Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    01. Travanj 2016. 11:59

ja se ne usudim putovati. poslala sam ti zahtjev pa da detalje u inboxu :)

mare1989
    01. Travanj 2016. 11:59

Sanjarka samo nek sve bude kako treba,vrijeme leti ko ludo

Malamimi
    01. Travanj 2016. 12:00

Iva, drzim fige onda da je sa secerom sve u normali. 
    I da, moja curica se pokazala tek u 7. mt. Ne mozes joj nista kad skupila nogice haha

Sanjarka88
    01. Travanj 2016. 12:05

I moja curka je dosta kasno pokazala spol, zato se ova junačina već od 12tj krenuo šepurit hahahha!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Hely
    01. Travanj 2016. 12:57

Pozdrav!!!Ima koja mama koja je razvila antitijela u prvoj trudnoći i odlučila na drugu trudnoću....ja sam 0- i razvila sam ta antitijela u prvoj trudnoći....

sarlina
    01. Travanj 2016. 13:35

Bok koke...
    Kakav težak dan...uh...toplo vani ali oblačno i teeeško....težak mi i stomak danas...sve nešto bljak...što ne znači da nisam bila sa 3 frendice na kavi i opet kupila robice, Miina buduća kuma i ja...i to za nevjerovati ali u NKD - ima bodija svakakvih za 29 kn...i kaže kuma kvalitetni...
    Zabica25...spavaćica super materijal...ima sa svake strane gumbe za dojenje, ima elastina pa ugodna - aplikacija neka otkačena naprijed - 70 kn - i da, kratki rukav...ići ću po još-sada nisu imali brojeva-...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.