Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    16. Travanj 2016. 09:12

Joj Malamimi nadam se da ce se smiriti bolovi. Jos malo tih bolova (pa urnebes) izdrzi. 
    Necu ni ja na sajam. 99% imam. Jucer nas je mm izveo u city cen, htio kupit tenisice, jedva se odgegala od stolice do stolice dok si gleda. Zato sad uzivam u bolovima vulvodinije. Onda isto kao kod Miske muzic ulovio telefon, pa poslije njurga (sjeli na sladoled) sto sam mu uzela sladoled umjesto ne znam cega...j te mobitel. Bar sam u mulleru kupila njihove pelene za rodiliste. Mali paket. Cak imaju i izrez za pupak. 
    Flasice - jendu novu imam. Nekoliko starih. Mozda uzmem jos jednu malu dok je jos novorodjence. Ostalo sisace. Polemika plastika ili staklo. Cajevi ofarbaju plasticne. Sisaci isto promijene boju osobito nuk. plastika padne na  pod (osobito malo kasnije kad klinci sami dudlaju) i podignes. Staklo padne pa imas pooosla. Imala mislim dvije i krc. Tako da drzim se plastike.

Abies
    16. Travanj 2016. 09:44

Bas isprrd tebe!!! Trapke crna vesta bijela majica s prugama. Kosa u repu!

Abies
    16. Travanj 2016. 09:45

U sri se vidimo opet na idtom mjestu...samo popodne :)

PeppePula
    16. Travanj 2016. 09:48

Jutro cure...

mi jucer uzeli polovnu komodu koju sam nasla na njuskalu, i prezadovoljna sam... model je Brevi olimpia i inace dodje oko 1.300kn, mi je dobili za 500kn. Kod nje mi se najvise svidja sto je kadica sa strane, a po potrebi se moze i uvuci ispod prematalice kao i kod drugih modela... Ali ovo sa strane mi je super je kupas bebu, izvadis i stavis na prematalicu, a kasnije rijesis kadicu na miru... a ne ono dizanje poklopca dok u jednoj ruci drzis bebu, pa onda ispod ostane voda... to se meni ovako na prvu cini, nemam iskustva ali tako nekako je... a kako cu biti dosta vremena sama, neznam kako bi to uspjela...

Osim toga, narucila sam sve skupa oko 50komada robice za cca 50eur sa Moje krpice i bas je sve super... H&M, cartes, C&A... bodici, dugi i kratki, nogavice svega... a nasla sam i neku zensku koja je poklanjala cijelu kutiju robice pa sam i to uzela, sada cekam da stigne... mislim da sam se za jako malo para opskrbila za preko pola godine sta se tice robice...
    Sada jos krevetic i kolica... meni se svidja krevetic iz Ikee, onaj Stuva sa ladicama ispod :) mislim da je jos netko pisao za njega... i Fopapedretti 3chic kolica ( btw. u Italiji su 170eur jeftinija nego u HR )
    ... i sve ostale sitnice za bebu i mene... :)

Jeste igrale nagradnu na stranicama od Dollise? Moze se osvojiti flexi tai :)

Joj blago vama iz Zg koje imate taj sajam...

i da... sto se tice tih boja... ja cu uzeti kolica u tamno plavoj boji za curicu, a i inace volim plavu pa ce ta boja prevladavati kada god nadjem :)

Peppe

Zumbul
    16. Travanj 2016. 10:00

Abies znam znam.. nesto te mucilo , ne ? Nisi bila bas oke 😀😊 ili mi se cinilo 😀
    Meni je zraka falilo, bas je zagusljivo bilo

Da haha, srijeda po nalaze 😂

Abies
    16. Travanj 2016. 10:17

Ma jucer mi nije bas bilo naj. Cijela t mi je teska. Jos poslije isli do bake. Jedva docekala kod svojih leci. Navecer i jos u city... zato sam danas u pogonu! Boli sto boli al pokretna. Evo peglam robicu (sami autici, mrister dream na jednoj, vrlo zenstveno) :P
    Peppe super izgleda komoda i svidja mi se kadica uz nju.

iva1989lea
    16. Travanj 2016. 10:42

Dobar dan...
    Nadam se da ste sve ok...ja jutros čistim po kući od ranog jutra...meni jučer stigla knjižica o trudnoći i porodu i kuponi s popustom iz Konzuma... Ima super kupona koji traju do kraja godine i sve su stvari koje nam trebaju za bolnicu il doma...al nismo dobili kupon za free pelene...možda stigne drugi put...
    Peppe predivna je komoda...ja slikam svoju dok ju završim...još neki zadnji detalji ..
    Cure super za shopping na sajmu...mi idemo iza 1.5. još u dm i Konzum kupit za bolnicu i prve dane iza poroda...ne želim po ništa trcat kad se vratim...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.