Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    inaj
    31. Ožujak 2016. 18:10

Aurelija zao mi je zbog posla ali poslodavci su nekad uzasni, osjetila na svojoj koži😞

Cro262
    31. Ožujak 2016. 18:22

Malamimi, vi se stvarno super drzite, svaka čast na dobrim vjestima. Mislim da je bitnije da bebe sazriju pa makar ti išla na cr, nikad bila, ali mislim da nije smak svijeta.

Aurelija, pa to je grozna vijest. Zar nikako ne možeš razgovarati s njom pa da te ostavi još dva mj, pogotovo što nisi firmi na trosak. Stvarno šteta i ne fer od nje.

MomM.94
    31. Ožujak 2016. 18:44

Pozdrav curkeee.. 

Mi obavili uzv na Merkuru i evo mjera:
    BPD-73
    HC-275
    AC-250
    FL-54
    Tezak: 1352g
    AFI:15cm..
    Ginekologica je bila super i bas sve detaljno objasnila, malac napreduje super, jedino vidim po nalazu da glavicu ima za 2 tjedna vecu... Jos uvijek je na zadak, nadam se da ce se uskoro okrenuti... 
    Sljedeci pregled tek 27.04., ko ce ga docekat... 

Mi ipak sami odlucili kupit kolica i jako mi se svidaju ova: http://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-kunert-libero-3u1/..
    Dal mislite da je boja oke i ako bude curka drugi put?  

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Malamimi
    31. Ožujak 2016. 20:37

Aurelija, sto da ti kazem...jos kad ti to zena napravi! Nije znala?! A onda nije sposobna biti na tom mjestu! 
    Cure moje, strah me nepoznatog... Uvijek... Takva sam po prirodi. Znam da cr nije smak svijeta, al sta mogu kad podsvjest kljuca. 
    Abies, znas o cemu razmisljam...o mlijeku. Kako ce oni bitni sitni, bitno mi je bilo da odmah dojim. Bojim se da mi nece nadoci odmah mlijeko, kako cu stavljati na prsa bebu, tj. bebe. Nadam se da nece biti guzva i da ce mi sestre moci pomagati jer ipak ih je dvoje. Kad si ti pocela dojiti i kad si mogla sjesti sama?

Sanjarka88
    31. Ožujak 2016. 21:16

Ljetnice 2016  💝

Svibanj 
    Majadila 16.05.2016. dečko
    Marie4 20.05.2016 cura/Hana
    Malamimi 20.05.2016. dečko-dečko
    Starim 23.05.2016 dečko/Noa
    Sanjarka88 30.05.2016. dečko/Petar
    Belle28 30.05.2016. cura
    Tynchy 31.05.2016. dečko/Karlo

Vecer ljetnice, sto se radi? Ja napokon u lezeci, curka ja i gledamo zvjezdice, mm vec spava.
    Ejic ja sam se isto bojala da ce me normabel onesposobiti al nije popijem ga prije spavanja, i ujutro se dignem bez ikakve frke 😊 no do sad sam popila ukupno 3 komada sve skupa ne volim te tbl nikako. Al vec vidim da cu ga morat uzimat svaki dan no dobro...
    Zabice ukratko-vec tjedan dana prije termina otvorena 4 prsta, a rodila 2 dana prije termina.. U 3h iza ponoci me bude trudovi, odma ja lipo za rodiliste. Prijem, brijanje, klistir i hodanje po hodniku do 7h. Tada ulazim u boks i spice me odma na drip. Tada krece neizdrziva agonija, trud za trudom a bol za hitit se kroz prozor 😂 u nekom momentu buse mi vodenjak to ne osjecam. Pred izgon me rezu ni to ne osjecam. U momentu rezanja ja i pucam. Malo tiskanja i mrvica od 2800g je vani. Slijedi sivanje - uzas. Svaki ubod igle osjecam 😭 Oporavak jako tezak, izgubila puno krvi na porodu, na noge ustajem tek dan poslije i to jedva uz pomoc. Savova tocno neznam koliko, no +20. Izlazimo 3. Dan kuci. Ne mogu sjedit dugo, svaki odlazak u wc tuga i suze. Oporavak poprilicno dug. Hvalim se ultra kratkim porodom za prvorotkinju 😊😊
    Aurelija pa ja nemogu virovat koja kozetina od zene 😱😱😱 bas bas mi je zao neznam sto da ti kazem a da te utjesim 
    Pixii znaci ti odradila shoping? 💪
    Teja super da bebo tako lipo napreduje ❤  veliki frajer. Meni ne otvara sliku kolica?
    Abies viroza i dalje aktualna? 😏
    Malamimi super blizici napreduju i bas lipo kako se ravnopravno prate u kilazi 😍 carski nije strasan ne brini unaprijed 😊 i +11 odlicno za blizanacku trudnocu, svaka cast 👍
    Majo ja apsolutno odbijam iti pomislit da je dr u pravu. Javi nam se odmah sutra nakon pregleda molim te.... I pokusaj ne brinit bit ce sve u redu, mislim na tebe ❤ cek bas se vidi kosica? A joooj ❤ i preko 2kg vec, masala!
    A ljetnice sve sa vecom glavom 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

