Ej evo mene s pregleda...sve u svemu čini mi se da ova moja baš i nije sposobna il joj je uzv toliko loš,ona još nije spol vodila...iako su mi prije dva tj u st rekli da je muško, al pitat ću ih opet idući tjedan 😊 imamo oko 1300 gr..na zadak...
BPD-74
AC-240
FL-52
Pise cerviks održan, uloziv za vršak prsta... I kod nje opet 15.4.
Iako mi nije jasno što znači cerviks održan...
Majo javi se ..
Aurelija žao mi je zbog posla i šefice...
Mare drz se znam kako su grozne te upale...
Iva super za pregled,ja sam u obadvije trudnoce tek u 8mj trudnoce saznala spol,to mi je bilo smijesno jer su bebe uvijek guze okretali kad je bio uzv,a moj brat me zezo kaze to je zensko cim guzicu okrece
Malamimi joj ja nemam tih problema pa se ne bojim izbacivanja magnezija, no da tebi će bit problematično malo
Sunshine mislim da ćeš imat društvo u zd za kavu ima ovdje cura koja isto ljetuju dole.
daj ti nama slikicu svoje buše a dr. nek govori što hoće, to mu je uostalom posao. Nemoj se sekirat, bolje da prati nego da ga nije briga i moj malac je malo štrkljaviji, al dok god je to u cca 2tjedna gore dole, dobro je. Ps. ja sam sa 28+2 bila na +3kg tako da....
Peppe joj ja neznam kako bi ja vježbala sa ovim napetim tvrdim trbuhom. Sve trudničke hlače su milina
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure, samo da se javim da ne brinete, tek u 13 idem gore, pa se javim popodne s novostima.
Sortiraj odgovore
Najstariji