I opet samo da javim, junior ima zdravo normalno srcano srce. <3
Kasnije se javim
Kasnije se javim

Kasnije se javim
😘❤💜

Kasnije se javim
Jeeeej! ❤❤❤❤☀😊💪👍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kasnije se javim
Jeee!
Sad brzo u vinogradsku izmlatit doktora koji te (i sve nas) preplasio!!!!

Kasnije se javim
💖💖💖💖💖💖💖💖
Prvo Maja!!
Samo da vas sve pozdravim, u jurnjavi cijeli dan, puno toga za obaviti (stan, krstitke, radionica za porod), pa ne stignem tipkati.
Ja zadnja 2 dana super sto se energije tice, ali brate mili, cim je zatoplilo noge krenule naoticati, prsti na rukama... Uf, uf...
Pozdrav novoj trudnici, oprosti, ne pamtim ime.. Sto se antitijela tice, mislim da ces biti pod strogim kontrolama, a ukoliko ce biti potrebe, radit ce se bebi transfuzija krvi kroz pupcanu vrpcu. Tako su meni rekli na Zavodu za transfuzijsku. Za sada nemam antitijela, jis iduci tjedan zadnja kontrola krvi i ti je to.
Inace, mislim da je problem s antitijelima tek na kraju t, kad eritrociti bebe budu veci...
Uzivajte cure!!
Kasnije se javim
Super

Peppe

Nismo ni sumnjali Maja!!
Vezano za rh faktor, u kojem tjednu mjesecu ste ponavljale test imunizacije? Navodno 24 tj, al meni dr nije jos nista spominjao. Hely, bas tako kako ti Dunya kaže...
Ja sam se uspjela smirit uz normabele danas, iako nisam cijelu noc spavala, ulovila me panika da cu se porodit od stresa... navodno je stornirana odjava, al ne vjerujem nista do ponedjeljka dok ne vidim sve.. hvala vam na podršci

Aurelija... Ta bi mene čula! Koje nepotrebno zagorčavanje života
Majadila drago mi je
Cure sto problema... Uff.. Želim vam svima prospavane noći i bogati jelovnik, čuvajte se, pazite, ja peglam dalje
Majo divne vijesti,bravo za malca zdravog.Sad mama uzivaj,i opusti se

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji