Dobro jutro svima!
Kako ste? Naspavano? Veliko? 😜
Vidim da ste provele ugodan vikend, neka ste, bilo lijepo vrijeme vani i treba!
Ja sam opet kupovala, kupila potkosulje za dojenje i donji dio pidzame za bolnicu, kupila kozmetiku za curku za bolnicu, tetra pelene, malo platnenih, torbu za bolnicu i 2 para netridnickih hlaca koje vec sad nosim a i planiram ljeto provesti u njima, odlicne su.
Stan je, sto se majstora tice, gotov, sve sredeno, ali se sad mm odlucio igrati majstora pa kreci jos sobu jednu, pa dok te zidove ne pobrusi ne useljavam jer prasine ima posvuda (zidovi su nam grozni u stanu, i skoro ih do zbuke treba strugati), pa ne mogu pocistiti kako treba.
Ali nadam se da smo do kraja tjedna konacno doma. Pa onda sloziti sobu, pokupovati jos neke sitnice i cekam..
Prijavljujem pregled u srijedu ujutro, najavljeno mi testiranje na beta-hemoliticki streptokok.
Jedva cekam vidjeti kolika je cura. Po trbuhu bih rekla da je velika. Oko 2,5 kg. A sad, vidjet cemo...
Pozdravljam vas sve, idem na dorucak!! ✋✋✋
Jutro okruglice!
Curke bravo za dobro proveden vikend, vidim fino se papalo i uživalo.
Dunya, ajme blago tebi, još malo i useljavaš u svoj stan, sve novo i fino uređeno. ma milina je to.
Mi već lagano odustali od gradnje jer nikako na kraj s papirima, a nikakno ni nači izvođača. no jučer je bio čovjek kod nas, i čini mi se baš profesionalan, pa ću ipak ja probat izgurat te papire, da do ljeta imamo dignut taj kat. taman mislila odustat od cijele priče i stavit to ad acta, kad evo opet sad u petu brzinu ubacit. Nemam meni lagano.
U sub bilo kod šogi, naravno bila i sveki, pa smo se nešto zakačile. Nismo jednostavno legle jedna drugoj sve ove godine i što ćeš. Al ona forsira da glumatamo veliku ljubav, a ja nisam tip koji će se drugima uvlačiti u guzicu samo radi njihove osobne taštine. Muž mi kaže, pa znaš da je luda, što jednostavno ne pustiš da bude po njenom... Puštam ja njoj i previše, ali baš da ću sve pustit, pogotovo ono što meni nikako ne paše... e bome neću.
Ugl, ja se pokušavam pazit koliko mogu, malo lagane šetnje, malo što mogu po kući, jer sve me nešto boli, probada i steže, pa sam se jednostavno pomirila s tim da mi ova trudnoća jednostavno neće biti ko prva, di sam 9mj lepršala ko leptirić, bez da sam jednom štucnula... Što se posla tiče, sve mi se nekako čini da ću odradit ovo posla što još imam i da ću lagano i ja na mirovanje, ako se ovako nastavi.
Jutro trudnice...vidim da ste sve uživale jučer...neke u kupovini druge na ruckovima... Mene je jučer dobro opralo em hormoni em južina pa sam na svaku sitnicu plakala... Muž poludio sa mnom jadan...svega mi se skupilo i kao da se svi trude nazivcirat me...danas je bolje zasad hahaha
Došla sam i ja u klub odbrojavanja još 9 tjedana jeeeee...
Cure sretno na pregledima ko ide ovaj tjedan :)
Jutreko.
Mm na posao, a bas se navikla na njega imao je par slobdnih dana...Treba mu duzi GO jer bas iscrpljen. Nisam spavala bas ovu noc zbog pesa- jucer je u jednom trenutku samo legao i nijese mrdao i tesko je disao. Buduci da je vec imao piropazmozu prije par tjedana bas smo se zabrinuli da bi na kraju ispalo da se prejeo- povracao je cijelu noc. A tko ga je nasopao- svekrva. Dosla je popodne k nama i donjela sa sobom ostatke- pire i njoke! A prozdrljiv rertiver sve pojeo...Mi o tome pojma nismo imali . Sad ju je mm zvao, priznala jei zabranio joj da ga hrani icim...Max se bas mucio cijelu noc, zvali veterinara rekao da dodjemo ujutro ak mi se ne smiri, ali hvala Bogu ok je sad... Mislim sto se cudim ta zena mu je jednom stavila secer u njegovu hranu jer je procitala na vreci od hrane da nema SECERA. I onda mi ljudi vele da ce mi ona moci cuvati dijete bez probelema...Kako ?ako se psa bojim kod nje ostaviti. Tako da cu ja odspavat jednu rundu danas.
Trebala bi i do HZZO-a vidjet jel mogu predat papire prije onih 45 dana da rijesim to do bolnice.
