dan od jutra, pa si baš mislim da bar nisam trudna da se sad mogu napit  Uhvatila me kriza "pred"srednjih godina :D

Ellie00
    19. Travanj 2016. 07:56

Jutro svima. 
    Nisam se bas naspavala... Ujutro taman zaspala fino kad se mm poceo spremat za posao. Koliko se god trudi biti tih probudi me... 
    Sanjarka nisam nista poslije 19 jela jer ionako nemam ni bas zelje za hranom. Ne znam vise sto povracam. Samo mi je frka radi ovih tableta za tla koje ionako na kraju ispovratim...
    Vidim da smo sve neke emocionalne i hormonalne zadnjih dana. Kisa, trudnoca i hormoni neidu skupa... 
    Moram se danas spakirati, po mogucnosti otici u knjiznicu po zalihu knjiga  i po papire za porodiljni. 
    Al prvo cu probati malo odspavati 

CrazyPuppet
    19. Travanj 2016. 07:59

P.S. jel koja od vas kupovala kiko pelene i ako je gdje?

Aurelija
    19. Travanj 2016. 08:39

Jutro cure!
    Evo nije me bilo par dana, vrijedno sam pročitala svih 30 stranica :-) Malamimi još u komadu, Bruna pokupovala pola wg, Dunya uskoro useljava, Miska zemljište?? Ostale vas sve od reda peru 
    hormoni, plačete, povraćate, ne spavate, dakle sve po starom!! 
    Ja jučer bila na pregledu, cerviks se produžio preko 3, ne moram više normabele pit i mogu u četvrtak u ikeu jeeej!  
    E da Miska, još jednom sam provjerila za porodiljni, beba mora bit u hr zdravstveno osigurana ako hoću porodiljni dobivat!??!?!!  Nema mi logike bas, al sad barem znam da mi nema smisla forsirat porod u slo, idem u klc, tu je isto fino novo rodilište, jedino sto nemam vezu...naša curka će imat duplo drž. a zdravstveno tu, barem prvih godinu dana

Bruna257
    19. Travanj 2016. 09:09

Jutro!
    Jaaaaooo koja teska noc iza mene....   Bolila me pub kost, ligamenti se rastezu, curka lupala, krv krenula iz nosa(jbmti suhi zrak), jedva sam docekala da se kisa spustila oo pola 6 ujutro... Pa sam konacno zaspala... A sad umornaa,ovih 2,5 sata sna ko da i nisam...
    Ides si skuhat griz i nazderat se :D
    Lena neznam sto da ti kazem,sestricna bila 2x na carskom,vec za par dana bila super,3dan po cr bila doma sa malom... Prvi put bila na vag i isto tako,oporavak odlican... A sama nemam na temelju cega dati ti savjet...
    Sanjarka kada ti vise kreces na porodiljni? Da mozes pospavat ujutro, mislim da ti vec krajnje vrijeme :D
    Aurelija bravo za pregled,bas bas mi drago :) a nije da sam bas poharala wg,al drago mi da sam kupila dosta :)  vec vidim kak ces ti poharat ikeu u cet :) kaj imas u planu kupovat? 
    Ja sestri narucila da mi ode jos malo lidl poharat, bit ce trudnicke haljine, majce,grudnjaci,svasta :) i za bebace... Blize joj u zg nego meni do klc letit,radije odmaram....mislim da je crazy pitala za xkko tetre...(ako nije,sorry :D ) di ste kupovale i po kojoj cijeni?

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Bruna257
    19. Travanj 2016. 09:12

I da, aurelija, moji su imali isti problem, ako su htjeli da A dobiva porodiljnu naknadu, J&J su morali prijavit na nju u hr, jer su htjeli da decki idu u slo i vrtic i skolu.... Ali promjena plana,za starijeg su za jesen dobili vrtic,a za manjeg je A jos uvijek na porodiljnom dopustu..

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Malamimi
    19. Travanj 2016. 09:18

Ellie, mi smo putovali s bebom u Austriju i to sa osobnom. Slikala sam ju doma da lezi na bijeloj plahti. Ne smije imati otvorena usta i mora gledati u tebe. Nekih 5-6 dobrih fotki sam odnijela u foto studio i on izabrao najbolju i izradio onakve male slicice kakve trebas. Naravno, naplatio punu cijenu!?! Nisam se svadjala jer sam u jednoj ruci drzala dijete i zurilo mi se. Osobna joj i sad vrijedi i bez problema s njom putujemo iako ne lici vise na onu bebu sa slike haha
    Vodi racuna da se osobna ceka mjesec dana pa da na vrijeme odes do policije. 
    Nadam se da sam pomogla. 

Sretno cure na prehledima!

Lena, rodila sam vaginalno, mogu cak reci i prirodno, a sad mi spominju cr. Kakav mi je lijep bio prvi porod, ne mogu se nikako pomiriti s tim cr. Al vidis da je to sve individualno. Sve ima svoje mane i prednosti. Potrazi jos koje misljenje i poslusaj struku. Eto... Po meni...

Aurelija
    19. Travanj 2016. 09:22

Aaaa ma dosta mi je birokracije i zivota u dvije banana drzave, dode mi da se preselim u trecu majkemi!
    I bas sad gledam lidl katalog, zivcira me sto imaju sve osim onog sto trebam, a to su jednodijelne pidžame s dugim nogavicama!! Jucer kupila jednu u c&a, al 60 kn!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.