Pozdrav curke.
Mislim da sam malo pretjerala danas u hodanju iako su me sestra i mm pazili.
Oprali smo SVU robicu (nakupilo se toga) i posteljinu, rucnike itd., sestra je sve ispeglala i sve je poslozeno u komodu/ ormar. Sutra ce mi doci frendica nacrtat nesto (jos ne znamo sto) na zid i to je to...
Sad spremam torbu za rodiliste i jos jednu za bolnicu u srijedu... Mm mi veli da bezveze panicarim i slazem sve ali se bojim da ne ostanem duze u bolnici.. Bolje da je sve spremno.
Mislim da smo mi sve kupili i da nema potrebe da idemo na sajam.
Teta iz CH (moja druga mama) me jos k tome gnjavi da joj napisem sto mi treba tako da cu od nje narucit stvari za koje skuzim da mi fale :).
Imam pitanje za sve koji su predavali papire za porodiljni. Meni pocinje 21.al moram u bolnicu 20., mogu li ja to vec u utorak predati? Ili trebam cekati 21.bas? Ako moram cekati onda ce mm al radje bi to ranije ako se moze...
Pozdrav i od mene.
Cijeli dan se zelim javiti ali malo smo se suncali i uzivali u lijepom vremenu pa nisam stigla .
Jutros smo bili na kontroli i sok... beba ima 2kg sve je Bogu hvala uredu ali bas me to iznenadilo, nije ni cudo sto se sve zavaljujem u jednu stranu i nemam ravnoteze
ja sam dobila vaginalete za iscjedak, zeljezo i magnezij i sad sam (da vas utjesim) na +12kg, ne znam gdje su mi ali tu su
.
Vidim da ste vi kupile pola wg i neka ste, ja sam mislila sestru poslati na taj sajam ali kod nas se moze dosta jeftinih stvari naci tako da... bolje da ona uci. Danas sam kupila dvije kapice i hlacice br62 sve za otprilike 24 kn. Ovo dijete ako ovako nastavi 56 ce mu moci citavih deset dana, a ja samo taj br imam.
Sto se bocica tice mi smo se odlucili za dr.browns, nadam se da cu dojiti pa cemo kupiti samo jednu ac, a imam godinu dana 10% popust na njih pa ako zatreba moze se kupiti poslije.
A kolica su i kod nas svijetlo siva samo baby merc i ja sam prezadovoljna, to mi je bas lijepa boja za kolica i neutralna, mozda malo osjetljiva ali sve se da oprati.
Leptitica-super za pregled..
I kojem si tjednu ? Neka bebica samo lijepo raste 😀😊
Ellie- neka si sve spremila.. ja isto iduci tjedan operem jos posteljinice, i sarenu robicu, popeglam i ja gotova..
Sta je sigutno , sigurno je 😀😊
Sretno i bez panike 😘 bolje da si pod nadzorom nego da se nedaj Boze nesto desi, samo pozitivno misli i sve ce to but okej 😀
Pozdravljam vas sad, idem spavat, treba se ustat u 7 h i bockat se i cijedit krv 😢
Laku noc 😘
Ljetnice 2016 💝
Svibanj
Majadila 16.05.2016. dečko/Denis
Marie4 20.05.2016 cura/Hana
Malamimi 20.05.2016. dečko-dečko
Starim 23.05.2016 dečko/Noa
Sanjarka88 30.05.2016. dečko/Petar
Belle28 30.05.2016. cura
Tynchy 31.05.2016. dečko/Karlo
Lipanj
Ninocka24 03.06.2016. dečko/Han
Cro262 04.06.2016. cura/Maja
Dunyasha 05.06.2016. cura/Nika
Ellie00 05.06.2016. cura/Ena
Zarica 05.06.2016. cura
bettyboop_st 08.06.2016 dečko/Andro
Abies 08.06.2016. cura/Petra
teja4444 11.06.2016. dečko/Leon
MalaKoza 12.06.2016. cura/Emily
Bebacica 12.06.2016. cura/Antonija
-Miki- 13.06.2016. cura/Maris
Jambica 14.06.2016. cura
Sarlina 15.06.2016. cura/Mia
Pupano15 15.06.2016. cura
lunale 18.06.2016. cura/Aria
zumbul 19.06.2016 dečko/Luka
baby♡girl 22.06.2016. dečko/Adrian
deedee01 22.06.2016. dečko
Nessah 23.06.2016. dečko
Iva1989Lea 25.06.2016.decko/David
Curicax3 25.06.2016. cura
Leptirica12 25.06.2016. dečko
Sunshine1 26.06.2016. cura/Tena
Srpanj
Babycoming 02.07.2016. dečko
Pixii 04.07.2016. dečko
Kokolo5 05.07.2016 cura
Bruna257 06.07.2016. cura/Sofia
Točkica1906 09.07.2016.
ivf_mommy 11.07.2016. cura/Marina
Anna_Bella 11.07.2016. cura/Leona
Ribi 11.07.2016. cura
Pupoljak 13.07.2016.
