Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    08. Travanj 2016. 13:30

Drage mame imate li savjet sta da dam sinu da jede,zbog tih herpesica u ustima nista nece,ni juhu,ni kasicu vec mi se place kad ga gledam kako se muci

zabica25
    08. Travanj 2016. 13:32

Curke, sljedeći tjedan je tati rođendan. 
    Kaj da mu poklonimo? Majice, parfeme, gelovi za tuširanje...to nikako jer toga ima puno. 
    Imate li neku originalnu ideju?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Zarica
    08. Travanj 2016. 13:33

Meni su rekli da bi me mogli vec u 38 tjednu hospitalizirat ,mislim bolje da je pod kontrolom,al tako bih voljela da sve prirodno i samo krene...ma tako cu i ja,za pocetak,nb coveri ..

Abies
    08. Travanj 2016. 13:38

Koliko prica o as.... moja ce u as kao i sin. Preklopit tetru pod guzom da malo izravnam onu rupu i jastuk dodatni za nb za as. Tako sam prve dane radila. Vecina as to i ima. Kasnije je normalno bio u as. I non stop u autu i nista mu nije!! 
    Tko zeli nek uzme jastuk/kosaru....mislim da rodilista zanima da beba ne ide na rukama preko njihovog praga.
    Najveci problem mi je bio strah prvih dana stavit ga i izvadit iz as, ma uopce primit bez jastuka. Nisam imala klasican jastuk nego nesto kao mini madrac.

Mama3put
    08. Travanj 2016. 13:39

Ja sam totalno danas u 🍌 oplela me ova juzina gadno,srecom ostalo od jucer snicli i brokule pa smo to rucali,krenula pravit pizzu ali nema sanse 😕 nisam sposobna...veceras cu ako budem bolje

Sto se tice izlaska iz rodilista ,jastuka,as... ja sam prvi put u jastuku a sad cu u kosari,imam iz bolnice voznje par minuta do stana a onda sve slijedece voznje naravno u As
    Svatko radi kako hoce,nema smisla nikome svoje misljenje nametati jer tako bi mogli stalno i za puno toga😑meni je glupo sto netko u ovo doba zeli imat puno kupatilo pokakanih i smrdljivih pelena,sto se protivi hodalici,sto vjeruje u neke "svemoguce" ogrlice za zubice i bocice za grceve,sto se odjeca od beba mora prati u nekim posebnim deterdentima jer od kako su izmisljeni odjednom su sve bebe osjetljive na obicne,sto se moraju kupati u nekim svemirskim kadicama sa postoljima itd... vagon toga je cak i smijesno pogotovo za nekog tko je vec imao bebu i sve mogao drugacije i gle cuda bez ikakvih posljedica😑 

Tko hoce nosit u jastuku nek nosa isto tako i za As a i nek pusi onaj kome se pusi...svatko zna najbolje za sebe jer svi rade nesto pogresno al ne vide sebe vec kritiziraju druge ZATO IMAMO DVA UHA,U JEDNO UDE U DRUGO IZADE!! 

Meni je toliko prije par dana bilo zao bebe
    Znaci prija ima bebu od 4 mjeseca i nije prestajao plakati jadan jer je naravno gladan(hrani ga po satu) i govori nek place zaspat ce,slijedeca bocica mu je za sat vremena
     kako joj ne mogu rec izravno da ga nahrani ja tepam kao da bebac govori "mama daj mi papat gjadan sam nemoj cekat jos sat vremena" i na moje cudenje ustane se i napravi mu bocicu,dijete mase rukicama i oci sirom otvorene kad je krenula s bocom prema njemu😑pojeo to na brzinu i miran-suti
    Ja bi zakonom kaznjavala majke koje djecu hrane po satu,sat ne zna kad je djete gladno djete zna! I mi ako ogladnimo u 2 ne cekamo da na satu bude 5 da jedemo…

mare1989
    08. Travanj 2016. 13:42

Ja sam obadvoje djece u as stavljala kad smo izlazili iz bolnice.Kao sto Abies kaze ispod sam nastimala da ne bude u sjedecem polozaju,iako mi je bolnica 10min od kuce.

Abies
    08. Travanj 2016. 13:44

Zarica mene su u 39tt hospitalizirali. Prije tog izmucili zbog secera u TA. Inducirali ricinus pa gel. I rucno me otvarali da vide pl vodu... Nisam se otvarala i 40+1 carski. Ne znam sto ti reci - i danas uvjerena bila u krivoj bolnici u krivo vrijeme s krivim ljudima(ginickom). Da sam otisla gdje sam mislila ne bi raditli toliku dramu oko secera. Prenjela bih i rodila

• Zarica
    08. Travanj 2016. 13:53

Abies toga se i ja bojim, cujem naravno razna iskustva vezano za gd ,koliki je tebi bio raspon secera?

inaj
    08. Travanj 2016. 13:55

Ajde shvatite jednu stvar.....vi svi živite od bolnice 10 minuta maksimum....ali u 30 minuta vožnje od bolnice do kuće se svašta nažalost može dogoditi i to ne našom krivicom...i zato nisam za držanje djeteta u košari ili rukama jer as ipak je pričvršćena pojasom i dijete je zakopčano sa remenčićima.....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.