sarlina
    31. Ožujak 2016. 21:38

POzz ljetnice...
    Majo...držim ti palce da sutra bude sve ok i da je lažna uzbuna bila....vjerujem da si uzrujana i do sutra živci na uh...sretno
    Aurelija....eeee ja ne znam što bih rekla za takve majmune od ljudi...uh, jako sam na to ljuta...baš mi je žao...
    Malimimi....nadam se da će se bembolini okrenuti kako treba do kraja....vidiš da se vrte skroz...
    Teja ...super za komada :)..kolica su nice :)
    Mogu vam reći da nisu baš cijene u HMu krasne...dosta su visoke, jesu stvarčice prekrasne, ...ja sam danas   kupila 2 body benkice (kao pidžamice dugi rukav i nogavice) za 120 kn Kretexove....domaća proizvodnja i preslatke meke i pamučne...roza i žute..i bila sa frendicom u BiH pa tamo kupila švedske pelene 5 kom, ručnik i trljalicu tzv, 1 kpl od 5 dijelova, 3 para čarapica sve za 130 kn...sebi super spavaćicu za rodilište i grudnjak za dojenje i gaćica 5 kom za 100 kn sve...
    Naručiula od Molly 4 pelenice opet, 2 AI2 i 2 AIO...i tako...pomalo se punimo...kolica bi trebala stići krajem travnja pa onda put Banja Luke po njih i komodu koja je 400 kn jeftinija nego u HR...jbg, to što ušparam , kupiti ću druge stvari...
    Moje dijete će biti noćna ptica izgleda jer od 20 h kreće sa akcijom...protezanje, guranje ..hahha MM je oduševljen  kao i ja, ali bome mi bude veselo kad to traje i traje do poslije ponoći...
    Noćas nam je prijateljica rodila malu čupavicu...sve joj super prošlo...baš sam happy...
    Mene lagano hvata frka oko poroda jer planiram u susjedni grad cca 30 km dalje..pa me frka da ne krene   po noći..pa me frka svega, a najviše me zanima taj fck klistir...ali doslovno.....ide crijevo u guz ili kako...sorry što ja to izravno pitam ali...
    CR - ukoliko dodje do njega, voljela bih da je pod općom jer oko sebe imam tih spinalnih neuspjelih pa...a neam pojma...svašta mi leti po glavi...
    SEx - jel se to jede??? u ovih 29 tjedana 3 x sam ga "jela" i apsolutno mi bzvz...MM zna i trpi, šta će jadan....
    Stvarno ću morati šalabahter praviti...

Aurelija
    31. Ožujak 2016. 21:50

Hvala vam drage moje, znam da mi nemate sto rec da me utjesite, ne moze nitko... morala sam se samo izjadat, u šoku sam od svega, totalno neočekivano...toliko me ovo sve bacilo u stres da se moja jadna bebica sva stisla i ne mrda, i ona to osjeti...  popila sam normabel za smirenje, vec drugi u tri dana, sad se najvise za nju brinem 
    Oprostite, nisam u stanju sad sve citat i komentirat, vidim da ste sve manje vise ok, osim Maje kojoj zelim sutra svu srecu i najbolje moguce vijesti... isto ko i sebi

Sanjarka88
    31. Ožujak 2016. 22:03

Sarlina da da direkt u guz, al ja to nista nisam osjetila zaista, nemoras razmisljat o tome ne boli 😉
    Super shoping je pao, odlicno. Definitivno sam za sparanje gdje god se stigne 👍

Aurelija drzim fige na najjace da se odjava uspije ponistit!!!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

inaj
    31. Ožujak 2016. 22:09

Sarlina u kojem dućanu u Banja luci kupujete?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.