Inaj 13.07.2016. dečko/Filip
Silvestrica82 14.07.2016. dečko
SanjaKlokanica 15.07.2016. dečko/Vito
Kleopatra1606 15.07.2016. decko/David
Kika832013 20.07.2016. dečko/David
Aurelija 20.07.2016. cura
PeppePula 22.07.2016. cura/Mara
Marti1711 22.07.2016.
Sandrichx3 27.07.2016. dečko
Miska 30.07.2016. cura/Mila
CrazyPuppet 31.07.2016 dečko/Josip
Kolovoz
Crnatockica 03.08.2016. cura/Tessa
Zabica25 08.08.2016 cura/Hana
Ejic 17.08.2016. decko/Marcel.
Tpol 20.08.2016. cura
Vjeverica8 22.08.2016. dečko
Mare1989 29.08.2016 cura
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro ljetnice 😊 ste se naspavale? Planovi za danas?
Ja se maloprije probudila, sinoc smo malo kasno dosli doma pa sam odma i produzila spavanje. Volim kad se vikendom ne probudim u 6h .
Ima dva dana uhvatim stucanje juniora, prefora 😃 sad znam di mu je glavica haha. Ugl nije jos usla u porodajni kanal a ni naciljala, nize-lijevo je od pupka, a noge su mu desno-povise od pupka i takav polozaj kao blago dijagonalni drzi vec danima bar odkad ja kuzim.
Ugl nista jos od spustanja trbuha, jos sve stoji visoko 😊
Zumbul joj sretno s tim bockanjima danas 😞
Leptirica 2kg? Bome preporucam da pripremis i robu 62 hehe samo neka beba raste lipo 😍
Ellie sve pohvale za sestru 👍 i nek si ti spremna. Nikad neznas kako ce ti se razvijat situacija s tlakom ako bude stalno veliki moguce je da dođe i do prijevremenog carskog. U svakom slucaju dobro si odlucila 😊
Zenskice moje!
Evo moji se svi spremaju na misu, a mm i ja ostajemo rucak pripremit, nemam ja di stajat tamo kod kapele ni sjedit, pa ostajem doma i kuham 😁 juhica i restani krumpir, salate pripremit a muzic ce samo po odojkica skoknut...😋😋😋 od mesa bas ne jedem nista osim kuhanog(danas bude fina domaca govedina) al danas ce but i pecenka, to mi nekako bas pase, cudno...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Dan
Nije me sad bilo dva dana pa sam si zapisala šalabahter da svima sve napišem.
vjeverica - ti si napravila super shopping kao i bebacica te miska.
sarlina - meni je sestrična poslala plastične AVENTove bočice i ručnu izdajalicu. Nekako mi se čini da su bolje jer kao što je miska objasnila, ako staklena padne i još je k tome teža, onda imaš posla. Ali kako tko želi.
Zumbul - koliko si platila anatomske natikače? Meni na naotiču noge (bar ne vidim), ali osjećam kako su mi "teže". Ja ti pijem željezo u kapsulama Heferol i Mg šumeći 375 mg i odličan mi je. Imam i ja svako jutro malene grčeve koji me probude, ali to mi javlja da moram na WC. Meni su super za probavu. Baš super što si se srela s Abies, još jedno poznanstvo Koji aparatić koristiš za regulaciju šećera? Meni su dali Accu - Chec i super, niti ne osjetim kad se piknem.
Peppe, ova komoda mi se baš sviđa..super je..
iva, ja sam ti prvo s Konzuma dobila karticu, nakon nekog vremena je stigao kupon za pelene, ali nisam dobila još kupone. Stići se.
bebacica - VIR po 5kn? Pa to je super...a koliko si platila chicco uloške? Sad samo čekaj trudove
klepopatra, ja sam dobila dva bodića dugih rukava, vel. 56 i ostalo imam veće. Sestrična bude mi poslala još robice od svoje male tako da ništa posebno neću kupovati. kak Nessah veli, dijete ne zna kaj ima obučeno.
ejic, vidiš da se Marcel počeo javljati.
Bruna, super za kolica, cijena je baš izazovna :) Ali ako je poklon i mogli ste birati, zašto ne?
leptirica, i ja ti imam Baby-Merc kolica uzorak D-2, crna na bijele točkice. Super su,..jako sam zadovoljna.
