Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    02. Travanj 2016. 12:58

Ma pretjeruju s tim nemoj ovo nemoj ono, najbolje ne disat ma daaaj

Mi obavili shoping u kozmu jer je 30% ovi vikend. Kupili bocice, puder,ulje, set za nokte, cetku za ciscenje bocica, pumpicu za nos, podloge za prematanje, baby stapice, kutiju bebimila, vlazne maramice. I sinoc u bipe naletili na rasprodaju starih dezena pufies pelena i uzeli 3 paketa 😊

Ostalo jos par stvari : chicco ulosci, jednokratne gacice, za njegu pupka...
    Uglavnom mi skoro spremni

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    02. Travanj 2016. 13:42

Pitanje za one koje su imale porod, mislim normalan porod; mozda blesavo... kad te presele u radjaonu?
    Ja planiram drugi tjed sve sinovo izvuc i pomalo sloziti. Tad smo se istrosili. A sto nemamo neka tatica kupi kad dodje vrijeme. Mislim da samo trebam pelene nabaviti.

Sunshine1
    02. Travanj 2016. 14:31

Pozdrav svima,

Aurelija Meni je ovo prva beba :)

Ja sam i prije trudnoće imala problema sa urino upalama i bakterijama pa sam nastavila naviku jednom mjesečno šalicu uvin H, a otpočetka trudnoće grickam brusnice i pazim se, ali eto bakterije me vole, sklona sam tome. Čekam nalaze i nadam se da neće trebat antibiotik.
    Što se tiče alkohola, ne radim od trudnoće bolest, popila sam u par navrata deci vina što su mi i dr preporučili. A sad neki dan i pivu podijelila sa mužem, baš zbog urinobakterija. Mislim da u umjerenim količinama ne može škodit, samo ne treba bit navika. A kad bi gledali šta se sve 'ne smije' šta bi jela?

BTW ja bila po neki rođendanski poklon i svratila u Manu (imaju za vikend 25% na žensku odjeću) i kupila trudničke tajce, preudobne i svakako preporučam. Iako i redovna cijena im je 70 kn.

Još pitanje kako da uploadam sliku ovdje na forum :/

url=https://lilypie.com]

Abies
    02. Travanj 2016. 15:47

Sunshine odes na Tinypic i kopiras kod mislim drugi po redu...pise za forume

Sunshine1
    02. Travanj 2016. 17:56

Sunshine1
    02. Travanj 2016. 17:56

Eto nas dvije!!

