Da se nadovezem na uloske.
Vec sam dramila kako ovdje nema za kupiti Chicco ulozaka. I trazim ja tako po njemackim bespucima foruma sta ovdje koriste prve dane nakon poroda i naletim na Pelzy uloske, koji su ravni Chiccovim, shvatim citajuci komentare.
I zapne mi oko na komentar jedne Brunhilde koja kaze da ih je kupila jer ih toliko svi hvale. Otvorila paket, kad ono ko velika pelena. Da sta ce to ona medu noge stavljat, da ko da ima surfersku dasku izmedu, kako se vide ispod hlaca i slicne gluposti.
Sad njoj pokusavaju zenske objasnit da prve dane uglavnom dosta krvaris, ne traje dugo ali tih par dana ti bolje dodu ti veci nego da moras npr 2-3 nocna alwaysa stavljat, udobnije.... A i cim rodis ne ides na spicu nego lezis 3 dana u bonici i vec kad dodes doma mozes i obicne staviti.
I to ti je zadnja stvar na pameti uz novo bice koje je kraj tebe.
Onda opet Brunhilda kaze da je ona mislila tampone koristit.
TAMPONE. ODMAH NAKON PORODA.
U najboljem slucaju da nije rezana ili popucala pa ima savove (koje bi to muke jezeve bilo stavljat i vadit) , proslo je djete kroz tebe! Pa poispadali bi ti cim bi ih stavila!
Kod carskog reza ne znam kak funkcionira. Ali Brunhilda zeli roditi izricito vaginalno.
Tako da...
Sutra idem kupit svoj paket daska za surfanje i nadat se da ce Brunhilda doci k sebi prije nego odluci staviti tampon
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Hahaha al ce se Brunhilda iznenaditi kada "stavi" tampon a ovaj odmah izleti. Mozda da ubaci paket blazinica odjednom, one siroke.
Nakon carskog su isto krvarenja iz istog smjera.
Pozdrav 😀
Evo ja se vratila iz kupnje , muka mi je, potrosili skoro 7 000 kuna 😢
Ali ajde, pola je dala svekrva za sobicu..
Kupili smo u adaxu komodu za presvlacenje sa nastavkom i jastukom, kinderbet sa madracom i komplet-plahta , jastucnica, ogradica, poplon i navlaka za poplon 😀😀
Baby soba Zebra 😀😊
I u lesnini uzeli ormar za robu isto za djeciju sobicu... u adaxu su skupi jako...
Vjeverica-ako ti se ne kupuju haljine, ja ti mogu posuditi koju.. imam ti par svecanih dugackih do poda
Crvena, boja mente, crna...
A ja i ti smo blizu pa mozes doc probati.. Crvena jako lijepo stoji, ja je kupila jer su mi oci bile ko u sove, a nikad je nisam obukla...
ejic, super da ti se opet javio. Moja kaj god da pojedem, javi se...tako će se i tvoj malac :)
Sanjarka, puknuo je, ali još uvijek boli. I još je tu...i neki sitni koji ne bole.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Malakoza citam i ne vjerujem kako munjenih zena ima... Ali ako je ona tako odlucila, nek joj je sa srecom :D iako cisto sumnjam da ce joj uspjet....
Majo pitanje za tebe.. Sjecam se da si nekad davno pisala/slikala pelene koje si narucila od Molly... Pa me zanima kolko si cega i koje velicine narucila.. Meni frendovi dolaze u 7mj pa ce mi donjeti Milovie AI2 one size, a sad neznam koje da narucim :) pa da vidim na sto si se ti odlucila...:)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Zumbul, a bas ste odabrali najskuplji ducan za baby opremu. Bogme vas oderalo.
Bruna, uzela sam one size - 5 bikini, 5 split i 2 AIO. I 2 one size covera.
Kad to ne znas kaj ce kada pasati bebi po kroju, pa sam uzela pola pola.
Od Dolise sam uzela isto tak neke kombinacije. I 2 newborn covera, koje cu u pocetku koristiti s tetrama.
Majo i tebe muzjak ljutio? ubija me u pojam nekad e al stvarno da ga mogu prdeknila bi ga nogom na mars!
Grrrrrrr!
Ugl ja slozila robu, razvrstala curkinu ljetnu, sredila sude i s curkom prosetala do jagoda, nabrale smo cilu jednu posudu 😊 ugl malo sam bolje volje.
Neznam sto je junioru danas al imam osjecaj da je odlucio probiti kozu i izac vani sve me boli i zateze.
Chicco ulosci su stvarno ko pelene 😂 a stvarno jadne mi zene....
Malakoza juhuhuhu za nagradu! 😉 a Brunhildi zelimo svu srecu s planom 😂
Zumbul uh 7000kn 😰 joj joj al Adax je kvalitetan
Gdje nam je Dunya s izvjestajem?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tj, 2 AI2 - to su one pelene s djepicima na coveru, koje se pune uloscima. Bolje su od AIO jer se moze odvojeno prati cover od ulozaka pa se brze susi.
MalaKoza, bas me ta Brunhilda nasmijala. Jesu chicco veliki, tj. dugacji. Pa ak vidim da su mi nakin dan-dva preveliki, prerezat cu ga popola. Necu ih baciti, ja sam ih kupila.
Abies, ima ih u King Crossu ili Bubamara ili Chicco. Samo ne znam jesu li skuplji od Konzuma.
Sanjarka, skupilo se sve pa sad eruptiralo, svjesna si i ti toga... Ti hormoni...
Inaj, i ja sam svaki tjedan kod zubara jer mi cisti kanal zuba koji me nikad nije bolio i sad se sjetio... Joj... A zubno meso mi je toliko osjetljivo i nekako povecano. Muka ziva!
Tko je pitao za haljinu? Vjeverica? Ja sam imala svadbu 3 mjeseca poslije i nije mi problem stvarao toliko trbuh koliko cice. Ogromne...nista nisam mogla kupiti, a da ne izgledam jeftino pa sam na kraju sivala.
A zgaravica...meni pomogne casa mlijeka, a voce smijem valjda samo dopodne...
Pozdrav cure i drzite se!
Malamimi a znam da su hormoni na vrhuncu al to bi i on trebao razumiti 😬 ma nema veze ni prva ni zadnja svađa, ni prvo sokiranje na vagi, ni prvo cmizdrenje na kvadrat, navikne se covjek 😂
I tebe pere zgaravica? Uh 😒
Ja imam sreće s tim za sad.... No eto po novom mi je mucnina aktualna nakon obroka... Veselo veselo
Zaboravih rec da sam zadnje dane na obiteljskim druzenjima samo odgovarala na pitanja koliko jos do termina, kad ce to i slicno.... E i da cudenje zasto radim jos.... Izivcirali su me bas bas
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji