evo nas dvije s jos uvijek -1 kg, poslje obilnog rucka i komada cokoladne torte a sutra smo 24+0
Moja ide definitivno u as iz rodilista, i s mjesec dana planiramo na prvi put u hr, voznje ce biti cca 2h uz par stajanja mislim da je to ok, te bebice su zilavije nego sto mi mislimo, al misljenja sam da im vise moze nastetit naglo kocenje nego ta as, ali svakome na izbor!
Ajme miska super izgledas. Midlim da si konkurencija Majadili
Cini mi se da sam rekorder u kg :/
Sto se puta tice, vjerojatno ce prespavati cijeli put. Problem je kad su veci...onda od uzbudjenja nece spavati i bas kad nemas gdje stat piski im se :D
Malamimi, ti si vec s curom koristila mpp?
Bruna ja se do 25 god nisam micala s 50 kg na 167, e onda sam se preselila, dosta vremena bila sama i dosla na 54 u godini dana i to mi je bio sok, a onda s povracanjem u dva-tri tjedna izgubila 5 kg i sad sam tu di jesam, osim tog trbuscica nigdje nisam ni grama dobila.
Abies mislim da Maju nece nitko nadmasit, ona je ipak u treningu i ful se pravilno hrani, meni je najveca aktivnost usisavac i krpa i nekad trcanje na autobus
Bruna, ja dobila iz bubamare neke tetra bubaba. Jako tanke, pise da su 80x80, a ni veze s tim brojevima. U svakom slucaju, na dnu su mi hrpe pa ak slucajno zatrebaju, uzmem. Ne bih ih nikom preporucila.
A sto se tice bolova, meni ponekad kao da neko gura noz odozdola. A nemalo puta stiscu kao da moram na wc, kao da ce se roditi istog trena. Skeri osjecaj!
Mare, drzi se!
Abies, ne mpp, tetrala sam od pocetka do kraja. Dakle, tetra, ulozak i zastitne. Pribat cu i sad tako...
Nikad, ali bas nikad djete nisam izvadila iz autosjedalice za vrijeme voznje. Nisam se nikad s njom ni vozila iza. Ali koliko sam puta vidjela da zene drze bebu u narucju jer se mrze voziti u as (njihove rijeci). A kad se nesto desi, onda svi kukamo i spominjemo sudbinu. Svako radi kako hoce, ne volim pametovati, kazem svoje iskustvo
Miška, divna linija!
mishka ja sam do prije 5 godina na 173 imala oko 88-90 kg(zbog štitne)... pa su krenuli stresovi i tatina teška bolest pa sam smršavila na cca 63 kg... poslije njegove smrti opet štitna podivljala u na 173cm pala na 56 kg...uz terapiju došla na 64 koji mi bili taman, al štitna morala van, poslije op se udebljala 9 kg, tako da u T ušla sa 73 kg... al su mi taman bili razmješteni i bila sam zadovoljna... al onda krenule mučnine pa izgubila 3kg i onda dobivala po malo, sad sam na 75,5... a kaj će vaga pokazat za 2 tj, vidit ćemo :D samo trbuh raste i sad malo bokovi.. i cice, afkors... ma skinula 30kg jednom, skinut ću ih opet trčanjem za curkom i prehranom :) i kad se ponovno vratim planinarenju, bit će to sve super :D
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bruna ja sam isto imala probleme s stitnom, tsh prije trudnoce bio preko 10, al nisam to primjetila na kilazi, s akumpukturom uspjela spustit na 3 bez ijedne tablete i zatrudnila, sad se drzi ispod 2 hvala bogu. Ma sve se to s kilama da dovest u red samo kad je volje, a kad nam zvrkice stignu necemo ni primjetit kako ce se sve stopit, ako moja Mila pobere bar 50% posto tatinih gena (prof. sportas) ne gine mi maraton svaki dan
Usput, dok nam tata trci po kisi, nas dvije imamo inventuru, mislim da je to to za prvu ruku i bolje joj je da bude sitna jer sam skuzila da uglavnom imam sve 56
