Malamimi vjerujem ti da ti tesko... Mene sinoc koza na trbuhu boljela,oko pupka bas peklo,napeta,zategnuta,onda jos ova moja mala odlucila okretat se, auffff.... Dok se nisam istusirala i deeeebeelo namazala kremom, bilo mi koma.... Al mi smo zene i izdrzat cemo to ;)
Miska samo ostro, i moja meni htjela dirigirat po pitanju organizacije svadbe proslu god, pa kad sam rekla da ce nesto bit ovako ili onako,onda se beljila i okretala ocima,gledala me debelo ko telenu sarena vrata... A ja je samo poklopila-meni moja mater ne dirigira sta cu i kako pa nebudete niti vi, ako vam se bude kcer ikada udavala, eto vam prilike da si organizirate :D tako da samo naprijed,tvoja je svadba i radi sebi po gustu, pusti takve.. ;)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bruna bas tako, rekla sam joj da sad stvarno mislim da se u neke stvari nebi trebala petljat i da ce bit kako ja kazem tj nas dvoje zajedno. Njoj je nepojmljivo da njen sin nece ic iz njene kuce...onako daj skuzi da vise ne zivi tu, odselio je prije 3 godine i ima svoj dom, i jos malo svoju obitelj i koji cu se k.. vracat kod staraca i ja i on radit cirkus. Jedino od kuda i kako mozemo izac je skupa iz naseg stana, a posto nece bit moguce bit ce hotel i amen. Onda se ispricavala, al opet kao da ona valjda isto ima pravo na misljenje. Ne kuzim zasto ljudi imaju potrebu iznosit ta svoja misljenja za svaki drek, onako to je moje vjencanje a ti gost bez obzira sto si mama i buduca baka. Di bi stigli kad bi svaki roditelj, kum, brat,sestra iznosili svoja misljenja. Zato volim svoju mamu, ta je rekla dijete napravi kako si ti zelis, ako si ti sretna i ja sam i kraj price!
Tako i meni moja rekla, radite si kak zelite,a kad trebate pomoc,tu sam... Ova bi pak samo dirigirala, od pomoci nista,nit od nje nit od sogi.... Tako da,imas moju potpunu podrsku :) hihi
Bruna, i mene ti oko pupka zna peći...jel znaš od čega je to? ...jer se koža rasteže...i kak veliš, onda se bebica počne migoljiti i peče još više :)
miska, hrabro...tvoja nek bude zadnja..HB meni se nisu miješali, a kad su pokušali, rekla sam da je to moje vjenčanje i bit će kako ja želim ostali su paf....lijepo sam im rekla ako zatrebam pomoć da ću im se javiti. I onda je sve prestalo.
Jeste li čule za Lino ladu kokos? jedva čekam
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Svadba i svekrva....uh HB bilo pa proslo. Moja je htjela u pozivanje pa sam pop... pa joj nije pasalo nikako vjencanje u petrovoj crkvi. Nego bi ona sina u svojoj zupi zenila..... al nakon pop...itisa smo sve sami preuzeli i ok.
Kasnije kad se mali rodio, ona se sjetila org krstitke...pa sam se uvjerila da ima Boga. Duga prica.
A sto se tice cuvanja malca, obje bake su znale nakon ohoho mj cuvati ga na sat dva. S povratkom na posao - fuckaj ga moras se odvojiti. Onda smo se navikli malac na moju mamu i bez mene, a i kod sveki sam ga mirnije ostavila na duze. Ne noc nego vise sati.
Malamimi jupi za 35tt. Sad i da krenu bebaci van nema komplikacija (kumovima se klinci u 35tt rodili- bez komplikacija, prohodali s 9/10mj cak i napredniji u svemu; iako je glupost usporedjivati). Al neka ih jos malo kao ribe u vodi. Vjerujem da ti je jako tesko. Mozes ti to i moras :*
Gotova u dz. Jos samo drugi tj doc po nalaze briseva. Neke stvari ok neke nisu al nisu zabrinjavajuce pa mirnije. Cura 2300+ g za tj veca. S nalazima dizem i uputnicu za ta. Tak da imam jos par dana za def odluku.
Obrada u ta mi je kao za sekciju :( al opet ne znaci 2. sekciju nego mozda bude vbac.
