Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    08. Travanj 2016. 14:22

mare jesi probala čokolino? ili tako nešto slično, bar nešto da pojede... siroče malo ;(

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

mare1989
    08. Travanj 2016. 14:24

Bruna bas nista nece,ni juhu koju inace obozava,pije caj od kamilice i stavim mu malo vise secera da malo energije dobije

mare1989
    08. Travanj 2016. 14:37

Bruna imao je 3dana visoku temp,pa prosla i sad se ti herpesici pojavili i opet lagana temp vec 2dana

Abies
    08. Travanj 2016. 14:41

Zarica 0min 5.2 60min vise se ne sjecam ispod ref granice- oko 8 i 120min opet ispod ref granice 7.x ili 6.x
    Zapeli za ovih 5.2 i puno kg koje sam dobila (22)

Bruna pomiri se sa nesanicom... ja sam prvu t spavala oko 3h/dan. Uzas... a u bolnici nocu setala na wc.. ne zbog sile nego ludila u krevetu. Jos neke koje su bile u vinogradskoj ce se sjetit onih super 3 kom madraca...anatomski do kraja. Klinjo skakao nocu po trbuhu. Kad se rodio spavao 10/11- 7/8 ujutro. Ped i patronazna rekli nek spava i da ga ne budim. Neki tvrde obratno da ih treba buditi.
    Mare jelo sinu - ja sam tu promasen slucaj jer moj od prve kasice je uzaaaasan na jelu. Nakon god dana je poceo nesto jesti u vrticu. Doma nikako. Meso ni pod razno pa mu i danas izmiksam u kelj jer cim vidi trunku nece. Nema sto nismo probali. A mm i ja se vec posvadjali milion puta zbog jela.

Bruna257
    08. Travanj 2016. 14:50

abies već sam se odavno pomirila :D ne spavam normalno već mj i pol... možda malo manje/malo više... ni ne pamtim... čudim se kako uopće i funkcioniram... ali eto, funkcioniram... doduše malo sam više zaboravljiva, al nema veze.. joooj ne pričaj mi o madracima u 3 dijela.. i sama sam takav imala na odjelu gin kada sam za Novu god završila u bolnici... koma, željezne rešetke od ispod mi se urezale u guzicu i bokove....  :D dobro pa bila tamo samo 4 dana :D

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.