Miska da li su imali i izdajalice TT ili njih nije bilo? Da,nas zanimaju i kolica (Bebetto,da vidimo koji bi model) i pp.... I uzet cu testnih uzoraka di god bude moguce :) i kod mali anddeo uzet par tetri s uzorkom i tako to...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bila i ja na sajmu danas i isto sam umorna k'o pas... Ispekla sam sad američke palačinke i legla na kauč, sude ću sutra oprati
Uglavnom, kupili smo Peg Perego kolica 3u1, 20% popusta smo dobili na njih, šarene tetre u Mali anđeo - 10 komada 100kn, jastuk za dojenje u Nooni 210 kn (on je nesto skuplji zbog antialergijskog punjenja), dvije anticholic bočice i dvije dudice u tomme tipe za 100 kn i dobili jednu običnu malu bočicu gratis eto, to je to, isto sam očekivala malo vise od sajma... Da, ima puno mpp i nosiljki za pogledati koga zanima
Bruna nama su bebetto bila u užem izboru i gledali smo ih pa reci koji model te zanima holland je 3200 kn a murano 5000kn ako sam dobro zapamtila... I ima izdajalicu tt, ručna je nesto manje od 200kn, a električna oko 600kn ako sam dobro vidjela..
Bok ljetnice...
super za vas koje ste bliizu sajma, sigurno kod vas u Zg ima više nego što je bilo u Sl. Brodu prije mjesec dana, iako je popust isti...
Ja naručila TT sa fun baby weba sa 30% popusta, tako da ne moram na sajam hihi...
Kolica i boja - ma gdje piše da dečko mora u plava a cura u crvena, meni super kad su i obučeni u razne boje....i MM nosi i roza i crveno i super mu stoji...
Naša kolica stižu početkom idućeg tjedna i pičimo u Banja Luku...veselim se...
Komodica stigla, namještena u boravku, a sjedimo MM i ja na priručnim dvjema sklopivim stolicama jer mi garnitura na presvačenju već 10i dan-preluda sam od čekanja...
Bruna - Murano su izvrsna kolica, njih smo i mi naručili...lik u Zg što radi u prodajnom prostoru nam je sve kpl super pokazao oko njih...ali meni je puno bilo u HR dati 6000 kn, kad je u BiH 3000 kn...
Naša robica se pere i suši i pegla....znam da imam vremena, ali nekako volim da sam spremna...idem za 2,5 tj opet na pregled pa ,i može reći ostaješ, a ja nisam spremna....
Torbu večeras idem spakirati lagano pa nek stoji...
Kako ste placale na sajmu? Karticom ili da pripremim kes?
url=https://lilypie.com]
Hvala curke :) bebetto mislimo ili Torino ili Murano, nama je svejedno za cijenu, dobivamo ih na poklon,moramo samo odabrati :) super da TT ima izbor dobar, uzet cu bocica tamo, odmah i nastavke za bocice, cetku za pranje,uzela bi i izdajalicu... Dude sam kupila MAMove.. Uzela bi i te tetre, jastuk za bocno spavanje,mozda i za dojenje.. Vidjet cemo sto se jos nudi.. Usput u h&m kupit robicu za iz bolnice... I sebi neku kosulju/tuniku... Mozda kakvih covera za tetranje.. I svedske pelene na vezanje... Poduzi popis, ja za razliku od vecine tek pocinjem sa kupovinom :) :)
Koji su to mudraci sa cashom...kao da ne postoje prijenosni pos-ovi...a kao daju popuste...
Ja sam torbu pripremila, do pola - fali još pokoja stvar..ali to imam vremena utrpati...nek stoji u torbi, pokvariti se neće...
Ja sam iskreno mislila da su TT bočice staklene - no kupila kpl 2 anticolic, grickalicu i škarice njihove...koja je uopće bolja; staklena ili plastična? (osim što je plastična lakša)
Mislim da su staklene bolje, nakon onoliko pranja i koristenja plastika se kao zamagli i pokupi miris... Pa cu ja samo tu jednu anticolic uzet plasticnu,a kasnije cu staklenu koristit... Nastavci se ionako moraju mijenjat svaka 1,5-2 mjeseca... Ali to je cisto moje misljenje, vidjet cemo dal sam u pravu...😁😜
Koja njihova je staklena...kad na fun baby webu gledam ponudu, nigdje ne vidim koja je staklena i od koliko ml kupiti...
Sortiraj odgovore
Najstariji