mare jesi probala čokolino? ili tako nešto slično, bar nešto da pojede... siroče malo ;(
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bruna bas nista nece,ni juhu koju inace obozava,pije caj od kamilice i stavim mu malo vise secera da malo energije dobije
Bruna imao je 3dana visoku temp,pa prosla i sad se ti herpesici pojavili i opet lagana temp vec 2dana
Zarica 0min 5.2 60min vise se ne sjecam ispod ref granice- oko 8 i 120min opet ispod ref granice 7.x ili 6.x
Zapeli za ovih 5.2 i puno kg koje sam dobila (22)
Bruna pomiri se sa nesanicom... ja sam prvu t spavala oko 3h/dan. Uzas... a u bolnici nocu setala na wc.. ne zbog sile nego ludila u krevetu. Jos neke koje su bile u vinogradskoj ce se sjetit onih super 3 kom madraca...anatomski do kraja. Klinjo skakao nocu po trbuhu. Kad se rodio spavao 10/11- 7/8 ujutro. Ped i patronazna rekli nek spava i da ga ne budim. Neki tvrde obratno da ih treba buditi.
Mare jelo sinu - ja sam tu promasen slucaj jer moj od prve kasice je uzaaaasan na jelu. Nakon god dana je poceo nesto jesti u vrticu. Doma nikako. Meso ni pod razno pa mu i danas izmiksam u kelj jer cim vidi trunku nece. Nema sto nismo probali. A mm i ja se vec posvadjali milion puta zbog jela.
abies već sam se odavno pomirila :D ne spavam normalno već mj i pol... možda malo manje/malo više... ni ne pamtim... čudim se kako uopće i funkcioniram... ali eto, funkcioniram... doduše malo sam više zaboravljiva, al nema veze.. joooj ne pričaj mi o madracima u 3 dijela.. i sama sam takav imala na odjelu gin kada sam za Novu god završila u bolnici... koma, željezne rešetke od ispod mi se urezale u guzicu i bokove.... :D dobro pa bila tamo samo 4 dana :D
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji