Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    09. Travanj 2016. 10:20

Peppe da te utješim, u trudnoći se inače rade samo 3 UZV. I sad socijalni rade ta tri dok privatnici rade non stop, jer im se to naravno isplati. Da ja nemam preko osiguranja to plaćeno, nebi ziher vsaki put platila 500-600 kn po pregledu. Ako te zanima je li sve u redu s bebom, odi privatno, pa nek ti se posveti i da vidi razvija li se sve kako treba. Meni je jučer ona gledala ima li rascjep usne, pa mjerila bedrenu kost, a onda se raspričala o nečem i vrti ona taj uzv 10min po meni... već mi je bio ono "ajde više, ženo božja". Idući put ću joj reć samo pregled, pa ćemo uzv tamo onaj drugi put. 
    Mare, bemu sve i te beštije, krepale sve i kod tebe i kod mene!

mare1989
    09. Travanj 2016. 10:23

Crazy od mog brata cura vidila kako meni stalno neki davo dole,pocela piti caj od brusnice,cuva se,kaze necu ja da meni bude ko tebi
    Reko ja sam stara pa zato hahaha

kleopatra1606
    09. Travanj 2016. 10:37

dobro jutro cure!
    Trbuscici  su vam divni, sve ste neke fit trudnice! :)

zumbul mi smo uzeli mustelinu prvu torbu sa svim proizvodima, frendica je imala i prezadovoljna je!U početku cemo ga kupati sa maslinovim uljem, a kasnije mustela. Ja sam imala problema sa svrbezom trbuha dok nisam njihovu kremu za trudnice pocela koristiti i jako sam zadovoljna.

Mi smo uzeli hauck kolica 3u1, beba iz bolnice ide u jajetu i voziti ce se tako i u Hrvatsku kad budemo isli.Imamo nekih 6 sati voznje, svaka 2 sata stajanje, bebu izvaditi malo iz jajeta i idemo dalje.

Zanima me dali netko od vas ima problema sa migrenom? ja sam imala u prvom tromjesecju dosta cesto migrene, sad smo u 27. tjednu i danas me uhvatila. Ne mogu jesti, piti, samo povracam.... Nadam se da ce popustiti do sutra :/

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

Sanjarka88
    09. Travanj 2016. 10:43

Dobro jutro cure drage 😘  vani vrijeme bezveze a mene puklo da odemo negdje na izlet 😀 samo neznam di eh..... 

Lipo smo se naspavali, svi troje do 9h skoro, umalo curka zakasnila na vjeronauk 😴

Mare bit ce to sve ok, ne brini? 😘

Zabice jesi izabrala poklon tati?😊

Crazy a bemti te bestije glupe pa kud su te se dohvatile 😬
    Smislit ce te vec ti i malac kako provesti dan 😘

Miska ti si nam jos jedna fit trudnica 😍 odlicno izgledas! I bome ste ti i curka spremne i drzim fige da bude sitna da uspije tu hrpu iznosit 😂

Sandrich body je genijalan 😎 a tata ce bogme bit sretan kad se rodi mali hajdukovac 😍

Peppe bas glupa politika s tim pregledima bez uzv-a neznam to su ocito pojedinacne odluke svakog ginica 😏 neznam.... Mene bi isto smetalo
    Moj nije ni jednom preskocio uzv, zadnjih par redovno ukljuci i 3d na kraju. Nekako mi je normalno da se prati razvoj bebe

Zumbul ugodan shoping u bipe 😀

Bebacica tu si nam! 😘 zao mi je zbog takve situacije u kuci nadam se da ce se to rijesit cim prije da imate svoj mir

Bruna poznat mi je taj osjećaj da ce beba izletit skupa s mjehurom 😂 vise je neugodno nego zabrinjavajuce 

Ellie jesi se odlucila koji ces kolac radit? 🍰

Abies i Mare super da su djecica puno bolje ❤

Sto se tice rasprava nema potrebe za njima, svi mi dobro znamo posljedice vozenja bez as, pusenja, kupovnih kasica.... Tako da relax cure svatko radi kako zeli i mora bit spreman na evenutalne posljedice svojih odluka

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• kokolo5
    09. Travanj 2016. 10:44

Dobro jutro cure,
    Ja i maleni se jos izlezavamo, kisno je jutro pa gledamo crtice u pidjami. I on mi je bio bolestan ovih dana, izlaze mu petice pa je u paketu dobio i upalu grla.
    Evo da i ja stavim jednu sliju od prije par dana, vjerovatno ce opet biti okrenuta, oprostite zbog toga, ali eto...tipkam preko moba.

Sanjarka88
    09. Travanj 2016. 10:49

Kleopatra zao mi je zbog migrene. Ja nemam iskustva nadam se da ce čim prije popustit 😏

Kokolo joooj narasla cura😍 divna busa! A sta je ovo sve nesto klinci bolesni a bilo bas lijepo vrijeme ja mislila da je odnilo i viroze...

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• kokolo5
    09. Travanj 2016. 10:51

Ok...sad mi nista nije jasno...nakon slike sam jos bila napisala prilicno teksta, i sad tog nema? 
    Ugl, eto to smo nas dvije, na 27+nesto tt i na 12+kg  
    Radila sam jucer ogtt, na taste je 4,2 (opet nizi) a nakon dva sata 4,6...valjda je to ok?
    Sto se tice pusenja u trudnoci i as, slazem se s Majom-zelim umanjit svaki rizik na koji mogu utjecat.
    Nama tata dolazi za 10ak dana, aBd...napokon vise!!!
    Velika pusa i pozdrav svima!!!

Ellie00
    09. Travanj 2016. 10:55

Meni je do sada svaki put radio UZV. I nekako mi je to normalno postalo. 

Sanjarka - Ja se uvijek na kraju sto se jagoda tice vracam jednom kolacu od sira i jagoda koji me podsjeca na mamu i njen rodjendan... Tako da cu taj, a i jednostavan je :)

Mama3put
    09. Travanj 2016. 10:58

Kokolo tekst je tu ali se moze procitat tek kad ides citirat i eto upravo je tako i moj post zavrsio ispod tvoje slike
    strasno😠

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.