Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kokolo5
    09. Travanj 2016. 11:14

Sanjarka i Starim  hvala cure :) nadam se da cemo ponovit onu kavu dok smo jos  sve u komadu, valjda cu doc do splita na duze od jednog dana! 
    Starim, eto zato mrzim tipkat preko moba i zato se rijetko javljam u zadnje vrijeme (kad dođe muz to ce najvj bit jos i rijeđe )...A o ovom botunu "ocisti" uopce necu trosit rijeci...koliko me puta zaj...o 

Sanjarka88
    09. Travanj 2016. 11:14

Starim ja ni negdje dalje od Mlinica to mi preblizu 😂 al evo jos uvijek se valjamo po kauču hm 😏

Kokolo stiže muzic? O jeeeeej! Bas mi je drago 😘 i do kad je onda doma? Jeste vi jos na Korčuli?

Ellie hocemo recept🍓

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Malamimi
    09. Travanj 2016. 11:15

Zumbul, ja mustelu imam hidratantnu curi za lice. Jako sam zadovoljna. 
    Kokolo, petice? Moja ima jednu, cini mi se da stize i druga dolje jer se zali da ju boli dok zvace. 
    Bruna, tetre sam kupila pred nekokiko godina u Bosni. Uloske pamucne mi sasila poznanica, al nisam ih stavljala kad bismo bile doma. Odmah bih ju presvlacila da nije mokra. Uloske smo stavljale kad bismo isle u setnju ili na dulje relacije autom... I da imamo i snappi kopcu i preko nepropusne.  Nikad nisam nametala svoje misljenje oko pelena. Kako ko voli i misli da mu je zgodnije. A oni koji moje kupatilo zamisljaju kao smrdljivi zamak pun bakterija i ustajalih pelena, jako se iznenade. Ja sam neki dan isla kod susjede posuditi secera. Na vratima sam skoro pala u nesvjest, skuzila je pa me pitala sto mi je. Ma reko,  negdje ti smrde pelene, a ona na to da jutros nije stigla baciti pa se kakica usmrdila uf uf Bas joj bilo neugodno, a poslije i meni. Valjda ima za kupit neka kanta gdje se jp bacaju pa da ne sire miris po kuci... Sve u svemu, kako ne zelim da mene osudjuju, tako ne osudjujem druge. Savjet saslusam, a onda filtriram...ko i sve mi. 

Kako ste inace? 
    Tko je spominjao da razmislja o tome da angazira zenu za kucu? Podrzavam! Ja sam angazirala tetu cuvalicu i tih tri sata sto mi bude s djetetom i pomogne oko nekih kucnih poslova ...neprocjenjivo...

Sanjarka88
    09. Travanj 2016. 11:17

I ja sam mrzila preko moba tipkat no kad mi je to ostala jedina solucija sto cu navikla se jadna 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• kokolo5
    09. Travanj 2016. 11:22

Sanjarka-jes, utaborili smo se na otoku, jos uvik smo tu 
    Starim izvor Cetine?
    Malamimi da petice, izbile obe donje, u razmaku od dva dana. Malo je "cvilio" u snu, losije jeo, puno caja s medom trazio, stalno oce grickat jabuku i varalicu ne pusta po cijeli dan (inace je samo za spavanje) opcenito, malo grintav...jos smo dobro i prosli  kako su tvoje "kifle" ?

Ellie00
    09. Travanj 2016. 11:35

Malamimi ja sam spominjala pomoc u kuci. Sami zivimo, velika kuca, mm radi cijele dane a od sveki nikakve pomoci a ja sam na mirovanju tako da nam nema d ruge... 

Recept moram pretipkati jer je u kuharici pa saljem :)

zabica25
    09. Travanj 2016. 11:36

Sanjarka, nisam ništa našla...razmišljam o nekoj majici s natpiosm DJED ali ne znam kaj...to bude sve valjda zadnji čas.

kokolo 

Tko je spominjao onaj ogtt, mislim da su nalazi dobri. I moj je početni bio 4,5 i to je u redu. Svaki dr ima drugačije referentne vrijednosti. Zumbul veli da su moji nalazi ok, moja ginek veli da ne smije biti više od 6,7 (ja imam treće vađenje 7,4)

Kod nas oblačno, ali bez kiše. Kad muž dođe s posla, idemo ručat i u šetnju. Stalno sam neka gladna, uzmem jabuku i dalje gladna...
    Jučer mi je tata dao novce da si kupim stvari za bolnicu pa sam danas samo uloške i blazinice za dojenje te dva paketa vlažnih maramica kupila. Ostalo sljedeći mjesec i tako svaki mjesec malo. 
    Nisam mogla odoljeti jednom bodiću u C&A jer sam imam 20 % popusta. Super je :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Mama3put
    09. Travanj 2016. 11:44

Ovaj forum ce izgleda postat kao Roda,sve vuce na nekakve svade a bolje bi bilo da se smijemo...morat cu i ja Kokolo malo uzet godisnji od foruma😉pa se javim kad rodim
    kazes izvor Cetine a?! Hmm nije lose al evo potjerala sam ovu dvojicu na sisanje 😂 ne zato sto im je bas narasla kosa nego ih ne mogu vise podnijet koliko se svadaju a jedan 4 godine drugi 30 pa ti ostani normalan...
    Sanjarka ajte na Krku to nije bas blizu

MalaKoza
    09. Travanj 2016. 11:50

Zabica, poznato mi je ovo s jabukom. Često ju pojedem kao međuobrok umjesto grickalica, a nakon toga imam osjećaj da sam gladnija nego sta sam bila prije nego sam je pojela. Ko da mi otvori apetit

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.