Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zumbul
    08. Travanj 2016. 12:21

Inaj-pa stavit bebu u jastuk i u kosaru...

Sogorica je rodila u Petrovoj u 8 mjesecu i samo je dijete iznjela u jastuku, i do doma ga drzala na rukama..

I prijateljica isto tako sad u prvom mjesecu, takoder u Petrovoj...

Imam ja i as, jer sam kupila kolica 3u1, ali mi nekako djeluje to previse za sjedeci polozaj...nije to bas bas za bebu dtaru 3 4 dana.. 

Neznam, jos cu vidjeti...

Sanjarka88
    08. Travanj 2016. 12:23

Da Zarice to je ocito svima glavna fora, kud ces sa psom kad dode beba,mislim stvarno.... 

Cro kako ti dane provodis? Jel Maja aktivna? 😊
    Ja ko na motor dižem se ujutro i gledam sto su sa sobom uzas valjda cu se naviknit kroz ovi 5mj na besposlenost

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    08. Travanj 2016. 12:28

Zumbul ne sekiraj se svatko radi kako zeli, naravno zakonom obvezna as znaci i kaznu u slucaju da je ne koristis.
    To kako ces ti bebu odvest autom doma rodiliste sigirno ne kontrolira....

Ja sam prva za as uvijek i prvorodena me doslovno molila u prvom razredu kad je krenila da je maknem iz toga 😂 iako je u toj dobi bila samo u boosteru.
    No nema teorije da dijete od 3dana uguram u as no way

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Zarica
    08. Travanj 2016. 12:32

Curke hoce koja od vas koristiti platnene pelene..ako da za koje ste se odlucili,mi razmisljamo o tetrama plus coveri,pa sam sad u proucavanju covera za tek rodjene...i malo se gubim u moru toga,puno mi je pomogla grupa na fejsu Mpp al i dalje ne znam ..

Cro262
    08. Travanj 2016. 12:38

Sanjarka, probudim se kad i muž, pravim mu društvo dok pije kavu, ja više ne mogu zbog kiseline, vratim se u krevet do 10-11... :) Maja razvaljuje po mojim rebrima i mjehuru, doslovno me ponekad i probudi koliko je nježna. Mislim da taman dok se naviknes da će ti biti vrijeme za roditi :)

Bruna257
    08. Travanj 2016. 12:49

pozz curke!

redovno vas čitam, al mi se neda tipkat preko moba, tj nešto me mob zeza zadnjih dana....

kod mene ništa novo, nesanica i dalje prisutna, jučer me još i stara boljka ulovila, išijas, tolko da ne mogu sjedit na lijevom guzovu :/ sinoć i noćas me toliko bolilo da sam od muke i boli tolko plakala i mm samnom-vidi  da me boli a ne može mi pomoć...
    Sofia sve jače lupa, danas išla vadit krv za štitnu, pa posjetila kumu u bolnici, hospitalizirali je zbog povišenog šećera, ako sam porod ne krene do pon, ide na inducirani.... a moja mala lupa li ga lupa, tako me zna mlatnut da sam svako malo na wc, imam feeling da će samo ispast kolko me lupa nisko i po mjehuru.. ima neka ili je imala sličnih problema??

zarica ja planiram koristiti tetre+coveri.. uzet ću 2 NB covera od molly i 2OS covera... a u 7 mj bi mi frendovi iz Londona trebali donijeti još nešto Milovia covela i AI2....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Majadila
    08. Travanj 2016. 12:50

Cure drage, svatko radi onako kako misli da je najbolje za nju i dijete, ali ne bih htjela da ovako ocite stvari kao voznja s bebom na rukama ili u kosari u autu prodju lezerno i da se ne iskomentira, jer to nije da li cemo dojiti na zahtjev ili po rasporedu, platnene pelene ili jednokratne... Ovo su stvari opasne po zivot djeteta. 
    Ne znam kako zamisljate da se automobilske nesrece dogadjaju, nitko tko je bio napucan na cesti nije racunao s time da ce biti napucan. Niti to uvjetuje duga voznja, uvjeti na cesti, priseban vozac itd. Ma dovoljno je samo i naglo kocenje zbog jeza na cesti, da ne bi bilo da idem u neke crnjake. Znaci nema sanse da se dijete zadrzi na rukama prilikom naglog kocenja. Ne-ma san-se. Kosara isto. Sta kosara? 
    Osim ako se nakon bolnice mislite voziti 3 sata, mozemo diskutirati koliko pauzi je najbolje napraviti tijekom voznje da se beba malo izvuce iz AS. Ali ove nase voznje, bolnica-doma, dajte... AS su dizajnirane za bebu od prvog dana. Da, nije nulti polozaj, ali se zato znaju vremenske preporuke. I obavezno postavljanje u kontra smjer od voznje. 
    Neke stvari nisu zakonom propisane bezveze. 

Pusenje u trudnoci isto moram iskomentirati, iz razloga da ne prodje lezerno i kao nesto sto je nevazno.
    Kao nepusacu uzasno me nervira lezernost pusaca oko pasivnog pusenja i dovođenja drugih ljudi u situaciju da ne mogu birati kakav zrak ce udisati. Zbog toga mi je doslovno krug netolerantnih prijatelja ful isfiltriran. 
    A beba koja ne da ne moze birati sto ce udisati, vec prima nikotin i sva ostala sranja iz cigarete preko posteljice... Ali eto, svatko radi po svome i to je okej, samo ove ocite stvari neka budu ocite. Pazite na te male zivote barem oko ovih stvari na koje stvarno imate direktan utjecaj. 
    No hard feeling, just my two cents.

• Zarica
    08. Travanj 2016. 13:02

Bruna u kojem tjednu ti je kuma hospitalizirana ?39-om? Mene ceka isto vjerojatno zbog secera,ja sam mislila prvo miloviu al bojim se da ce za pocetak bit prevelika,pogledat cu malo na sajmu sad,vidim da hvale rodine nb covere

inaj
    08. Travanj 2016. 13:16

Zarica....ako ste u grupi u kojoj stvarno pomažu ,zbog čega ste u nedoumici....pitajte neku od mama koje su koristile tu opciju koje su im dobre  pelene i koje veličine su uzimale a i sve im piše u datotekama

Kupila sam Milovie os veličinu jer smatram da nb veličinu brzo prerastu a ni neznamo kolika će beba biti zapravo...plus bambusice za noć ću uzeti i još neke ai3 od molly

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.