Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    29. Ožujak 2016. 15:33

Evo i mene malo, opet bez salabahtera :) na zalost ja sam prehladena tj promukla sam i kasljem , lezim i mirujem i nadam se da ce proci, bebicu osjetim redovno svaka dva do tri sata lupka pa kao da se okrece , bas zanimljivo. Cak je i moj muz usipio osjetit kako udara heheh ... 

ejic- ja ti imam stalno takav osjecaj kao ti po trbuhu. Te me nesto boli, te zateze probada, a sve je u redu. Na poslu stojim , i kuci kad i nista ne radim isto je i to bas dole iznad stidne kosti i u tom pojasu gdje su jajnici . 

Pozdrav svima!

Jambica
    29. Ožujak 2016. 16:23

Nećete se ljutiti, ne stignem iščitati sve, pa imam pitanje jedno...već sam sve članke I forume ispreturala ali nisam ništa pametnija. Što I koliko robe kupiti za lipanjsku bebu?

- 10 kompletića (kako god, hlače, bodi, benkica) br. 56
    - 10 kompletića (kako god, hlače, bodi, benkica) br. 62

To je nešto što sam većinom sretala. No, muči me drugo, kupovati dugo ili kratko? Rukavi, zatvorene nogavice ili kratki rukavi pa radije nešto preko I kratke nogavice pa čarapice. Totalno sam zbunjena I imam osjećaj da će na kraju biti čušpajz svega I šta treba I ne treba :-)

Sanjarka88
    29. Ožujak 2016. 17:40

Hej ljetnice.
    Ja evo legla nakon rucka malo a nisam trebala jer mi vec mučnina navire, moram se dignit jer mi tako bude lakse.
    Naravno da sam se prezderala i to francuske 3. dan zaredom, sto cu kad joj nemogu odolit 😒
    Onda sam frustrirano ko luda odletila na vagu, onda sam utvrdila da sam u 9 dana dobila 2kg (Isuse Boze) , u meduvremenu sam se nesto zakacila i s mm, i sad lezim, citam vas i place mi se zbog svega nečega eto!! 😭😭😭

Majo koliko si platila te jednokratne bokse u baby centru i koliko ih je u paketu?

Starim koja je tebe boljka uhvatila?

Cro ti si definitivno najgore prosla sa zgaravicom ovdje 😒 baš mi je zao sto te toliko muči

Dunya definitivno vidi s dr u vezi bolova....iako vjerujem da je to sve normalno

Jambica nemam pametan savjet jer sam i sama hrpu toga kupila i u kratkoj i u dugoj verziji.... 😒

Baby sto da ti kazem osim razumim te u vezi francuske 😭

Curica zadnji radni tjedan? U al ce netko uzivat 👍

Bruna čuvaj muza al pazi da se ti ne zarazis 😘

Crazy bravo za tvog malca ❤

Zabica super da je hemic pukao sad ce bit lakse....

Bravo cure za prve osjete bebe, uzivajte maksimalno u tome 😍

Vjeverica ja bi haljinu 100% kupila zadnji tjedan što je sigurno sigurno je

Ejic nek ste  vi bili malo u Hr 😘

Tpol nadam se da ce prehlada brzo proc 😊

Mare sretno na kontroli danas

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Majadila
    29. Ožujak 2016. 17:56

E bogme sam se i ja zakačila sa svojim balvanom 
    Joj ti muški, nemoš s njima, nemoš bez njih. I još mu sina nosim, s istim tim Ličkim genima. Jao meni.

Sanjarka, 20 kn, 5 komada. 

Negoo, stigli chicco ulosci. Znaci, to je toliko ogromno pakiranje da prvo nisam bila sigurna sta je taj paket uopce. Pa ko pelene!!
    Pa jebote mi zene jadne, sta sve moramo prolaziti.

Abies
    29. Ožujak 2016. 18:17

Jambica 3-4 bodica 56. 10ak 62. Isto za benkice. Bebe su cistunci dok ne propuzu. 
    Zg cure - Maja je narucila, ja obisla par dm, kozmo velikih trgovina i nigdje nisam vidjela te chicco uloske? Ako koja naleti nek urlikne.

Abies
    29. Ožujak 2016. 18:20

Sori ne benkice nego hlacice ili pidjamice. Jedno mislim drugo pisem. Dugi kratki rukav... kombinacije ni sama nemam pojma

MalaKoza
    29. Ožujak 2016. 18:32

Curke moje!!! Ja vristim i skacem od srece po stanu. 
    Sogi stalno igra neke nagadne igre za nosiljke i danas je osvojila nosiljku od Amazonasa. Posto ih ona ima pozamasan broj, ovu nagradu je poslala na moju adresu 
    Trebala bi mi stici pred kraj tjedna 
    weeeeeeeeeee

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Abies
    29. Ožujak 2016. 18:39

Hvala Majo. Mozda i ja na kraju online konzum bubnem. Bila u velikom konzumu i nema. vise volim na vidjeno.
    Cestitam MalaKoza! Bas dobar poklon

Majadila
    29. Ožujak 2016. 19:02

MalaKoza, bas fora!

Evo ovo pakiranje mamamia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.