Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    01. Travanj 2016. 11:35

Sunshine ja sam u Ražancu!!!

Sunshine1
    01. Travanj 2016. 11:56

Abies

Sunshine ja sam u Ražancu!!!

To je divna informacija :) da sam se barem ranije javila. Suprug i ja samo bili za Uskrs dolje, ja sam izrazila želju za ražanačkim zrakom jer mislim da sa sve većim trbuhom neću ić tak skoro, pa sa malom bebom pogotovo, do kraja ljeta!

url=https://lilypie.com]

iva1989lea
    01. Travanj 2016. 11:41

Ej evo mene s pregleda...sve u svemu čini mi se da ova moja baš i nije sposobna il joj je uzv toliko loš,ona još nije spol vodila...iako su mi prije dva tj u st rekli da je muško, al pitat ću ih opet idući tjedan  😊 imamo oko 1300 gr..na zadak...
    BPD-74
    AC-240
    FL-52
    Pise cerviks održan, uloziv za vršak prsta... I kod nje opet 15.4.
    Iako mi nije jasno što znači cerviks održan...
    Majo javi se ..
    Aurelija žao mi je zbog posla i šefice...
    Mare drz se znam kako su grozne te upale...

mare1989
    01. Travanj 2016. 11:44

Iva super za pregled,ja sam u obadvije trudnoce tek u 8mj trudnoce saznala spol,to mi je bilo smijesno jer su bebe uvijek guze okretali kad je bio uzv,a moj brat me zezo kaze to je zensko cim guzicu okrece

Sanjarka88
    01. Travanj 2016. 11:46

Malamimi joj ja nemam tih problema pa se ne bojim izbacivanja magnezija, no da tebi će bit problematično malo

Sunshine mislim da ćeš imat društvo u zd za kavu ima ovdje cura koja isto ljetuju dole.
    daj ti nama slikicu svoje buše a dr. nek govori što hoće, to mu je uostalom posao. Nemoj se sekirat, bolje da prati nego da ga nije briga i moj malac je malo štrkljaviji, al dok god je to u cca 2tjedna gore dole, dobro je. Ps. ja sam sa 28+2 bila na +3kg tako da....

Peppe joj ja neznam kako bi ja vježbala sa ovim napetim tvrdim trbuhom. Sve trudničke hlače su milina

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Malamimi
    01. Travanj 2016. 11:50

Iva, super za pregled. A kako to da ides opet za dva tjedna?

Sanjarka88
    01. Travanj 2016. 11:53

Malamimi

Iva, super za pregled. A kako to da ides opet za dva tjedna?

da i mene zanima

beba se super razvija, bravo

iva1989lea
    01. Travanj 2016. 11:54

Malamimi zato što idući tjedan idem u Split opet na 24 sata radi šećera pa zato za dva kod nje da vidi nalaze...a ništa drugo nije rekla ...

Majadila
    01. Travanj 2016. 11:53

Cure, samo da se javim da ne brinete, tek u 13 idem gore, pa se javim popodne s novostima.

Sanjarka88
    01. Travanj 2016. 12:04

Majadila

Cure, samo da se javim da ne brinete, tek u 13 idem gore, pa se javim popodne s novostima.

PeppePula
    01. Travanj 2016. 13:29

Majadila

Biti ce sve u redu

Peppe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI