Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    04. Travanj 2016. 07:24

Jutro! Vikend i zatisje :) 
    Neke sopingirale... uglavnom uzivancija u proljecu. Nadam se i da nam je Dunja ok (bez prizivanja kise). Ja sam malo bila sa svojima - neprocijenjivo :)
    Sanjarka raste junior. 
    MalaKoza kolijevka je zakon! Meni su mama i seka kupile slicnu samo na 4 noge i 3 stranice (improvizirali tu cetvrtu). Bila mi uz krevet prvih 6mj. Izuzetno prakticna stvar.
    Sad jos malo uzivancije u kavi pa sa klinjom zubaru. Vec mi ga zao koliko urla

vjeverica8
    04. Travanj 2016. 07:28

Dobro jutro trudničice ili kako bi mm rekao - noséće (naglasak na prvom e 😝)
    Najprije dobrodošlica svim novim članicama 😊 svi ljetni mjeseci puni puncati novih bebača samo kolovoz nikako da se napuni 😉 
    Sunshine i Sanjarka bušice su vam objema predivne!! 😘
    Mala koza kolijevka je divna!!!
    Bruna baš mi je žao za nesanice, baš te jako napala 😔 

Meni je vikend prošao relativno u sjeni bolova u predjelu desnog jajnika - imam osjećaj da se jednu noć mališa nezgodno namjestio pa mi istegnuo neki mišić/ligament.. Ne boli dok sjedim ili ležim, ali dok hodam ubija - hodam pogrbljeno koji quasimodo 😝 jučer je malo popustilo ali krajem dana opet se pojačavala bol.. Magnezij ne pomaže pa više sjedim i ležim... Mali se uredno javi svaki dan, još je jako nježan i osjetim ga samo dok sam relativno mirna 😍 no moram ga pohvaliti, skoro odmah nakon što se meni prvi put javio, javio se i tati 😍😍 vidim ja da će se njih dvojica udružiti i zajedno terorizirati mamicu 😂😂😂 

Vidim već vas je puno prešlo 30. tjedan, pa to vrijeme leti!!! Jedva čekam prve bebače!!! ☺☺☺

Prijavljujem pregled u petak ☺

vjeverica8
    04. Travanj 2016. 07:37

Btw, napokon sam i ja zagazila u svoju drugu polovicu trudnoće!! 

Abies
    04. Travanj 2016. 07:40

Ps mislim na urlanje kad sjedne na stom stolicu

CrazyPuppet
    04. Travanj 2016. 08:01

Jutro okruglice :P

evo mene nazad u Dalmaciji, bila u Međimurju za vikend i stvarno se izguštala. Mali pogotovo s djedom i bakom. Dobio je toliko igračaka da do rođendana nema ništa. Ne mogu se otet dojmu koliko je Međimurje uređenije od Dalmacije, sve kuće fino uređene, posađeno cvijeće, sve u cvatu... drugi svijet
    Jedino mi dragi malo diže živce s tim kak on više nejde tamo, da se to njemu neda i bla bla - ne zna što bi od sebe kad mu pred nosom nisu igrice... 
    Na povratku stali u IKEU - uzeli nekih sitnica za apartmane, nešto za bebu i nešto za klinca... potrošili oko 1000kn a preletili rapidno - u 2,5 sata obavili sve + ručak. Dan ranije isprintala sam si listu za kupovinu i to mi je jako olakšalo cijelu stvar, al smo pokupili usput nešto na što bi još naletili. Presmiješna mi je ona njihova menza s onim očajnim okruglicama, a da ne govorim kako sam na izlasku išla kupit sladoled. I kao da ona meni kornet i žeton?!?! "aparat vam je tamo kod onog stupa..." hahahaha nevjerojatni su ti Šveđani, nedajbože nekog poslužit... koncepcija razrađena do samog detalja :D
    Malakoza zipkica je preprepreslatka - šteta što to brzo prerastu.
    Sanjarka - buša ti je super 
    Ja se neću vagat ovaj tj :P trebala bih se naručit na pregled ovaj tj, pa nek se tamo šokiram :D

Dunyasha
    04. Travanj 2016. 08:17

Jutro zenske!!
    Kako ste?
    Za pocetak pitanje zenskama koje su tu po trajanju trudnoce- mice li se vas podmladak nesto manje nego prethodnih tjedana?
    Naime, moja cura je jcr bila dosta mirna, pa si mislim da ako se nastavi odem do dr da me pogleda. Dns je ujutro. Ali citala sam da se sad djeca smiruju jer nemaju vise toliko mjesta, oa sad ne znam koliko mirno je okej. Javi se ona, samo ne znam koliko javljanja je okej, a koliko nije...

