Dunya bravo za curku, pa to je vec frajerica i pol :)
Crazy svekrva ti mustra? Heh, mislim da su rijetke sretnice te kojima svekrve nisu mustre hahaha...
Ja se sa svojim m isto ne svadam,ja samo kazem ok, pa slijedi sutnja... Onda shvati da je nesto pogrijesio... Pa slijedi ispitivanje sto sto sto... Pa ispricavanje... I tek onda ja bubnem u plac... I tada je mir... Na duze vrijeme... :D
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Crazy uh nije mu to uredu!! Ja bi posizila na takve stvari, koje mu je opravdanje za to sta ne zeli ic?
A sta se sveki tice, ozezi! 😂 slusamo.... 😉
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Drage klokanice dobru večer vam želim,
pratim vas već dugo i spremam se pisat ali nikako. Na čuvanju trudnoće sam pa sam postala prava ljenčuga :) ali kako se termin bliži i bliži odlučila sam vam se pridružit. Naš termin je 26.06. i pomalo se bližimo kraju sa pripremama. Kako imam nisku trudnoću i na mirovanju sam, želim da je sve gotovo što ranije jer mi je teško sa mojom trbušinom već sada....iako mi kažu da nemam veliki trbuh. Sljedeća kontrola nam je sada u četvrtak i uvijek me nekako par dana prije probada i lovi panika od preranog otvaranja :/ Javim vam se sa težinom bebuške. Koliko su vaše bebice bile teške u 25 tjednu? Pitam jer doktorov komentar prošli put je bio da je beba jako sitna (600 grama).
Btw ja svog najboljeg supruga na svijetu moram pohvalit, ne svadjamo se i velika mi je podrška u svemu. Čak odrađuje veći dio kućanskih poslova mjesto mene. Nadam se da to neće biti slučaj samo u ovoj prvoj trudnoći. :)
Sorry na dužem postu
url=https://lilypie.com]
Dunya bas velika cura!
Muzevi...ja si to tumacim racunaju da smo supermame, a zaborave na superhormone. A i slazem se sa Sanjarkom opuste se s vremenom.
Krvarenje iz carskog. Isto mislim. Prvo jace pa na kapaljku tjednima. Jedino nisi osjetljiva dolje jer nema reza. Al je muka jer se prvih dana ne mozes sagnut pa je tus umjetnost. Sanjas o nekom porodu pa se sve preokrene. S tim i torba za bolnicu. Eto ja se "radujem vbac pa me muz zvizne komentarom pa zar ti nije bolje opet carski.....grrrrr. i fuckaj ga, dok mu netko peti objasni prodje baba s kolacima. Ne jedna neg tri :P
Sunshine dobro nam dosla i puno tipkala 😘
Ujedno pozivam sve koji nas sramezljivo citaju da nam se i pridruze 😀
Svaka cast muzu 😉 i sretno u čet, naravno da cekamo izvjestaj
Uh tezine se i ne sjecam iz tog perioda, mislim da smo oko 23tj bili na 4d i da je tada bebo bio tezak malo manje od 600g.
Jel stize cura ili decko? Odakle si?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Maja samo opali, ima da se zapita :P
Mislim da smo sada sve vec lagano usavrsile taktike prizivanja griznje savjesti kod polovica...samo je pitanje ciji je popustljiviji tj tvrdoglaviji....
Sunshine najprije dobrodosla na druzenje :)
Mi smo prosli tjedan bili na kontroli i beba je bila 640grama, s tim da smo taman bili punih 24+0.... I gin je sasvim zadovoljan sa svime,nicemu nije prigovarao...
Cure,do kojeg smo zakljucka dosli, koje tetre,cije i gdje najbolje za kupiti(za tetranje)?
Pardon,ponavljanje opet,ali senilni trudnicki mozak.. :/ :P
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bruna, slažem se da su rijetke te sretnice... al ovi moji ko da su ispali iz "svi vole Raymonda"
Da skratim pricu, žena nije zlonamjerna, samo malo ogranicena, imala je stvarno težak život a osjetljiv je karakter... žao mi ju je i puno sam se trudila oko nje želeći izgraditi što bolji odnos s njom... no ne mogu si pomoci jer je žena emocionalni vampir, totalno te uvuče u te svoje price kak je njoj teško i ovo ono, i onda joj ja hocu pomoci i razbijam glavu s njom, a istina je da je njoj izgleda sasvim ok ovako, jer ne radi nista da bi si poboljsala stanje niti ikome dopušta da joj pomogne... nego samo želi kukati i da ju mi svi žalimo...
Tipa zovem ju na ruckove na kave, nikad nece doci... a onda kuka da ona pati jer jako malo viđa unuka... pa onda npr. Otkad sam doselila u zd nikad mi nije cestitala rođendan(iako to meni nije ni bitno) al ima obraza ocitat mi bukvicu jer sam ja jednom njoj zaboravila čestitat... i slicne zgode, da ne oduljim pricu... stara je i bolesna, al sve si je boleštine sama stvorila i neda si pomoć...
Sortiraj odgovore
Najstariji