Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majadila
    01. Travanj 2016. 16:31

I opet samo da javim, junior ima zdravo normalno srcano srce. <3
    Kasnije se javim

Aurelija
    01. Travanj 2016. 18:14

Nismo ni sumnjali Maja!! 

Vezano za rh faktor, u kojem tjednu mjesecu ste ponavljale test imunizacije? Navodno 24 tj, al meni dr nije jos nista spominjao. Hely, bas tako kako ti Dunya kaže...

Ja sam se uspjela smirit uz normabele danas, iako nisam cijelu noc spavala, ulovila me panika da cu se porodit od stresa... navodno je stornirana odjava, al ne vjerujem nista do ponedjeljka dok ne vidim sve.. hvala vam na podršci 

uykmyjh
    01. Travanj 2016. 18:25

Aurelija... Ta bi mene čula! Koje nepotrebno zagorčavanje života 
    Majadila drago mi je 

Cure sto problema... Uff.. Želim vam svima prospavane noći i bogati jelovnik, čuvajte se, pazite, ja peglam dalje 

bettyboop_st
    01. Travanj 2016. 19:04

Majo  divne vijesti,bravo za malca zdravog.Sad mama uzivaj,i opusti se

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.