Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva1989lea
    04. Travanj 2016. 08:56

Jutro drage moje...ja ispratila muža na posao pa se mala i ja izlezavamo...mi jučer bili u Mostaru...muž dobio neplanirano slobodan dan,pa smo otišli jer smo dobili krevetac,madrac,2 posteljine skomplet,2 dekice,4 navlake za jogi i mobil :) presretni smo...i tek sad vidim koliko je to blizu sve...danas isto idemo u kupovinu neke sitnice za sobu...
    Bruna baš mi žao zbog nesanice...bar s tim nemam problema...
    Sanjarka predivna buša i divna si trudnica...
    Malakoza kolijevka je predivna...
    Vjeverica mene u subotu isto  bolilo kao da se malac smjestio nezgodno...il se možda napokon okrenuo...baš mi je bio nekakav pritisak dolje,a jučer ništa...

ejic
    04. Travanj 2016. 09:12

Dobro jutro ljetnice moje!

Kako ste provele vikend? Mi smo malo odmarali i punili baterije po tom lijepom vremenu

Mene isto u petak u predjelu desnog bubrega bas jako stezalo i bolilo na smjene. Toliko da tih par sekundi kad je bol bila najjaca, nisam mogla ni disati, ali je brzo proslo i cijeli vikend se nije ponavljalo. Pripisujem to rastezanju svega i svacega oko maternice  Isto tako onaj neki osjecaj slabosti u roku od sad ako nekoliko sati nisam nista pojela. U subotu sam cak mislila da cu se srusit kad je doslo do toga. Ali sam onda uzela par cokoladnih keksa pa se smirilo. Mjerila sam i tlak jer sam mislila da je to krivac tim slabostima, ali je bio normalan, tako da je ocito malac bio gladan

Malakoza, preslatka koljevka Steta sto to tako brzo prerastu
    Crazy, super za lijepo provedeni vikend u Medimurju i dobar soping  
    Bruna, nadam se da ces ti imati dobro djete kad se rodi pa da ces bar onda malo vise odspavati kad te vec sad ta nesanica toliko prati 
    Sanjarka i Zabica, trbuscici su vam

Nadam se da nisam nikoga izostavila, oprostite ako ipak jesam-znate koji su rozlozi toga

Dunyasha
    04. Travanj 2016. 09:38

Moje se dijete valjda prepadne kad se zaprijetim doktorom, jer se evo, javlja non stop. Valjda se trebala razbuditi, a bome joj je ocito baklava koju sam pojela, pomogla. 😂😂😂
    Malamimi, osjecam ja nju isto kad tuca, jcr je bas imala gadnu stucavicu, ali meni ti to nije dovoljno. 😀 Ja ocekujem poskakivanje trbuha. 😉 Pa ako ga nema cesto kao inace, zabrinutost odmah...

Malamimi
    04. Travanj 2016. 09:41

Nemoj Dunja previse oko toga brinuti. Vidis kako ti se lijepo javi. Sad ti vise i nece toliko poskakivati trbuh koliko ces osjecati pritezanje. A kad tek napne koljenom, laktom, dlanom, stopalom...pa vidis otisak na trbuhu...malo zastrasujuce, ali bas fora.

PeppePula
    04. Travanj 2016. 10:13

Jutro cure

izgleda da sam se i ja nekako nezgodno istegnula jer me prekjucer i jucer zatezalo oko lijevog jajnika... ujutro je sve ok, ali pri kraju dana pocne boljeti i jos kad se trbuh napne neznam kako da se namjestim... vidim da i Vjeverica ima slicne probleme... beba se mice i postala je bas aktivna pa me to smiri da je sve ok...

Prijavljujem pregled u petak

Bruna zao mi je za nesanicu, evo i meni sve cesce se javlja.. redovno sam se pocela buditi u 4 ujutro i onda zujim do 6...a dizanje u 7...

Malakoza super koljevka... dali mi se cini ili ste stavili neku lutku da izgleda kao beba? :) kao da viri neka glavica :)

Sanjarka i Zabica super su vam trbusi i linije :)

Dunya mozda si bila nesto pod stresom zbog preuredjenja stana ili nesto drugo pa se zato beba nije micala, moja tako reagira... ali kad se opustim i cim pojedem slatko odmah akcija...Ne brini za krevetic i ostalo... to se u jedan dan kupi, jeste vec nasli koji cete uzeti?

