Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    08. Travanj 2016. 14:01

sanjarka pih, moš mislit kak spavam...3-4 puta na noć na wc jer ova moja zvrkica mala je opaka noću kolko boksa po mjehuru, pa ionako ne mogu zaspat, zaspim tipa oko 11, al u 1 auf... i ujutro oko 7 zaspim do pol 9-9... tako mi se sad nekako ustalio raspored.. s tim da sam danas u pola7 krenula u grad na vađenje krvi... i još mi babuskara munjena rekla da ja ko trudnica nemam prednost na šalteru i da se izvolim naručit na centralnom šalteru.. odem na susjedni šalter u istom laboratoriju i žena uzme uputnicu, pogleda me i veli aha vi ste trudnica, ma ne morate ni čekati u redu, ja reko da, sa komplikacijama.. a ona, joooj ja se ispričavam, hajde brzo zamnom pa ćemo to riještit odmah... i za 3 minute bila gotova sa svime.... strašno... mm bio lud, mislio ovu prvu sterat u ku*ac pred svima....

kaj niti jedna od vas nije imala problema sa tim žestokim udaranjem po mjehuru i donjem dijelu... dok ležim me valjda tak udara da imam feeling da će ko supermen izletit van kroz kokicu :D samo plašt će joj falit :P

ii daa, konačno sam kupila nešto za svoju curku :D dvije MAM dude,MAM vezicu za dudu i pamučnu dekicu na zvijezdice... u utorak idem po tetre u bubamaru..ako ih je neko tamo kupovao, kakve vam se čine te njihove? debele? u usporedbi sa toto ili lolinim?

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Ellie00
    08. Travanj 2016. 14:01

Moj tlak danas 130/85 i ja sretna. ide prema dole :)

sto se tice jastuk- kosara- as rasprave. Meni neki dan svekrva upilala s jastukom i zasto ga nismo kupili jer nam treba za izlazak iz rodilista, za as nikad nije cula. Nekad me stvarno iznenadi...
    Uglavnom mi cemo s as iz rodilista, o drugim opcijama nisam ni razimsljala...

mare1989
    08. Travanj 2016. 14:07

Bruna ja se sjecam kad sam bila sa sinom trudna da je samo po mjehuru udarao,stalno u wc me tjerao

Bruna257
    08. Travanj 2016. 14:08

samo da se nadovežem, naša curka ide u as na putu do doma, ipak nam je to pola sata vožnje, dio je autocestom... samo ću zamolit sestre u rodilištu da je lijepo namjeste i stave tetru ispod guze... mišljenja sam da je as za to i predviđena, zato je na njima naznačena kategorija 0+... svatko zna svoje, nismo tu da pametujemo.. to je čisto moje mišljenje......:)

mare1989
    08. Travanj 2016. 14:08

Elllie super za tlak,samo nek ide na bolje

Abies
    08. Travanj 2016. 14:13

Starim ovo sa hranjenjdm po satu potpisujem. Bilo je dana da je cijeli dan visio na cici i ja sam se pocela tresti od boli i bradavica, i rastezao bocicu pola stoljeca. A bilo je i da se napapao i 4h nije htio nista. Nikad nisam sat gledala. 
    Mare nadam se da je tvoj decko ok. Moj klasicno strajka s jelom al je super danas. Vere se gdje stigne. I ne boli ga trbuh jeeee. Poludim nocu ono taman san dodje i maamaa vode. Klap klap. Zaspim i mamaaa ok tu si....sad mozes opet zaspat.... sto ti klinci ne znaju jednom rec taaaata

mare1989
    08. Travanj 2016. 14:13

Bruna imala sam osjecaj da ce ispast,to je tako dok beba ne nade polozaj koji joj pase,znali su me dobro po rebrima,sad me zanima ovo trece kakav ce biti rekreativac u stomaku

mare1989
    08. Travanj 2016. 14:16

Abies moji tatu zovu samo kad grmi i sijeva,a mama je zakon.Moj nema temp sad al ga ti herpesici muce,nista ne jede od jucer,samo caj pije.Danas cu ga vodit pedijatru jer ne mogu vise da se pati.Drago mi je da je tvoj bolje

Bruna257
    08. Travanj 2016. 14:20

uff, prekjučer je bila tolko mirna da sam se zabrinula, samo kad bi soka malo popila ili jabuku/bananu/voćku pojela, onda bi se malo pomjerila... jučer ajde živnula, navečer kad me išijas ulovio opet se umirila, sad kako je kiša pala, išijas malo popustio, a ona od jutra divlja.... molila sam B cijelu noć da prestane boliti jer sam pred 3 godine 14 dana bila prikovana za krevet zbog mutavog išijasa.... tramal kapi 3x10 kapi, neke kapsule (mislim Zaracet 275mg), helex 3x1, mg i b kompleks tada pila, za 14 dana popustilo... reko nedaj bog da sad tako završim.... užas jedan... ne želim nikome,...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.