Pitala za epiduralnu?! MOZE naravno ako je porod zadovoljavajuc. Info i svima kojr zanima, a poskrivecki citaju.
Otvara mi se porodiljni... znaci uzivaj koliko mozes u tisini. Blizi se sve ko brzi gonzales
Jutro...
Miska ja bi poludila da imam takvu svekrvu... moja zivi 600km dalje ali i da je blize mislim da se ne bi petljala... inace sam osoba koja sve zeli sama rjesavati, neznam zasto sam takva ali tako mi je najbolje... i prekosutra cu sama sjesti sa mamom i odvesti se do Trsta po kolica jer mm radi... meni je to najnormalnije tako i nisam navikla na neku preveliku pomoć sa strane...
Bruna vidim da se kod vas lijepo proveo vikend u jelu i piću... neznam dali je do bebe, ja stvarno ne jedem puno a u 10 dana dobila sam kilu...
Zabice, sta reci... i ti si sretna sa muzem :) moj nece ni pomisliti na sex prakticki od tamo pocetka 2. tromjesecja...ja mu kazem sigurno sam ti ja bezveze sa tako tim trbuhom, on kaze da ne nego mu je nelagoda da ne ozljedi dijete... ajde ako je istina, drago mi je da je pazljiv...
Dunya... super sta su vam radovi pri kraju... bas gust useliti se u renovirano sve... mi smo sada u fazi kupnje stana gdje trenutno zivimo a koje je u najmu od vojske, pa ako uspjemo u naumu, nadam se da cemo i mi u renoviranje... do tada cu se morati zadovoljiti uredjenjem Marine sobice :)
Malamimi suosjećam sa tobom... ja nekad budem napuhana pa me isto tako zateze sve i boli oko pupka, ali wc sve rijesi... mogu misliti ti sa blizancima i jos skoro pred kraj... stvarno svaka cast
Uzivajte koliko mozete u ovoj juzini i kisi... bar je kod nas tako.. nadam se da ce ubrzo
p.s. od sve opreme o kojoj sam razmisljala, tek sada sam skuzila da sam skroz zaboravila na dudice :D
Peppe
Peppe da, uživalo, žderačina totalna :) al ja sam više u juhi i govedini guštala, poslije malo voća.... nekak mi to slatko neide pretjerano.... na kraju sam šetala sa mm tetom(ova koja nam obećala kolica, tj kupila), dosta smo dugo šetale i pričale pa sam i to kaj se pojelo- potrošila... ružno od mene da kažem, al nekad poželim da mi ta teta bude sveki... razumna žena je, po strani kolica, uzeli bi ih ovako ili onako.... al normalna za pričanje i zajebanciju i sve....
obećala sam pred nekoliko stranica staviti slike svojih orhideja.. pa evo:
ova prva ima 7 god da je kod mene i ni dana nije bila bez cvijeta.. :D
nije okrenulo slike pa nemojte ozlijediti vratove :D ovo su samo neke od njih, one koje trenutno najviše cvatu...
Peppe mislim da me je vise sokiralo to sto inace nije takva, znam je vec 7 godina i nikad se nije petljala u nis. Ima dva sina i muza koji su tako dosta ostri na jeziku pa mi je vecinu puta zao jer njima uvijek ugada, ne znam sto joj je jucer bilo. U biti kad bolje razmislim pocela je fantazirat od kad smo rekli za da stize beba, prvo je ona nama radila popis imena jer se svekru nije dopalo ono koje smo mi rekli i tako te gluposti. I uvijek je ta fora da kao sto ona ne moze rec svoje misljenje. Ako mi radis i sastavljas popis imena a ja te nisam pitala onda to nije tvoje misljenje nego nametanje necega na moju odluku. Al rijesit cu ja to, nisam od onih koja se poklopi usima pa suti. Sva sreca pa smo i mi 250 km dalje,a ove vikend posjete cu pocet smanjivat ako nastavi kenjat, ja imam rjesenje pa njoj na izbor!
Bruna ja sam ti vec rekla da sam totalno ljubomorna na te tvoje orhideje. Kad naprvimo kucu kupit cu ih 20 odjednom
Sortiraj odgovore
Najstariji