Eh da bolnica. Pocela me neka mala panika oko toga. Nemam najboljih iskustva oko bolnica zadnjih godina... Mama, tata, sestra jako bolesna... Znam da ja idem zbog lijepseg ali opet nije mi svejedno.
Sretno svima na pregledima danas
Dobro jutro.
Svako malo me zabole ledja i probada me trbuh, ne znam vise ni sama jesu li laznjaci ili jednostavno bol od preteskog trbuha.
Imunitet mi se skroz skljokao. A jutros sam uspjela bananom otkrhnuti zub. Ova ce me trudnoca skroz dotuci... Dogurala sam do 35 punih tjedana i sad je pred nama jos onaj cilj do 37, al ne znam kako cu izdrzati ako bude vise.
U cetvrtak sam na pregledu pa cu vidjeti sto ce nam reci, sto i kako dalje...
Cure, ako su vam trudnoce lijepe, uzivajte, iskoristite lijepo vrijeme za setnju, soping i sve sto vas veseli.
Ja sigurno poslije ove trudnoce nikad vise ne zelim biti trudna
Jutro curke!
Evo mi se sad probudile, da nebi bilo zabune-zadnju turu od 6... :D ipak smo premorene od jucer... Mm radi,mama radi,ja uzivam u krevetu,nema kuhanja danas-svega ima i previse od jucer... :)
Evo prijavljujem pregled ovaj tjedan,samo jos neznam da li u petak ili subotu, a gin mi otisao na more do cetvrtka tako da ga ne mogu dobit... :/ zato ga odmah u petak zovem :)
Inace,sto se jucer tice rucka-neko je rekao da ima tako nesto slicno,al u manjem broju... Ovo je meni malo :D inace nas ima 30ak, al smo ovu god smanjili jer em ja nemogu tolko skakat,mama je dane prije radila a i krstenje bebino ce bit...
Danas mi kuma stize s bebom doma, kaze da jedva ceka.... Pricala mi o slucajevima kakvih ima na odjelu babinjaca, pa to je strasno... Jedne ne potaju za djecu,druge su maloljetne pa vec 2tjedna tamo leze jer nitko ne zeli potpisat za njih(maloljetnu mami i bebu), pa dijete samo u sobi jer je mama hitno odvedena u zg zbog komplikacija a beba ostala i place 0-24.... Strasno nesto :(
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Jutro svima, vidim hormoni poceli svoj sou program. Kod mene isto jucer katastrofa dan, najrade bih se bila zatvorila u kupaonu i plakala cijeli dan. Jucer sam imala imala i prvi konflikt s svekrvom (u biti buducom posto jos nismo vjencani). Organiziram vjencanje za sljedece proljece, sve sama radim, zovem, skupljam informacije, i trudim se da svima bude sto lakse ( sto nije jednostavno jer imamo jako puno ljudi iz vana koji moraju putovat, mi sami ne zivimo u hr, moji su u ri, njegovi gorski k.+ tu ce jos biti i 10 mje stara beba) i onda kad napokon nadem neki sistem s kojim sam ja zadovoljna da bi to tako trebalo bit, nade se ona iscudavat i govorit da je njoj to tako glupo (jer nije klasicno kako se radilo u selu oduvijek i ona si to tako nije zamisljala i bla bla) Ma daj, fak of, imala si priliku organizirat svoje prije 30 god, mene sad pusti na miru, isto me sad nasla me drkat pod tim hormonima, mada bi popizdila i u normalnim okolnostima. Eto sad kad sam vam zasarala pol stranice mogu ic jest
Sretno svima s pregledima ovaj tjedan i s tim pakiranjima torba, nekima bi mogle i brzo zatrebat
Bruna, podsjetila si me mojih cimerica... Joj nisam valjda te srece da otet nes takvo prozivljavam poslije poroda. Svi mi govorili, izdrzi, gledaj svoju bebu i ignoriraj. Znate da je to nemoguce...
Jutro dame!
Kako ste mi? Kako ste provele vikend?
Elli, stavi slikicu oslikanog zida. Sigurna sam da je ispalo odlično.
Sanjarka, pa da, vrijedna, ali se pojela na 3-4 tako da se sav taj trud isplatio, a ja se namučila.
Crazy, ti i sveki, pas i mačka, ha? Ma ni ja ne razgovaram baš sa šogoricom, čudna neka....ne zna se niti pozdraviti, nije nijednom pitala kak je beba...užas. Isto se ne želim uvlačiti u guzicu, tko ju šiša.
Bruna, ovi bodići su genijalni...baš mi se sviđaju :)
Idem ja u šetnju jer me Hana jako udara...toliko da je nezgodno, ali opet mi je drago da mi se javi. Jučer muž navalio na mene ko da sam neka zvijezda. Samo me u sobu vodio...sve mi je bilo jasno...reko: Moram obrisati suđe, a on meni: Pusti suđe, ti si bitnija…dođi! Mogu reći da sam jako uživala...ovaj gel je odličan.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji