Bruna ja sam si zamišljala mali kutak kad si pričala o vrtu, međutim to je bome pošteni vrt!! Začine uzgajas u tom vanjskom vrtu ili?
Bruna, jako mi se svidja vrt. Meni je vrt izgovor da skoro svaki vikend idemo kod mojih, naravno kad je sezona. Otela sam majki pola vrta i uzivam u njemu. Joj moram poceti pisati u proslom vremenu Ove godine nista od toga, barem ne do jeseni. A onda kad potrpam njih troje pa pravac Podravina...neprocjenjivo!
bok,bok...ja sam 29tt i noge su mi krenule naticat :(
jedva setam...pa sam nagovorila dragogdarješimokrevetić,kolica i sve ostalo kroz ovaj tjedan.Jučer smo išli kod moje rodice po krevetić,madrac,kolica(3u1) ,komodu za presvlačenje koja ima i kadicu.i ovih dana cu otić sa mamom po robicu za malog...dobila sam ogromne pakete robice :od tutica...benkica..pelena..bodića..do majca...hlača...sve lipo rečeno...pa cu to za sada sve skladištiti u mojoj staroj sobi u maminom stanu.
Kad vidim nešto u dućanu..npr.neki lipi kompletic ili nesto za malog kupim...jer stvarno nisam toliko pokretna :/ a dobila sam svega 11kg do sada,koji su uglavnom otišli u drob...
što se tiče poroda rodit cu u zadarskom rodilištu za nekih 11 tjedana...koji ce jako brzo proći...
počela sam pravit i plan poroda..i spisak za bolnicu hehe..jako sam uzbuđena jer nam je prva beba i jer želim da sve prođe kako treba.
mali Antonio se rita stalno.i to se dosta vidi jer mi se trbuh počeo micat...predivno :)
od puste uzbuđenosti sam malo zapotavila školu i spite pa cu se sada posvetit tome,dok se odmaram
chaco
Bruna, vrt je preedivan!!! Blago tebi!!
Ja razmisljam da apliciram za gradski vrt tu u zagrebu, pa da imamo komadic zemlje. Samo je pitanje kakva je to kvaliteta zemlje... Ne znam.. Bojim se da je sve zagadeno od tog Jakusevca smrdljivog..
Cro, ja ti ponekad mislim da nasa djeca zbilja osjete kad je nama tesko pa se primire, da nas jos one ne tuku iznutra. Ali evo, hb, dns nastavljamo u revijalnom tonu. S kvrgama, nozicama, guranjem glave i tako..
Mama bila na placu i kupila jagoda, sad ih idem dobro oprati i pojesti koju! Nisu jos domace, ali kaj sad da radim...
E jel se negdje mogu vidjeti izlagaci na ovom sajmu u wg? I pretpostavljam (ne sjecam se vise) da treba nositi kes, nisam sigurna dal idu kartice.. Se koja sjeca?
Peppe, da to viri glavica moje bebe iz djetinjstva. Trenutno nam služi za probavanje oblekice, pp i nosiljki :) znam da sam friki ali izvlacim se na hormone. (Ajde, još nisam došla u fazu da je vozam po gradu u kolicima. )
Slažem se da se zipka brzo preraste. Mislim da nakon 5 mjeseci postaje tijesno i nikad je ne bi kupila. Iako mi je preslatka. Ali nije isplativo. Ovu smo dobili na posudbu, pa je super ispalo. I ne zauzima nam puno mjesta u sobi. A kasnije kupimo neki kinderbet.
Bruna, vrt ti je baš lijepi velik. Jedva čekam da kupimo kuću pa da i ja imam svoj komadić zemlje. U Hrvatskoj sam navikla na naša polja, livade i vrt pa mi je ovdje u stanu ko u zatvoru.
Mare, nadam se da će ti sinek brzo ozdraviti
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Chacorro, dobrodošla!
Ja imam zasad sreću da ne otičem još. A tješim se ako i krenem oticat u gležnjevima da će napokon izgledat normalno. Ovako mi djeluju ko degenericno pile.
Za pokrete bebe sam citala da nakon 30.tjedna postaju rjeđi jer beba više spava. Bome moja iskače iz svih tih okvira. Nekad imam osjećaj da ni ne prestaje udarat. Al nek ona lupa ak ju to veseli. Kad se rodi, postavit ćemo neke granice :)
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
hvala vam cure... da, vrt je moj ponos :) i baš uživam biti u njemu, je da uzima puno vremena ako želiš da bude i uredan i da urodi kako se spada, al isplati se svaka minuta... još sada imam tikvica u škrinji i mahuna i graška od prošle godine... :) a s obzirom da ove god neću moć biti u vrtu, mm i mama su preuzeli tu ulogu.... i mm se zaljubio u rad u vrtu kad vidi kako ti svaka ta biljčica vraća za uloženi trud i vrijeme... a došo momak iz grada, nikad motike u ruci nije držao :P
začine sam do sada imala u teglama, al kak mi to nije praktično i trazi puuuuuuno više zalijevanja od onog posađenog na otvoreno, ove god ću imat vani zasadeno, posebni dio okućnice,jer ovo di mi je cijeli vrt zasađen, bude preorano svake jeseni da se pripremi za proljeće...
bit će nešto u ovom stilu:
https://herbgardeningblog.files.wordpress.com/2012/08/herb-garden-design.jpg
http://st.hzcdn.com/simgs/1121885d03169125_4-7883/eclectic-landscape.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/8d/bb/e7/8dbbe7b2a2e6e763f25ba468bb413f36.jpg
jedva čekam... :) dragi već ima nacrt.....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Moj vrt na 9. katu i 1m2 balkona
Barem nešto sam morala ponijeti iz Hrvatske :)
Malakoza bitno da se bar nesto zeleni na balkonu, a cim je iz Hr tim je jos ljepse :)
Aurelija jel uspio storno odjave? Jel sve rijeseno?
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji