Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    29. Ožujak 2016. 20:26

Ma za pocetak sam mislila 2flip covera newborn, 2 covera one size i 2 AI2 ili AI3... Jer su mi frendovi obecali Milovie, a kod njih su puno jeftiniji nego da ja narucujem, s obzirom da zive i rade u Londonu...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Majadila
    29. Ožujak 2016. 20:28

Ma Sanjarka moja, danas mi je proslo kroz glavu nakon toga da cu ja jos lako s bebom i svom tom promjenom, ali kako cu s njim, to je pitanje. Glupo mi je da se vec nerviram oko necega sto se jos nije ni dogodilo (a mozda ni nece), ali ako nastavi s ovim nekim svojim nebulozama, bit ce zanimljivo. 

Sanjarka88
    29. Ožujak 2016. 20:32

Ja sam spremna na svasta 😂 vec vidim gdje cu se tocno zivcirat.... O da kao sto kazes bit ce zanimljivo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Malamimi
    29. Ožujak 2016. 20:46

Eee sjecam se prve trudnoce, mm je bio toliko divan i osjecajan. Pa i kad se cura rodila, sve mi pomagao, ustajao nocu... Sad bas i nije tako. Ne mogu se zaliti, ali drugaciji je. Kad se na nesto zalim, on odgovori: Pa sta bi htjela, trudna si. A da ne kazem da je htio sad krajem travnja putovati na neku konferenciju u Nizozemsku na tri dana. Da nisam burnije reagirala, on bi mislio da je to ok. Kao, pa termin mi je u svibnju haha. Jedva sam se pomirila s tim da u lipnju putuje na tjedan dana u Bugarsku. Doci ce svekrva, ali to nikako nije isto... Navikla sam da mi je stalno pri ruci i kao pomoc i kao podrska...

CrazyPuppet
    29. Ožujak 2016. 20:50

Pozdrav curke, ajme bas sam odvalila smijat na ovu brunhildu... ahhaahaha
     a jesu ti chicco ogromni, ja isto bila u šoku, htjela sam u zemlju propast od srama, mislila sam da me svi gledaju kako nosim pelene za odrasle iz dućana... al kad ih stavis moš se bes problema opustit da nece procurit. 
    Sanjarka i Maja u istom smo sosu, ja bi svog mužjaka isto katapultirala u orbitu! Skupa s punicom! Mene ne peru hormoni toliko kolko su oni zaista sposobni dignut živac, i uvijek na iste stvari zapnemo. Eh...
    Abies sobica je divna! 
    Inaj i Malamimi i meni danas cistila te kanaliće, sve zvjezde sam vidla od boli... užas... nema gore nego ici kod zubara!
    Zumbul puno je to para, ali uzivaj sad u finoj novoj sobici za bebu! Mi smo dosta toga polovno kupili preko njuskala.
    Malakoza super za nosiljku!
    Dunya kako bilo na pregledu?

Mama3put
    29. Ožujak 2016. 20:56

Zabica i Sanjarka jesam,ozdravila sam a bolilo me je uho od uha pocela bolit ta strana vilice(neopisiva bol) pa onda i krajnik i grlo 😢 ukapao mi muz cuvarkucu u uho i eto BOGU HVALA proslo!

Mala koza smijesna Brunhilda(jadna nesvjesna postporodajnog stanja) ali nije ti pravilo da krvaris jako pa nekim zenama posluze i obicni ulosci,ja nisam uopce puno krvarila i nije uopce bilo ugrusaka tako da... ovaj put kako god krvarila isto nosim Vir jer mi ne pada na pamet pelene nosit i ovako je to strasno za podnijet sve skupa iza poroda pa jos i to 😑 ne hvala! 

E da,ja sam prvi put nosila sprej pa spricala ranu od rezanja i ovaj cu put iako kazu da treba rana stalno bit suha meni je sprej bas odgovarao.