Sanjarka, mi ti danas nakon ručka idemo u šetnju, kod svekrve i u McDonald na sladoled s jagodom
Jučer sam se premorila...cijelo popodne sam bila u kuhinji, pekla sam dvije ture palačinke: neke spohala za danas sa šunkom i sirom, a neke zapekla u pećnici s makom i orasima. Nakon toga sam očistila cijelu kupaonicu, a prije podne čistila dnevnu. Navečer smo s kumovima išli van, pozvali nas na svoju svadbu i pitali nas za vjenčane kumove Kaj se tiče pregibavanja, meni je to jedno vrijeme problem. Sagnem se u čučnju. Ono kaj me muči zadnje vrijeme su grčevi u nogama...samo propadnem...ali me muž uhvati da ne padnem...ima li koja taj problem?
Je li vama nakon kupanja trbuh veći? Meni je...
Lijepo vas pozdravljam.. UŽIVAJTE!
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Jutro...
danas kod nas nije bas suncano kao jucer... jucer sam nakon posla bila 3 sata u sparogama sa mamom i psom tako da sada imamo za 2-3 dana sparoge... to mi kada naberemo onda samo po njima na razne nacine :) do slijedeceg branja... jako su zdrave za trudnice, a i voda izlazi...
Danasnji planovi... neznam jos :) do 13.30 radim pa cu vidjeti... veseli me sto u utorak ili srijedu idem konacno po kolica u Trst... tj. idemo ih naruciti i platiti, treba im cca. 40 dana da stignu...
Zabice i ja jucer radila palacinke :) i to sam ostala bez obicnog brasna, ali sam imala taman 100g rizinog i stavila sam jos 30g griza... meni su ispale super, mm se malo zali da nije to to, ali rizino je bas lagano i meni bolje od obicnog kao i uostalom sva integralna i ne oljusteno psenicna...
Nessah sretno sa sezonom, evo i mi u sezoni, vidjeti cemo do kada cu ja izdrzati :)
Zumbul, svaka cast da si se spremila skroz... mi na kraju ipak dobili krevetic tako da cu uzeti samo novi madrac u Ikei...
Ocemo stavljati slicice gnijezda kada ih napravimo? :) bas me zanima kako ce tko srediti...
Peppe
Ola cure,
Ja danas koma...dok lezim mir, kad ustanem u donjem dijelu stomaka boli i dok hodam..kad sjednem ili legnem - nista. Mozda se Mia naglavila, mozda ne...ali znam da taj feeling nikad nisam imala tj takvu bol tupu...isla na wc 2x, piskim non stop ali ok, a mala drma od sinoc ko popizdila, ne jako ali konstantno..
Tako da za mene nema setnje danas...samo vodoravno..a MM i ekipa odose na voznju motorom...
Zabica25...ma imam te 2 TT plasticne boce i necu ipak kupovat druge dok ne vidim kako se ponasaju...
Uzivajte svi u suncu, rucku i free danu...puse (idem maznut 2 kiflice od sveki- domace lisnato sa pekmezom- nema boljih)
Ajme sta je toplo vani, bas kao da je netko fen upalio oooo! Moglo bi ovo lito biti bas vruce kad je vec krenulo.... Ima da nam bebe skupa s nama budu nervozne 😕😖
Mi jutros isli narucit curi torte za pricest, naručili 4 komada , jednu glavnu s ticinom (bueno) i 3 jos obicne (ferrero, ledeni vjetar i cheescake) valjda ce bit ok, bit ce nas 30tak, za kolace cu svima reć da donesu po jedan 😝
Pa isli na kavu. Posli bili na rucku kod mojih. Pa dragi isa s mojim bratom na karting a ja u dm-a po jos stvarcice za juniora i rodiliste.. Jos neke jeftine japanke za rodiliste i jos se mislim oko grudnjaka za dojenje i to je to...
U biti imam jos za njegu pupka nesto, sto ce te vi za to? Di ste sterilne gaze uzeli? Neki prasak ili? U ljekarni?
Ps. Vi koje ste kupile mam dude koja je velicina, ja nasla najmanju od 2mj hm
Zabice ti si nam jucer bas bila vrijedna 👍
Ja nemam grceve bas, imala dvi tri noci... Al ne hvata me tako da propadam
Uzivaj s dragim u nedjelji 😊
Sarlina hm neznam od cega bol, no lezi smirit ce se to, sad do kraja ce nas pratit te neke smetnje
Bruna kakvi je rucak bio? 😉
Peppe ti si nam radno vidim, neka neka dobro je to a i vrijeme do poroda ce ti brzo proc 😊
Poslale mi mm rodice jos neke stvari za bebija, pa idem vidit sta i to poslozit da mi ne stoji u hodniku
Sortiraj odgovore
Najstariji