Pozdrav trudnice, nisam se dugooo javljala, od pregleda čini mi se... sve je bilo super mala dubi na glavi i sa skoro 29tt imala je 1190g. Mi idemo u adaptaciju potkrovlja, živimo kod mm-ovih i sve me to polako počinje živcirati, jer se odužilo. Imam filing da neće biti gotovo prije dolaska bebe. Jedva čekamo da se odselimo jer mm-ova sestra je ostala doma sa mm i bebom od 14mj i ne znam kako drugdje, al ovdje jednostavno tri obitelji ne mogu jesti iz jednog frižidera. I to me živcira (možda mi hormoni divljaju?!), ne kuham samo za sebe i mm već za sve, 7 ljudi, i još maloj posebno napravim klopu, jer ne smije biti preslano, prezačinjeno ugl jede bljutavo. Ali dobro svatko ima svoj način odgoja. vidjela sam da je bilo priče o tome kako se djeca hrane po satu. I kod nas je to s malom slučaj. Kad netko jede onda bi i ona, al to je samo da si želju zadovolji, ne najede se ko prase. Ugl ne smijemo joj davati ništa van sata hranjenja, pa dok ja jedem, ona mene milo gleda, kaže mi s rukicama i mljacka. Uvijek kad je ona u pitanju stalno čujem, ne ovo, ne ono, ne smiješ tak... isuse... Plače mi se od takvog odgoja
Bruna čini mi se da si ti pitala za boksanje po mjehuru. Mene moja tolko pritišće da imam osjećaj da ću se upišati i ono dođem na wc i popišam valjda 2,5ml. A i par puta mi se dogodilo da me izudarala po punom mjehuru i pobjeglo mi par kapi ponekad se tako naglo protegne da udari s glavicom dolje da me sve zaboli, tj. zapeče u razini pubične kosti. Ako tako nastavi izgurat će se prije reda van! Nekad me i boli kad sjednem, kao da me neko pika s iglom po ušću maternice Rekla sam to doktorici, al ona kaže da je sve u redu. Jedva čekam da se malo primiri, mada sam primjetila da je počela više spavati. Ali badava, kad je budna sve nadoknadi
uh jesam se raspisala
Majo- ok, za as se slazem..
Ja nisam rekla da cu iznjet i ovom ili onom bebu, vec da nisam pametna i da neznam hocu li u kosari ili as..
A sto se tice pusenja, oprosti, ali tu nisi u pravu..
Ja sam se konzultirala sa doktorom na pocetku trudnoce oko pusenja, na sto me je pitao koliko sam do sada pusila.. i samo je rekao - smanjite, ne smijete prestati.. A zasto ? Zato sto je organizmu potrebno 6 i vise mjeseci da se sav taj katran nikotin i ostalo , iscisti van.. Tako da , prestala ja pusiti na pocetku ili nastavila- isto je..
Jer sve, apsolutno sve sto se unosi u organizam ide na posteljicu..
Ne osjecam se prozvanom, niti me, iskreno, nikada nije bilo briga za misljenja drugih oko necega sto je iskljucivo moja odluka..
Samo ocu rec, da nisi u pravu sto se toga tice...
Zarica- zasro mislis da ce te ranije poroditi ?
Ja isto imam gestacijski dijabetis...
Spominjao mi je dr.nesto, ali kao ima vremena vidjet ce mo kako ce to sve ic pa onda ce se odluciti... U utorak idrm na kontrolu pa me bas zanima koliko sin ima kila 😊
Bruna-evo me 😂 meni ti je takav osjecaj "ispadanja mjehura" otkako se moj malac poceo micati.. samo naravno sada je to puuuuno intenzivnije i punooo jace 😊
Jer moj sinek si je na zadak, s tim da noge drzi bas na mjehuru...
Zna me nekad bubnit tako jako da nesvjesno jauknem 😀 a pogotovo kad negdje šetamo , tad je tulum na najjace 😂 sve mi "titra dole" kad me udari... nekad je bas nelagodno , iskreno...
Zabica-mozda nesto unikatno ? Mislim, ti najbolje znas sta tata voli 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji