mare jesi probala čokolino? ili tako nešto slično, bar nešto da pojede... siroče malo ;(

.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bruna bas nista nece,ni juhu koju inace obozava,pije caj od kamilice i stavim mu malo vise secera da malo energije dobije
Bruna bas nista nece,ni juhu koju inace obozava,pije caj od kamilice i stavim mu malo vise secera da malo energije dobije
a jadničak :( sunce malo..... nisam u tijeku, to herpesice dobio od temperature ili?

Hmmm, nemoj samo previše šećera u kamilicu jer je meni dr rekla da to služi kao laksativ. Pa ako dobije proljev, opet ode sve hranjivo.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Bruna imao je 3dana visoku temp,pa prosla i sad se ti herpesici pojavili i opet lagana temp vec 2dana
Bruna imao je 3dana visoku temp,pa prosla i sad se ti herpesici pojavili i opet lagana temp vec 2dana
ma najbolje onda kod pedijatra... da se jadničak ne muči tolko..... baš mi ga žao...

Zarica 0min 5.2 60min vise se ne sjecam ispod ref granice- oko 8 i 120min opet ispod ref granice 7.x ili 6.x
Zapeli za ovih 5.2 i puno kg koje sam dobila (22)
Bruna pomiri se sa nesanicom... ja sam prvu t spavala oko 3h/dan. Uzas... a u bolnici nocu setala na wc.. ne zbog sile nego ludila u krevetu. Jos neke koje su bile u vinogradskoj ce se sjetit onih super 3 kom madraca...anatomski do kraja. Klinjo skakao nocu po trbuhu. Kad se rodio spavao 10/11- 7/8 ujutro. Ped i patronazna rekli nek spava i da ga ne budim. Neki tvrde obratno da ih treba buditi.
Mare jelo sinu - ja sam tu promasen slucaj jer moj od prve kasice je uzaaaasan na jelu. Nakon god dana je poceo nesto jesti u vrticu. Doma nikako. Meso ni pod razno pa mu i danas izmiksam u kelj jer cim vidi trunku nece. Nema sto nismo probali. A mm i ja se vec posvadjali milion puta zbog jela.

abies već sam se odavno pomirila :D ne spavam normalno već mj i pol... možda malo manje/malo više... ni ne pamtim... čudim se kako uopće i funkcioniram... ali eto, funkcioniram... doduše malo sam više zaboravljiva, al nema veze.. joooj ne pričaj mi o madracima u 3 dijela.. i sama sam takav imala na odjelu gin kada sam za Novu god završila u bolnici... koma, željezne rešetke od ispod mi se urezale u guzicu i bokove.... :D dobro pa bila tamo samo 4 dana :D

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji