Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    15. Travanj 2016. 23:49

Sarlina staklena bocica ti je ona od 250 ml i to jedna jedina velicina. Ostale su plasticne od 150, 260, 340 ml i one koje su u boji su isto plasticne 

I sve bocice od TT su anticolic, to pise na deklaraciji, samo imaju drugaciji sistem. Jedna vrsta je ona kao sa plasticnim stapicem iznutra i na te idu posebni sisaci tj dude, a sve ostale imaju na vrhu sisaca rupicu kroz koju izlazi zrak. Tako mi je danas objasnila teta na standu 😛

sarlina
    15. Travanj 2016. 23:54

Hvala Miska :)
    Naručujem i tu staklenu ....i idem maznut malo Linolade bijele prije spavanja....ln

miska
    15. Travanj 2016. 23:58

I da zaboravila sam napisat da bocice dolaze s pocetnickim sisacima 0+ pa onda se za 3+ itd kupuju drugi. I staklo je staklo, lakse se opkuha i bolje je opcenito od plastike ali opet su teze bocice pa za neku vanjsku upotrebu (setnju i sl) su plasticne prakticnije, pogotovo ako vam je torba uvijek puna "kamenja" kao moja 😂😂 Ja sam uzela 1 staklenu i dobila jednu plasticnu. I takvu cu kombinaciju napravit i s aventovim. I zanimljivo je da je ova staklena izgledom veca od plasticne a po militrazi je obrnuto.

Bruna257
    16. Travanj 2016. 06:10

Mishka hvala za opsezan izvjestaj po pitanju TT bocica i sisaca :) kako to da ces uzimat i aventove? Mislis da bebi ove nece odgovarat? 
    Ja sinoc zaspala,a kako mm smeta svjetlo moba po noci nisam mogla odg kad sam se probudila u 2.... Jos malo odkrmim pa picimo... I ozbiljnije kupovat za curku ❤️😍

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Bruna257
    16. Travanj 2016. 06:11

I naravno, dobro jutro svima 🌞😁😍🌺💐🌷🌹 uzivajte u danasnjem danu!

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Zumbul
    16. Travanj 2016. 07:52

Jutro ljetnice drage 😊
    Ja sam ovih dana bila malo u guzvi pa nisam stigla pisati...

Jucer sam isla ponovo u Petrovu vaditi ona antitjela jer sam A-, nacekala sam se ko idiot..
    Neznam po kojem sistemu prozivaju, ali svi koji su doali nakon mene, su prije mene bili gotovi, polidila sam.. Jos k tome noge mi uzasno oticu...
    Jedino sto sam mogla obuti su starke, ali i njih sad mukom obujem tokom dana.. ujutro je ok..

Pa sam isla u ljekarnu kupit anatomske natikace kojima se remencic moze prosiriti, ali sam uzela broj vece jer noga mi natekne za cijeli jedan broj, ako ne i vise..

A stvarno pazim na unos soli..
    Cak mi je dr.rekao smanjiti unos tekucine.. ali kako? Pijem koliko sam zedna, a i pijem puno radi probave.. Inace ne mogu na wc.

Sto se tice magnezija, dobila.sam magnezij sumeci, ali ga ne pijem, jer prvi dan kad sam popila tako me bolio trbuh-crijeva.. uzas jedan, samo me.frkalo... 

Tablete zeljeza jos nisam pocela pit, neznam..necu moc nikako na wc onda 😢 u 100 muka sam
    Pa mi je prijateljica preporucila kupinovo vino za zeljezo, i ona ga je pila u trudnoci.. Sad, budem vidjela nakon 3 4 tjedna pomaze li to ista....

Zvali su me jucer iz Adaxa da je sobica gotova, pa valjda danas picimo po to 😁😀

Sutra opet moram pikat prstiće za guk profil 😢😢 ovaj put sam trazila dr.u laboratoeiju da mi da malo vise iglica, jer smo prosli put tesko nacijedili krv...
    Uff..

Cure koje ste stavile bušice, super 😀

Neko je pitao, kako sa kucanskim obavezama unatoc veeelikoj busi, ja mogu rec da mi je tesko saginjat se 😂 pa se nit ne saginjem, i ko za inat, svako malo mi nesto padne pa moram zvat nekoga da mi to podigne hahaha

Strije su me napaleeee posteno... Sa lijeve i desne strane trbuha su se prosirile sve do naprijed, i spojile su se, tako da sam sva ko zebrica 😂 mazem se, trljam..ocito dzabe...nema veze, proci ce 😀😊

Jel bila koja na sajmu u westu ? 
    Ja ipak necu ici, dolazi mi danas sestricna koju duugoo nisam vidjela pa..

E da, da ne zaboravim..
    Jel koja od vas ima namjeru darivati krv iz pupkovine? 

Ja sam si isprintala te formulare i to, pa to su pktanja uzas..
    Otkid ja znam jeli moj npr.pokojni dida imao kakvu genetsku bolest...
    Mislim, pola toga ne znam odgovore...
    Moram cekat kontrolu da to pitam doktora..

Od kojeg tjedna se ide na CTG ? 

😘😘

Abies
    16. Travanj 2016. 08:23

Da Zumbul jesam. Oko pola 9. Isto cekala sto je neobicno.

Malamimi
    16. Travanj 2016. 08:32

Jutro! 
    Ja sve planirala ovaj vikend provesti vani pa malo na sajam, al izgleda nist od toga. Opet laznjaci i bolan svaki dio tijela, kao da me neko tukao. 
    Zumbul, i ja jedino sto mogu obuti su starke pa i njih jedva. 
    A sto se tice darivanja krvi iz pupkovine, ja nisam. Htjela sam da otpulsira, nisam ju htjela oteti bebici. Al i tu su misljenja podjeljena i jedni me uvjeravali jedno, drugi drugo. Odlucila sam tako i nikome nisam nista objasnjavala...

Zumbul
    16. Travanj 2016. 08:58

Abies- tad sam i ja  bila 😀 mozda smo se vidjele 😀😊
    Ja sam stajala dok sam cekala, bilo je podosta trudnica 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.