Miska da li su imali i izdajalice TT ili njih nije bilo? Da,nas zanimaju i kolica (Bebetto,da vidimo koji bi model) i pp.... I uzet cu testnih uzoraka di god bude moguce :) i kod mali anddeo uzet par tetri s uzorkom i tako to...
Miska da li su imali i izdajalice TT ili njih nije bilo? Da,nas zanimaju i kolica (Bebetto,da vidimo koji bi model) i pp…. I uzet cu testnih uzoraka di god bude moguce :) i kod mali anddeo uzet par tetri s uzorkom i tako to…
Ima i izdajalica i svih vrsta bocica i dudica i kozmeticki pribor itd. Samo nisam pitala koliko dode izdajalica jer se neka zenska nakeljila koda je njezin stand i nikako da se makne, ja sva zbunjena nisam znala sto uzet, od mm nikakve koristi jer je naravno pricao po obicaju na mob pa sam se samo nazivcirala. Al min popust kod njih je 35%.
Violeta ti daje uzorke, topfler, silan, nestle, i ne znam dal jos koji.
Mali andeo ti ima isto 15% na tetre i bilo je par uzoraka danas ali nis previse jedno 4-5 vrsta. Platnenih je bilo jedno 4 standa cini mi se a za kolica ti stvarno ne znam jer sam to preskocila.

.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bila i ja na sajmu danas i isto sam umorna k'o pas... Ispekla sam sad američke palačinke i legla na kauč, sude ću sutra oprati
Uglavnom, kupili smo Peg Perego kolica 3u1, 20% popusta smo dobili na njih, šarene tetre u Mali anđeo - 10 komada 100kn, jastuk za dojenje u Nooni 210 kn (on je nesto skuplji zbog antialergijskog punjenja), dvije anticholic bočice i dvije dudice u tomme tipe za 100 kn i dobili jednu običnu malu bočicu gratis eto, to je to, isto sam očekivala malo vise od sajma... Da, ima puno mpp i nosiljki za pogledati koga zanima
Bruna nama su bebetto bila u užem izboru i gledali smo ih pa reci koji model te zanima holland je 3200 kn a murano 5000kn ako sam dobro zapamtila... I ima izdajalicu tt, ručna je nesto manje od 200kn, a električna oko 600kn ako sam dobro vidjela..
Bok ljetnice...
super za vas koje ste bliizu sajma, sigurno kod vas u Zg ima više nego što je bilo u Sl. Brodu prije mjesec dana, iako je popust isti...
Ja naručila TT sa fun baby weba sa 30% popusta, tako da ne moram na sajam hihi...
Kolica i boja - ma gdje piše da dečko mora u plava a cura u crvena, meni super kad su i obučeni u razne boje....i MM nosi i roza i crveno i super mu stoji...
Naša kolica stižu početkom idućeg tjedna i pičimo u Banja Luku...veselim se...
Komodica stigla, namještena u boravku, a sjedimo MM i ja na priručnim dvjema sklopivim stolicama jer mi garnitura na presvačenju već 10i dan-preluda sam od čekanja...
Bruna - Murano su izvrsna kolica, njih smo i mi naručili...lik u Zg što radi u prodajnom prostoru nam je sve kpl super pokazao oko njih...ali meni je puno bilo u HR dati 6000 kn, kad je u BiH 3000 kn...
Naša robica se pere i suši i pegla....znam da imam vremena, ali nekako volim da sam spremna...idem za 2,5 tj opet na pregled pa ,i može reći ostaješ, a ja nisam spremna....
Torbu večeras idem spakirati lagano pa nek stoji...

Hvala curke :) bebetto mislimo ili Torino ili Murano, nama je svejedno za cijenu, dobivamo ih na poklon,moramo samo odabrati :) super da TT ima izbor dobar, uzet cu bocica tamo, odmah i nastavke za bocice, cetku za pranje,uzela bi i izdajalicu... Dude sam kupila MAMove.. Uzela bi i te tetre, jastuk za bocno spavanje,mozda i za dojenje.. Vidjet cemo sto se jos nudi.. Usput u h&m kupit robicu za iz bolnice... I sebi neku kosulju/tuniku... Mozda kakvih covera za tetranje.. I svedske pelene na vezanje... Poduzi popis, ja za razliku od vecine tek pocinjem sa kupovinom :) :)

Koji su to mudraci sa cashom...kao da ne postoje prijenosni pos-ovi...a kao daju popuste...
Ja sam torbu pripremila, do pola - fali još pokoja stvar..ali to imam vremena utrpati...nek stoji u torbi, pokvariti se neće...
Ja sam iskreno mislila da su TT bočice staklene - no kupila kpl 2 anticolic, grickalicu i škarice njihove...koja je uopće bolja; staklena ili plastična? (osim što je plastična lakša)

Mislim da su staklene bolje, nakon onoliko pranja i koristenja plastika se kao zamagli i pokupi miris... Pa cu ja samo tu jednu anticolic uzet plasticnu,a kasnije cu staklenu koristit... Nastavci se ionako moraju mijenjat svaka 1,5-2 mjeseca... Ali to je cisto moje misljenje, vidjet cemo dal sam u pravu...😁😜

Koja njihova je staklena...kad na fun baby webu gledam ponudu, nigdje ne vidim koja je staklena i od koliko ml kupiti...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji