Zarica welcome! ❤ Vidim tegobica ima no dobro nista strasno 💪 odakle si?
Mare i Abies bas mi je zao da su vam deckici bolesni, , figice da cim prije ozdrave 😘
Sunshine super za duze spavanje! 😉 i setnju 👍☀
Zumbul sefica nego kako 😎
Jambica ja nisam ni razmisljala o perijatru jos, valjda ce nas primit curkina 😊
Ellie nadam se da ce se i tlak brzo unornalit. Koji zanr knjiga volis?
Depilacija? Na slijepo ne zelim ni znat kako to izgleda sad dole hahhaah
Kiflice se pecu
a mene nesto sarafi po trbuhu cini mi se da su samo crijeva...
Vani oblacno i juzina nadam se kisi samo da juzina ode dalje ⚡
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zumbul…kako to misliš bebač će iz rodilišta u jastuku i dok se vozite autom češ ga držati na rukama?
Ni pod razno, iz bolnice ti neće dati da izneseš dijete tako, as jaje je napravljena za tek rođenu djecu , i praksa je da nitko ne pušta iz bolnice ako dijete nije u tome...tj znam da u Petrovoj je takva praksa....
A što se tiče pasa, imam ih dva u stanu i kad dijete dode ponjusit ce ga i neću ih micati od njih, imaju iskustva već sa djecom u svojoj okolini tako da...
zarica, dobro došla :)
Ellie, da, moj je odlična čuvar. Kad netko dođe u goste, jako laje dok netko od nas ne izađe iz kuće. Budući da ima ogroman prostor za šetnje, trčanje, sve ima pod kontrolom. Laje i kad mu se jež približi. Nama je super.
I kod nas kiša i grmljavina od jutra. Ja se noću sad budim 1-2 puta, prije i do 4 puta.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zumbul…ispričavam se čitam preko moba pa ne procitam dobro.... napisala si da ce dijete biti u jastuku i košari....neznam kak ste mislil dijete imati dok se vozi autom ali as jaje je zakonom obavezno....
Moji su imali u stanu macka. Bilo me trta da ne ogrebe ili sl. Ma milina. Spavali jedan blizu drugog. Kad se probudio malac otisao mjaukati baki i didu i doveo do kreveta. E pa kad se macka tako ponasala, pas bi trebao biti samo bolji.
Sad imaju novu macu i je frka, al racunam da ce biti isto kad dodjemo. Inace drazi su mi psi.
Bh kontr... mene drugo muci. U fundusu se mala rasteze, imam osjecaj da cu sva popucati iznutra. Ne ono bubne i ok nego se bas proteze. I bas bolno. Jel jos koja tako prolazila?
Malamimi, da, iz Zagreba, sa zapada krenula jutros suha, na istok došla mokra :-D
Doduše, ne bunim se, ne znam kako vama, ali meni je ovih dana bilo toliko vruće da to nije bilo normalno! Ja sam inače jako zimogrozna, po ljeti ne palim klimu skoro nikad, ali sada...koliko mi je bilo ledeno prvih tjedana trudnoće, toliko mi je sad vruće! Za krepat od smijeha, moji se ne mogu načuditi!
Znači, za pedijatra se raspitati unaprijed jel prima, napravit neku kao rezervaciju pa prijava kad bebolnika stigne! Hvala..
Ej ljetnice!
Sanjarka, drago mi je da si uzela malo odmora iako vidim da si u pogonu :) Šalji koju kiflicu za zg!
Naviknuti ćeš se brzo na spavanje, meni je trebalo koja dva tjedna.
Abies, di su ti tvoji pedijatar i patronazna, Siget ili negdje drugdje?
Malakoza, ti stvarno imaš neke čudne snove u zadnje vrijeme :)
Nove cure, dobrodošle, urednu trudnoću vam želim do kraja!
Iz Siska smo,da,osim povisenog tsh i secera sve drugo tece dobro,sad se zgaravica aktivirala a i smanjio se kapacitet zeluca.i mi imamo dvije kujice u stanu,jack russellicu i udomljenu mjesanku terijera,naravno reakcija na nas u setnji u kombinaciji sa trbuhom je ,a kud cete sa njima kad dodje beba
a kud bi ,imat ce najbolje bejbisiterice na svijetu
Sortiraj odgovore
Najstariji