Vikend prosao okej. U subotu bile krstitke, bilo je lijepo, cijeli dan u pogonu.. Zato jcr odmor cijeli dan i nvcr cuga s frendovima. Popila bezalkoholnu pivu i bas mi je pasala. Sjedili vani do skoro ponoci i bas smo komentirali kako nam je ljeto skoro tu. A uskoro cemo i kolica gurati. 😊😊
    Malakoza kolijevka je jako slatka. Ja si sve mislim kako cu kupiti baldahin. Mm me zapravo iznenadio kad se slozio s tim idejom, radi komaraca.
    Cro, odmah sam se tebe sjetila. 😉
    Bruna, blago tebi s tim vrtom, to je cisti gust, bas sam ljubomorna!
    Sanjarka, bome malac je velik!! Bas ti je narastao trbuh, pogotovo kad ga vidimo "na golo". 
    Sarlina, dobar shopping si obavila! 💪
    Crazy reci ti svom muzu da se nema njemu sta ne dat jednom u svako toliko otic u Medimurje, kakve su to fore??

Ja dobila biobazinu torbu za rodiliste, kumovi poklonili, pa sad imam vec poprilicno toga s popisa. Jos pelenice za curicu za bolnicu, pidame  i spavacicu za porod, rucnike itd, potrpati u torbu i neka ceka. 
    Nadam se samo da cemo sr ubrzo vratiti doma jer mi sad vec nije zabavno ovo izgnanstvo. Nemamo jos krevet, prematalicu, posteljinu treba kupiti, robicu oprati i opeglati, spremiti sve za to dijete.. 
    Stalno si mislim, imam jos vremena, realno, imam jos 9 tjedana do poroda, ali tko zna kad ce porod... 😕😕😕😕
    Uglavnom, idem doruckovati, vama zelim ugodan dan!!

inaj
    04. Travanj 2016. 08:33

Jutro ženske!!

Kak ste?

Mi vikend proveli radno, za par dana dolazi novi ormar pa smo morali stari preseliti i pofarbati sobu i tak, polako napredujemo....
    Vikend je bio prekasan čak smo jučer malo do Maksimira otišli :-)

Dajte mi recite kak ste vi sa apetitom, ste gladnije nego prije ili ?
    Mene uhvati glad u Međimurju tamo bi mogla i vola pojesti ali u Zagrebu ne toliko, i ne jedem poslije 17,18h jer me opet žgaravica muči...
    Imam ja kroz dan dva glavna i tri manja obroka ali čini mi se da sam manje gladna nego prije trudnoće....
    S kilama sam  na +6, mislim da je to ok...

inaj
    04. Travanj 2016. 08:33

Uh još okruglih 100 dana do poroda, e pa bogme se to bliži:-)

Malamimi
    04. Travanj 2016. 08:44

Juto cure!
    Ja sam jucer pretjerala s kucanskim poslovima pa sam nocas plakala u krevetu od bolova, vise nisam znala sta me boli, a sta ne. Nikako se ne mogu pomiriti s tim da nede vise... Jutros je bolje pa necu izazivati danas...
    Dunja, moji koliko god malo mjesta imaju, stalno udaraju, protezu se i stucaju. Vec sam pozelila da se malo smire. Al neka ih pa se mozda i okrenu na glava, glava ili barem glava, zadak. Osluskuj pa ces vidjeti koliko se mice. Ja sam pocela vise osjecati to micanje kad se okrenuo na zadak pa svaki udarac noge osjecam. Mozda samo dubi na glavi...
    Sanjarka, medena busica, reklamiras golotinju...i nemas linea negru? Moja je tak ruzna da se gola sigurno necu slikati
    Crazy, meni je Medjimurje prekrasno. Ja sam rodom Podravka i znam da nikakav skajp ni nista ne moze zamijeniti taj odlazak kod svojih. 
    MalaKoza, divne su mi te kolijevke. 
    Abies, suosjecam s tvojim sinom, ja sam sutra opet kod zubara. Svaki tjedan jednom...

zabica25
    04. Travanj 2016. 08:44

Jutro ljetnice moje 

Kod nas od jutra sunčano i toplo pa ću krenuti u šetnju.
    Bila sam jučer na krštenju, bilo je lijepo, fino se napapali.
    Ja prijavljujem danas pregled popodne. Mislim da mi UZV neće raditi.

MalaKoza, kolijevka je odlična
    Sanjarka, baš si medena 

Evo nas dvije od jučer...trbuh je tipični za curicu.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.