Svade s muzevima,hormoni 😕 ja sam sinoc u 11 plakala jer mi je nestalo Gastala a ubila me zgaravica pa je muz isao u dezurnu ljekarnu po Gastal😑

Sad odo otusirat se,pogledat 321 kuhaj i na spavanje,nadam se da nece bit opet nocarenja a isto zelim i vama😙

Dunyasha
    29. Ožujak 2016. 21:05

Evo nas s pregleda.
    Mrcina raste ko gljiva poslije kise.
    Ima 1700 grama, dugacka je oko 42 cm, glava i trbuh za 7 dana napredniji. Velika je, na uzvu se moze vidjeti samo jedan dio tijela (glava, trbuh i td), nikako tijelo odjednom. Ima moj nos, zgrbljena je vec sva, dr zadovoljna.
    Sto se tice bolova rekla je da mi je maternica sama sad vec teska skoro 1 kg i da se ne cudim sto me sve boli. To su kontrakcije, neka se smirim kad zaboli i to je to. Rekla je da sam usla u fazu kad cu samo zeljeti da ona sto prije izade. I fkt je tako nekako.
    Spominjala je i seks, ali to sam izignorirala. Seks!! Pf.. Ajd bok. 
    Iduci pregled za 3 tjedna, tad ce mi raditi bris na streptokok, moram opet vaditi krv na antitijela i toksoplazmozu i to je to! Nakon toga na sd...
    Brunhilda mi se izrazito svida sa svojim idejama o tamponima. Neka proba, dobro kaze Maja, staviti cijeli paket blazinica odjednom..
    Ja se sa vojim muzem ne svadam. Ja se samo rasplacem. Uopce nema nikakve rasprave. Jcr plakala jer nemam sta obuci u subotu na krstenje. 
    O, i nisam dobila ni kilu u ovih mj danaaaa!! 💪💪💪💪
    Zato sam odmah pojela pohani kruh kad sam.dosla s pregleda. 😂😂😂
    Da Nika raste. 😀
    Zumbul, bome ste se fino opremili.. Ja jedva cekam povratak u stan i tu finalnu kupnju...

Sanjarka88
    29. Ožujak 2016. 21:22

Malamimi da da opuste se i oni s vremenom, prvu put sve nesto mici mici a drugi kao da i nisi trudna... 😂 
    Aha kuzim te imao je moj ideju da ce u 5mj na koncert ac/dc-a da pogled ubija on bi pao na licu mjesta 😂

Starim uh uho gadnooooo 😭 dobro da je bolje... 
    Zelim ti mirnu noc bez nesanice 😘
    Koji sprej? 

Crazy ti si hrabra kad tvrdis da nije hormona 😂

Dunya upravo to! Nisam se u stanju ni posvadat više, odma u plac udrem nevjerovatno! 

Aaaaaaa tvoja curka stvarno raste kao iz vode, pa to dijete vec veliko 😍😍 srce malo....
    O da ulazimo u period kad definitivno zelimo da sve cim prije zavrsi, i danas mi je samoj jedan od takvih dana 
    I bravo za slabi prirast kg to se trazi 💪 tako sam i ja prosli misec ovi sam zato sve nadoknadila 
    I znam taj osjecaj kad izades iz ginica bez puno dobitka na kg pa pojedes nesto bez griznje savjesti 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CrazyPuppet
    29. Ožujak 2016. 21:29

Dunya bravo za Niku, prava je to cura! 
    Sanjarka nema veze s hormonima - problem je u tome sto mi dragi opet komplicira s odlaskom u međimurje, a zadnji put smo bili pred pola godine. I svaki put je problem za ići... ko da sam iz Finske došla... a mater mu je mustra samo takva, tu pricu necu ni pocinjat, do termina ne bih završila...

Majadila
    29. Ožujak 2016. 21:40

Sad ste mi dale ideju! Kaj se ja uopce nes objasnjavam i raspravljam, umjesto da samo udrem u plač! 
    Isprobat cu veceras 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.