Dobro jutro curice. Ja budna od 6. 30h, glupa navika. Bas me zanima koliko ce mi trebat kad odem na porodiljni da se prebacim na duze spavanje 😏 vjerovatno ni necu s obzirom na trudnicke radosti koje me čekaju sad pred kraj 😂
Ja obavila zajutrak,ubacila par jaffa keksiju u kljun junior je presretan 😂 imam jedno vrhnje kiselo mislim se da zamijesim za doručak one kiflice brzo i fino, curka ih bas voli.
Starim a tako. U svakom slucaju nije mi posteljicu spominjao tako da je vjerovatno ok. Ode trbuh dole ha? Ti se bome opako pripremas za veliki dan 😊
Ellie joj bas visok tlak obvezno prati to redovno nije za salit se u trudnoci, a do sad je bio ok ili? Povracanje cijelu trudnocu?
Miska odlicno za dobar pregled i da je sve po ps-u 👍 i definitivna si rekoderka s kilazom na temi 😀
Crazy oooooooo dobro dosla u klub trbusastih ljetnica ❤ predivna si mi!
Sarlina tu si nam 😘 vis kako se i Mia buni kad se preforsiras, samo lagano....
Zumbul u tebe opake pripreme i shoping neka neka tako i treba 💪
Mare dobar plan osvete za muza 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro svima. Ja se nocas nisam bas naspavala- Max (pas) je imao probavnih problema tako da me budio svakih sat dva lavezom. Ja mislim da on to namjerno da se pripremim za bebicu i nocna budjenja.
Ima tko od vas psa u kuci? Pricao mi sef neki dan kako je imao velikih problema kad su doveli doma bebu (pesica je bila jako ljubomorna) i da se preporuca odnjet nesto s bebinim mirisom iz rodilista prije doma da se navikne. Ja nekako ipak mislim da mi necemo imati problema- imamo retrivera, dedu, koji jako voli djecu i nije uopce ljubomoran na nikog tako da se nadam da bude ok...
Zumbul, moje noge isto nateknu uvecer, a ruke ujutro. Jedva drzim cetkicubza zube koliko koza zateze. Ali brzo splasne. Ponekad me koci ruka ili noga, al ja to pripisujem bebama koje pritisnu neki zivac.
I mi smo svoju curu iznijeli u jastuku i onda ju tako zakopcali u AS. Desetak smo minutanod bolnice, mogli smo i u kosari, ali zakon je zakon.
Ellie, visok je to tlak, ne znam koliko je za igrati se s njim.
Ellie joj retriver 😍 ja nemam iskustva no ta pasmina je zakon sumnjam da ces imat problema
Po zakonu as obvezno i iznimke od prvog dana. Ja cu samo jednom iznimku napravit pa ce iz rodilista izac u jastuku
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tlak je do prije par dana bio skolski. Nikada nisam imala problema s njim...I naravno da me brine i to jako cim vise citam o tome. Ujna mi je med sestra i dogovorile smo se da dodje svaki dan mi izmjeriti tlak ona ima onaj profi.
Povracanja su pocela kroz cca 10 dana popracene s uzasnom zgaravicom. Nebitno sto sam pojela sve sam izbacila iz sebe- od dvopeka, juhe ili mesa. Sad vec od prekujcer nisam povracala i nemam zgaravice pa se nadam da je to iza mene..
Miška oćemo slikicu :)
Zumbul, kako to misliš ti ćeš okrečit? Ženo ni blizu tome! Nek to muž/svekar/netko riješi, pa neće trudnica u 30 i nekom tjednu penjat se po ljestvama i udisat pare od jupola...!!! Lijepo ti to nekome dodijeli za domaću zadaću.
Sanjarka, thanx na dobrodošlici u klub okruglica
Jutro, curkice!
Grmi, sijeva...
Neki dan me netko pitao kod kojeg pedijatra planiram voditi bebicu, pa sam se zamislila...kako to uopće funkcionira? Mislite li da to treba ugovoriti prije rođenja bebe? Kakva su vasa iskustva?
Jutric!
Pijem kavu, mali razigran, trazim cackalice za oci... povracanje, nova pidjama, posteljina pa malo sna. Onda mama meni se piski. Opet malo sna. Mama ja bi vode.... bilo mi je veselo. Uopce nemam ideju sto mu dat jesti :(
Moze beba u jastuku iz rodilista. I as. Osobno nemam jastuk. A i nekako mi zao po onoj vrucini jos zamotat bebicu. Ok ja sam na redu za pocetak lipnja zna bit svakakav pa cu mozda uzet dekicu....ajme to ce za tren proci :@
Ovakvi brzi porodi....i ja bi tako. Ili ono odes na wc i porodis se, polubezbolno. Samo nije ni dobro prebrzo. Sad me panika pocinje loviti. Bude li sve ok, i taj jb carski da ne radi komplikacije...a vec me zakida za epicu.... pa se utjesim prezivile sve pa budem i ja
Ako se dobro sjecam. Patronaznu prijavili po povratku iz bol sa otpusnim pismima. Drugi dan je dosla mislim. Samo da mi nije u penziju zbrisala jer je bas ok.
Pedijatra isto tako. Znam da sam patronaznu pitala (u izboru su mi dva ped i po njezinoj preporuci odabrali). Kad dobijes otpusna pisma za sebe i bebu mozes se prijaviti. Jedino je pitanje ima li mjesta. A to sad nazoves i pitas. Prvi pregled s mj dana. Naravno ako sve ide kako treba.
Jutro cure
Abies znam kako ti je,ja sam tek nocas uspjela odspavat 4h u komadu.Moj mali opet nocas temp i plus usne i jezik mu puni malih herpesica sve od temp. , jadnicak moj pukne mu jedan pa ga boli.Danas cemo ga vodit pedijatru,bit ce vriske
Sortiraj odgovore
Najstariji