Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malamimi
    01. Travanj 2016. 10:12

Prijateljica rodila cetvrto nedavno i kaze da je na svaki porod isla sa eksponencijalno vecim strahom. Pitam ju ja pa kak onda da si htjela cetvrto... Kaze: veliki strah, ali veca ljubav i zelja da se ugleda jos jedna beba. Imaju mogucnosti i divni su roditelji, stvarno bi bila steta da je poslije prvog poroda odustala od velike familije.

Sanjarka88
    01. Travanj 2016. 10:19

Naravno da je sa svakim porodom sve veći strah, ipak znaš gdje ideš, i što da očekuješ
    prvi put je najlakše koliko god si prestrašen pričama toliko si ne možeš niti zamislit to iskustvo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    01. Travanj 2016. 10:39

Čajevi: aronija ne.
    stolisnik nikako, vrbina kora nikako.
    malinu jako preporučaju.
    brusnica da.
    uvin čaj - ne konstntno. ako popiješ mjesečno šalicu dvije neće štetiti
    trenutno mi ne pada na pamet dalje

Sanjarka88
    01. Travanj 2016. 10:52

Joj zbunjujuće to sve zato ja ništa ne pijem

Ja bi za cca 2tjedna trebala počet pit čaj od lista maline. A do kraja 4mj. prestat s magnezijem

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Malamimi
    01. Travanj 2016. 11:01

Sanjarka, tako i ja planiram, iako ne znam sto cu bez magnezija. Nemam kontrakcije koliko me nige ubijaju. Jedva zaspim od grceva i mravaca koji mi puzu po nogama.

mare1989
    01. Travanj 2016. 11:05

meni je mama rekla da slobodno mogu piti caj od brusnice,a ona je prosle godine brala i susila brusnicu pa je domaca.Pit cu pomalo,sad sam u stanju sve popit sto mi kazu samo da prode to sve

Sunshine1
    01. Travanj 2016. 11:05

Pozdrav cure,
    ja sam sinoć oko pola 8 bila na pregledu, ali nisam vam sinoć pisala jer me moj dr jako naljutio. 
    Aurelija žao mi je zbog poslodavca i svega što se dogodilo, ja sam išla na komplikacije prije produženja i bez obzira što sam ok sa direktoricom i rekla da se ne brinem...bila sam dosta nemirna. Ali ima ih koji su baš gadovi, pogotovo kad ti to napravi jedna žena!!
    Malamimi slažem se sa curama da je bitno da bebe osnaže  i da se svi organi razviju u potpunosti za vanjski svijet. Moja principesa se jos nije okrenula, leži frajla i uživa, iako mi je dr rekao da ima vremena do 34 tt, a kasnije je manje vjerojatno da će se krenut. 
    Nadam se da će se sve bebice ovdje okrenut, ja sam si zamislila vaginalni porod i sve što ide s njim (klistir...). Više se bojim rezanja i pucanja nego CR. 
    Malakoza Javi se svakako kad budeš u RH i u Karlovcu pa ćemo prošetat, barem imamo kuda. 10i mjesec mi odgovara jer cijeli 9ti namjeravam bit na moru. U Ražancu imamo kuću pa ako ima cura sa Paga ili iz Zadra možemo neku skupnu kavu!!

Što se tiče mog pregleda sve je više manje ok, 27+4 tt, bebolina se razvija super (po meni) težina 951g, a ja sam na +8. Imala sam prošli put bakterije u urinu pa drugi tjedan ponavljam urinokulturu i ponovio mi je briseve pa ćemo vidjet da li treba terapija kad dodu nalazi. E onda je krenuo sa svojim nebulozama, naručio me za 3 tjedna i ako se beba bude 'sporije razvijala' slat će me na color doppler, iako je posteljica i voda ok, a i trbuh mi je manji.  Možda mi je trbuh manji nego drugim curama, ali inače mi je maternica bila nagnuta prema natrag, posteljica je iza, a principesa je skroz dolje, osjetim je odmah iznad stidne kosti, kolki bi mi trbuh trebao bit? btw na prosloj kontroli su čudio kako imam samo +5,5 kg. Tako da sam sinoć pregledala sve tablice na netu sa razvojem beba i u 28 tt bi trebale bit oko 1000g. Danas sam mirnija i ne brinem, ja osjećam da je sve ok. Nekako sam si to protumačila da hoće bit siguran u sve pojedinosti jer pozna moje roditelje i kućni prijatelj je sa muževim roditeljima. Ali brate mili pusti me na miru!!! Btw stavim koji dan sliku svog 'malog' trbuha.

url=https://lilypie.com]

mare1989
    01. Travanj 2016. 11:07

Abies,Sanjarka,Malamimi ja sam tek sad vidjela da ste vi vec 30tj i vise,Ako Bog da vi cete se poroditi prije vrucina 

PeppePula
    01. Travanj 2016. 11:19

Jutro

citam te price sa poroda i ne zelim si jos o tome razmisljati da ne panicarim bezveze... kako bude, biti ce, nadam se da ce proci sto lakse... moja mama je imala samnom lagani i brz porod, a kako do sada moja trudnoca jako nalikuje njenoj, nadam se da ce tako biti i do kraja... :)

Aurelija zao mi je sto su ti napravili, stvarno kakva osoba moras biti da to napravis... ili totalno glupa pa ne kuzis zakon ili skroz ono pokvarena da trudnici tako zagorcas zivot... nadam se da ce uspjeti stornirati taj zahtjev

Majo javi nam se... nadam se da je neka lazna uzbuna i da ce biti sve super...

Mare mogu misliti koja panika kada si vidjela krv, sva sreca pa je urino infekcija a ne nesto vezano za bebu... meni su isto bili super u bolnici kada sam bila hitno...

Malamimi zelim ti da izdrzis do termina i da ne bude carski... i naravno da obje bebe dodju u ispravan polozaj...

a tko je spominjao da sex olaksava preglede... zbilja da... prosli put me dosta zaboljelo kada me pregledavala jer ipak se sve to stisne kada nema akcije...

I za te nesanice... mene kako kad uhvati... danas sam bila budna od 4.30 - 6...ali sam zaspala pred jutro i odvalila do 10 :) tako dugo nisam spavala vec niti ne pamtim... meni pomazu trudnicke vjezbe kada ih radim navecer... probajte... nadjite na youtube ili negdje ( imam onaj dm-ov dvd ) i kada odvjezbam onda spavam bez problema... tijelo se umori ali i opusti...

Otkrila sam u Mani da imaju trudnicke tajice... do sada sam nosila isto svoje stare s i stezale su me u struku... i isla sam kupiti cisto vece m, kada meni zena kaze da imaju trudnicke... ma preporod... htjela sam odmah 2 para ali su imali samo jedne... moje tople preporuke...

Peppe

mare1989
    01. Travanj 2016. 11:28

PeppePula bio je dr.Grdinic i same pohvale imam za njega i sestru,dok sam cekala doktora sestra je svakih 10min izlazila da pita jesam li dobro,trebam li sto,stvarno ljubaznost je bila na vrhu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.