Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nessah
    16. Travanj 2016. 16:22

Pozdrav curke! 
    Ja sam jos uvijek u zemlji of big O u snu i neznam kako to sprijeciti no ako ne smeta sineku ja se ne bunim 😂😂
    Bila sam na 4D pregledu na 30weeks! NOSIM NISKO DOSTA! Jedva uspio glavicu izmjeriti tako da sam dobila zabranu svega (čučanje,sjedenje dugo,usisavanje i dizanje ičega). Dobila sam samo zeleno svjetlo za šetnje i ležanje na lijevom boku! 
    Morala sam ipak poceti piti željezo u tabletama jer sam počela biti stvarno loše fizički.
    Ja sam sve nabavila za bebaca od stvari, možda još koja sitnica za poslije poroda (skarice,toplomjer,pumpica za nosic i tak to), robicu sam skoro svu nasla free, krevetic isto, jedino smo kolica kupili. Kad zbrojim smo potrosili ugrubo ne vise od 5000kn za sve i to mi je super jer nisam htjela nis' novo uzimati osim kolica koja su bila 2900kn. Beba se ionak nece sjecati gdje je spavala i koju marku robice je nosio jel' ☺️👌🏼
    Mužek i ja odosmo na sezonu i pocinjem raditi za koji dan, jedva cekam pa ce mi i porod brze doci 😜💙👶🏻
    Puno pozdrava od vase Nessah!!! 

Sanjarka88
    16. Travanj 2016. 16:56

Nessah ti si jednostavno sretna zena 😂
    Nije to nista strasno za nisko nosenje, samo slusaj dr. upute 😊
    Sretno sa sezonom 👍 

Bruna tvoj muz je odlican 😎 moj kaze da ce on malog nosit svugdi da je njemu tlaka s kolicima okolo.... Pravi dalmatinac

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sunshine1
    16. Travanj 2016. 17:11

Nessah Ja imam od pocetka jako jako nisku trudnocu i na umjerenom mirovanju sam od 10tog tjedna, slusaj sta ti dr kaze da smijes,nemoj puno sjedit zbog preranog otvaranja a nepotrebne poslove uposli druge i uzivaj :) 

Cure vidim da ste obavile odlicne shoppinge,bas mi je drago. Meni trebaju neke sitnice jer imamo vecinu toga pa se nadam da cubi ja sutra imat uspjesni ulov na sajmu!
    Uzivajte u suncu,ja odem pec palacinke.

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    16. Travanj 2016. 17:19

Sunshine uzivaj u shopingu sutra, i u palacinkama mljac! 

Mi rucali, mm isao mojima nesto montirat namjestaja sto su za hodnik kupili.
    Cura je u dvoristu, a ja u lezecem 😂
    Al necu dugo, idem srediti po kuci malo, veceras smo kod frendova na druzenju!
    😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bruna257
    16. Travanj 2016. 17:21

Nessah sretno sa poslom i samo laganini 💞

Sanjarka ma on od kad znamo za bebu(znaci id pocetka) masta kak ce sa dvoje kolega setat sa kolicim,jedan je u prvom mj dobio kcer,a drugi treba par dana nakon nas isto kcer dobit... 3 tate sa mezimicama na spici,skroz je ufuran u to... 😁😍

Sunshine posalji tih cinkica malo i do mene 😁 sad mi se bas jede nesto slatko 😜 sad cu ja po jagodama i jabuci 😋 nadam se da ces ugrabit sve sto planiras na sajmu,neke se stvari zbilja isplate... A neke su na zalost vec rasprodali-mali andeo nije imao vise bijelih tetri s uzorkom koje sam planirala uzet, a ove u boji su fuuul tanke....  Ni bijele obicne im nisu nesto...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Abies
    16. Travanj 2016. 17:36

Cure koje ste poharale tt. Dobile il kupile uloske za prsa? Znam da su skuplji. Pakiran svaki par u vrecicu prakticno za rodiliste. Ja ih toplo preporucam. Samo da nisu promijenili kvalitetu. 
    Sad imam Dolisine pa ak mi ti (a sumljam) nece valjat, kupujem jedino tt.
    Flasice i ostalo nisam njihovo koristila pa ne znam. Tu sam imala avent i kasnije sto bilo (nuk dm...)
    Ivalea nazovi onaj info konzum broj i pitaj za pelene. Nisam ni znala da se prijavljuje u trudnoci. Ja sam po porodu puno kasnije se prijavila. Svakih par mj dobijem knjizicu s popustima. I realnija je od dm-ove. I svidja mi se sto su dali pelene velicinu koju zelis (a ne 1 ili 2). Onda iskoristis za onaj broj koji ima najvise pelena.

Bruna257
    16. Travanj 2016. 17:42

Abies ja sam dobila probni paketic 6komada i sa izdajalicom sam ih dobila al neznam kolko... I jos sam kupila pakiranje 30komada za 30+ kn, stvarno dosta jeftinije nego po trgovinama... I jos sam dobila podbradnik  na poklon i jednu plasticnu bocicu...

Abies
    16. Travanj 2016. 18:15

Stvarno se ne sjecam mislim da je bilo 30ak kom za 50+ kn i jedino sam ih imala u apoteci (cak mislim da su zbog mene imali). Tako da ako mi memorija dobro radi, super kupovina. 
    Ponavljam, odlicni su bili. Veci od ostalih tanji i nisu ostavili dlacice za razliku od svih koje sam probala.

Bruna257
    16. Travanj 2016. 18:30

Da, 30komada mislim 33 kn ili tako nesto... I jos 2x6komada,6dali oni gratis i 6u pakiranju sa izdajalicom... Sveukupno 42komada.. Iznenadilo me da je izdajalica sa jos jednom bocicom,malom kutijicom za mlijeko i vecim spremnikom na vakuum u kojem je sve to bilo slozeno za 172kn.... Stvarno oni imaju super popust,najmanji im je 35%....  I drago mi da smo otisli i sve to kupili... 😁😍😊

Pixii
    16. Travanj 2016. 19:12

Peppe mi smo uzeli taj Stuva krevetic i madrac u Ikei. Sljedeci vikend napokon sastavljamo sobicu. Uz to smo uzeli i Stuva ormar za robicu i komodu za presvlacenje koja se kasnije transformira u radni stol.
    Od robice imam vecinu kratkih bodica, a cekam cetvrtak u Lidlu za duge majcice i pidamice. mislim da cu ici odmah na otvorenje nekako imam osjecaj da ce se sve brzo razgrabiti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.