Crazy glavno da si ti napunila baterije, nije fer da ti muz tako kvari raspolozenje... a za Ikeu, ja imam popis od nekih 300eur samo za bebu, vidjeti cemo sta cu od svega uzeti na kraju... ali zbilja tamo se najvise isplate i te plahte, dekice, krevetic imaju ok, madrac... sve je upola jeftinije nego drugdje...

Ivalea super sta ste sve dobili na poklon... ja jedva cekam da krenemo u nabavku... muz obecao u 5 mjesecu, ali meni postaje sve teze ici okolo pa ga mozda nagovorim da pocnemo i ranije :)

Ja danas za rucak radim krem juhu od sparoga... konacno :)

Peppe

PeppePula
    04. Travanj 2016. 10:17

Ejic i meni znaju doci ti napadi slabosti kada previse setam... neznam dali je to od niskog tlaka ili secera... ja to rjesavam sa onim bombonima od grozdjanog secera ( ima ih u dm-u i apoteci )... navodno od njih secer brze dodje u krv nego kod obicnih... pocela sam ih imati uvijek sa sobom...

Malamimi... polako sa kucanskim poslovima, nije sad to najbitnije ;)

Peppe

ejic
    04. Travanj 2016. 10:30

Peppe, nadam se da je od niskog secera pa da mi dr za 3 tj nakon te provjere secera u krvi kaze da moram secer pojacati a ne na djetu ici  Ako cu morati na djetu, neznam kako cu to prezivjeti. Dorucak mi se sastoji samo od slatkih namaza i drugo mi ne pase ujutro, a to me onda i drzi sitom nasljednja 3-4 sata...

Bruna257
    04. Travanj 2016. 11:38

Curke moje opasno se raspisale 👏😊
    Vidim svi polako u shoppingu, neki vec i pri kraju... Mi cemo sljedeci tjedan na sajmu ove vece stvari pokupovati, da popuste iskoristimo..

Ma navikla se ja na nesanicu,tako mi ni sestricna nije spavala posebno zadnja 2 mj, a zato sada mala non stop spava,mora je buditi za hranjenje..

Dunja,evo moj vrt od prosle godine :)

IMG]http://i64.tinypic.com/5zkutc.jpg[/IMG

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Cro262
    04. Travanj 2016. 11:57

Ej ženske, evo da vam se malo javim nakon vikenda punog druženj i sa malo manje odmaranja nego inače. Ugl, subotu sam provela u kuhinji par sati i moram priznati da su mi leda doslovno otpala, kad sam legla nisam se mogla pomaknuti. Prokleto ležanje i mirovanje, pa mišići mi otišli kvragu. Jučer smo s frendovima otišli na kavu ujutro i sad kako sam vidjela pošteno sunca nakon mj dana, me opeklo i sva sam šarena. Navečer moj ritual druženje sa wc-om, ali jučer baš intenzivno pa se mala full smirila. Moram priznati da sam se uplašila i samo se nadala da će se što prije javiti. Mislim da panici pridonosi to što znam zensku koja je izgubila bebu u 8mj t, detalje ne znam, ali kako sam se jučer dosta naprezala ne znam može li to naštetiti curki. 

Malakoza, kolijevka je preslatka!

Sarlina, mislim da će motor morati još pričekati nažalost, nekako si racunam da i kad rodis da će ti se biti teško odvojiti od bebe. 

Dunya, ja jučer ulovila prvog komarca u stanu, ti komarci i musice su mi jedini razlog za baldahin, moram curu nekako spasiti a da nismo hermetički zatvoreni s upaljenom klimom. 

Bruna, pa ti ne da imas vrt, ti imaš vrtinu! Zaaaakon! Barem imaš domaćeg za jesti i ne moras na plac...zavidim!

mare1989
    04. Travanj 2016. 12:07

Jutro cure
    Ja sam cijelu noc dezurala oko sina,imao temp i ispod 39 nije htjela da se spusti,obloge,tusiranje,sirup,cepici  nista nije pomoglo,muz je jutros u 6h isao u dezurnu apoteku po nove cepice i napokon je spala temp na 38
    Sad sam komirana,stomak me pomalo boli 
    Sanjarka i Zabica  stomacici su vam
    Ja imam uzv 13.4,skupa smo se narucili ja i od brata cura,ona vec 11tj trudna. Skupa cemo da shopingiramo za bebe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.