• kokolo5
    02. Travanj 2016. 18:48

Hellooo cure!!!
    Propustim jedan dan, a onda jos i dva-tri jer nikako ne uspijem uhvatit vremena za procitat zaostatke 
    Maja scimala sam se, ali sam nekako osjecala da je sve ok  dobro ti je dragi rekao-njima je posao da traze. Nego, jeste li upoznali starce međusobno? Sorry ako si pisala vec, promaklo mi...
    Aurelija a sto da ti kazem...zena sefica  vec sam pisala sto mislim o tome...cast izuzecima. Inace sam veliki protivnik generaliziranja, da se razumjemo, ali ja stvarno sa nadređenim zenama nemam ni jedno dobro iskustvo, tako da-i u Googleu bi odbila posao da mi je zena sef 
    Zabice ti si pitala za iskustvo poroda? Evo ga-pukla voda malo prije podne (onako filmski, na salteru u banci-i to je sve sto je bilo "filmski" od mog poroda ) mm me odvezao doma, presvukla se, otusirala, uzeli torbu i pravac rodiliste. Trudovi odmah na 2 minute,ali skroz lagani. Vremenski razmak se nikako nije mijenjao, samo su trudovi jacali u intenzitetu. Brijati me nisu morali, dobila sam klistir i nakon toga me polegli na krevet direkt u rađaonu (otvorena tek 2 prsta). Prikopcali me na drip, koji su ubrzo skinuli jer su malcu odmah poceli otpadat otkucaji. Nakon toga su mi naredili da lezim na lijevom boku i stavili su ctg sondu direktno malcu na glavicu, da sto tocnije prate otkucaje. Muza pustili tek oko 7 navecer, kad sam bila otvorena 5 prstiju. Drip sam dobila tek pred kraj opet. Moram rec da nije nista strasnije bolilo nego prirodni trudovi, samo su trudovi izgubili onaj lijepi pravilni ritam-imala sam da se nakon dripa sve spojilo u jedan veeeeliki trud. Kad sam osjetila poriv za tiskanjem, bolovi su prestali skroz. Tj, bolilo je, ali na drugaciji nacin, neusporedivo s trudovima. Tiskala sam i babica mi je pritisla trbuh i malac je izletio u jednom tiskanju, u 2 ujutro. Tog pritiskanja trbuha sam se isto bila jaaako bojala, a sad isto vidim da to nije nista strasno. Ko zna koliko bi se jos mucili da nije to napravila. I nije to nikakvo naskakivanje ni nista slicno, vec skoro pa njezan pritisak podlakticom ispod rebara. Nisam rezana, dobila jedan sav, odmah nakon poroda mogla funkcionirat najnormalnije. Moj oporavak bio super, ali mali je zbog dugog poroda i boravka bez plodne vode zaradio infekciju bolnickom bakterijom i ostao na neonatologiji jos desetak dana. To mi je bio najstrasniji i najbolniji dio...rekla sam da bih radije bila tih deset dana u najgorim trudovima nego ga gledala onako malenog, prikopcanog na sonde, infuzije i svakave aparate, bez da ga mogu uzet u ruke...Bogu hvala, sve je iza nas...ne ponovilo se! Vec sam rekla-poroda se ni najmanje ne bojim, boli i mora bolit, samo zelim da ovaj put beba i ja zajedno izađemo, redovno bez komplikacija. Eto, samo to!
    Crazy izgustiraj se i uzivaj u rodnom kraju! Tko sisa kile, lako cemo s njima 
    Sanjarka znaci opremila si se skroz? Super, sad jos samo da prestanes radit i opustanje na najjace 
    Ostale cure-veelika pusa! Vidim da ste sve dobro i da jos uvijek stizu nove cure-dobrodosle nam!!!

Aurelija
    02. Travanj 2016. 19:15

Sunshine, bas ste mi zgodne! 
    Kokolo, jel to bila poplava po podu ili? 
    Pitanje za sve trudnice koje ce roditi u 7/8 mj kada bude vruce, u kojoj robici ce vam bebe spavati i cime cete ih pokrivati? Ja danas radim inventuru i popis sve robice kupljene/dobivene, al nemam jos pidzamica. Ne znam dal da uzmem kombinezone ili one koji se kopcaju na ramenima?

• kokolo5
    02. Travanj 2016. 20:16

Tek sad vidim koje litanije sam napisala...sorry! 
    Aurelija bila sam u crnim tajicama pa nije bio pljus, nego se sve slijevalo niz nogu u tenisice  a uz to sam jos naletila na neku turbo ljubaznu sluzbenicu...sve sam ispotpisivala sto mi je dala, bilo mi neugodno ista rec, samo sam klimala glavom, d smjesila se i potpisivsla...mozda imam i otvoren devizni za japanske jene, mozda sam nekome i jamac...pojma nemam-stiglo mi 4-5 kartica iz te banke, a samo sam bila dosla otvorit tekuci devizni 
    Sto se tice robice-pamucno, dugi rukavici, pokrivanje tetrom ili laganom pamucnom dekicom...ovisi koliko bude vruce.
    Sunshine divne ste, zaboravila sam prije sliku iskomentirat 

Aurelija
    02. Travanj 2016. 22:04

Koja scena hahaha, zamisljam 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.