Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malamimi
    01. Travanj 2016. 09:22

Mare, to je bas bas gadna infekcija. Nadam se da te ne boli-pece i da mozes normalno funkcionirati.

Abies
    01. Travanj 2016. 09:23

Ajme Mare mogu si mislit kako ti je bilo. Jos ta 3h kao 3 dana. 
    Sad u trgovinu po puno brusnice

Sanjarka88
    01. Travanj 2016. 09:26

Joj Mare na tebe se baš nakačile sve te upale neke fige da je čim prije riješiš!

Zabice ulaziš ti u veću robu ha?
    meni majice postaju krtične lagano, tj. kratke- buša mi sve diže! nadam se da ću izgurat još malo. Neda mi se trošit na to novce.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    01. Travanj 2016. 09:29

Abies ma cca mjesec dana sigurno.
    Tjepšim se da postoji gore, moja mama je s bratom šivana dosta, pa su skužili da su je krivo zašili, pa su je parali, pa su je opet šivali.... sve skupa 56 šavova na kraju 
    Jedino me strah šta sam toliko popucala sa mrvom od 2800g , neznam dal veličina bebe uopće imam utjecaj na to sve skupa

curicax3
    01. Travanj 2016. 09:35

Mare, dobro ti kaže Abies! što više brusnice! ja sam u prvoj trudnoći imala urinarnu infekciju i sve sam rješila s brusnicom, bez antibiotika-plod brusnice, čaj i sok u velikim količinama!

mare1989
    01. Travanj 2016. 09:36

Malamimi sreca nepece me nista,
    Abies nabavila sam domacu brusnicu pa kuham caj

Abies
    01. Travanj 2016. 09:43

Meni mama prica da su je jedva zasili jer se trgalo tkivo :(
    Mame heroji.
    Kad prodje, ne zaboravis al zivis kao da svega toga nije bilo. Svi dobro i to je bitno.
    Ne znam koliko je velicina bebe...mislim da je to lutrija.

mare1989
    01. Travanj 2016. 09:49

Mene su prvi put rezali jer je bebi glava zaglavila pa nije mogla izaci,ruzan je osjecaj kad odes u wc pa pazis da se ne povrijedis,trebalo mi je mjesec dana da se oporavim,a kad sam sina isla rodit nista nisu nisu ni rezali nit sam pukla,a imala sam osjecaj da sam se rascijepila kao lubenica jer se toliko jako zurio pisonja da izade.
    Mene sad jedino malo strah kako ce sada sve proci,hoce li biti kao i prosli porodi

Sanjarka88
    01. Travanj 2016. 10:06

ma baš tako ne zaboravljaš ništa, ali šta je tu, ima bit da je vrijedno kad se vraćamo tamo

zabica25
    01. Travanj 2016. 10:08

mare, držim fige da infekcija brzo prođe 

Sanjarka, da, majice su i meni kratke od naprijed, ali neću još kupovati ništa novo osim tajica...mislim, S su dobre, navučem ih ali su na knap...imam jedne M koje su mrvicu velike ali su puno udobnije. 

Brusnica se smije u T? Ja sam čitala da nikako...hmm...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.