Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    29. Ožujak 2016. 22:18

Sunshine dobro nam dosla!
    I da, i ja sam placljivica i kad nisam trudna, sad kad sam trudna sam postala agresivna, ako se sjecate epizode kad sam muža hranom gađala, pa razbijala tanjure... prava drama queen

Sunshine1
    29. Ožujak 2016. 22:19

Iz Karlovca sam i čekamo curicu.
    Jel može uputa kako da napravim ovu lentu koja je svima ispod postova?
    Trebat će mi par dana da skužim malo stvari

url=https://lilypie.com]

Bruna257
    29. Ožujak 2016. 22:49

Crazy i moja je slicna.... Jaaakoooo... Samo uz nju jos imam i sogoricu jos tezeg karaktera.. Al necu o njima, da si raspolozenje ne pokvarim.. :D

Sunshine jos jedna karlovcanka :)
    Koji dio? Ima nas sada 3(ti,aurelija i ja)... Ides na stranicu lilly pie... Tamo odaberes i na zadnjem dijelu odaberea neki html forums nesto... Ja napravila i zaboravila... :D cestitke na curici- kod nas kazu-prestupno ljeto-bablje ljeto :P u kraju nam se samo cure radaju :)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Abies
    29. Ožujak 2016. 22:51

Sunshine bas i necu puno pomoci. Kliknes na jednu od nasih lilypie i slozis svoju, ima ih puno. Onda kopiras jedan url al vise ne znam koji po redu.

Abies
    29. Ožujak 2016. 22:52

Odes u svoje postavke i to sto si kopirala zalijepis kao potpis

Sunshine1
    29. Ožujak 2016. 23:14

Drago mi je Bruna.  :) Baš istina to sa curkama, sve moje prijateljice i poznanice nose same cure. Dio Karlovca otkuda sam je Duga Resa :D Uvijek mi je jednostavnije reć Karlovac jer sam se više puta srela sa nepoznavanjem Duge Rese.

Nadam se da će moj potpis uspjeti, ako ne sutra pokušam ponovno.
    Želim vam svima laku noć, idem čitat i pokušat odspavat barem 4,5 sati u komadu.

url=https://lilypie.com]

Zumbul
    29. Ožujak 2016. 23:28

Maja i crazy , nisam ni olanirala kupovati u adaxu, vec u Ikei, ali kako sam vidjela da imaju 35% na amex karticu na cijelokulni asortiman, bilo mi je zao da ne iskoristim to..(tetka ima karticu pa je ona provukla , mi nemamo takve kartice ) .. Svekrva nam je dala 3000 kn, toliko me je i kostalo ovo sve u adaxu osim posteljine..to smo platili sami muz i ja oko 300 kuna.. a ostarak je otisao na garderobni ormar za sobu..

Mislim da smo ok prosli s obzirom da adax zbilja ima jako kvalitetan namjestaj.. 

Sunshine dobro dosla.. ne zelim pametovat, ali nemogu oni bas tocno odredit tezinu bebe preko UZV-a... masu puta fulaju...
    Birno da je s bebom sve oke.. a sad ima li za tjedan vecu ili manju kilazu..to ce doc na svoje 😊 

Vjeverica di si nestala ?

Malamimi
    29. Ožujak 2016. 23:30

Sunshine, dobro nam dosla! Kopiraj onaj kod Forums i onda na PseudoHTML, UBBCode and BB Code. Mislim...
    Beuna, ja sam sve svoje tetre za tetranje kupila u Bosni. Tu su mi bile skupe pa nisam ni gledala. Al sad vidim da su i tamo skuplje. Na koji nacin bi koristila tetre, foldala ili kao ulozak?

Bruna257
    29. Ožujak 2016. 23:36

Malamimi najprije tetranje foldovima pa gore svedska na vezanje+cover ili foldanje+snappy+cover... A kasnije kao ulozak... Bas sam narucila covere i AI3 kod Molly... Poslije 15.4. stize posiljka <3

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Cro262
    29. Ožujak 2016. 23:54

Vjeverice, Rennie pomaže na pola sata dok se mala ne preokrene i opet mi pomakne želudac  

Malakoza, pa to je divan poklon! Bravo za sestričnu i jako lijepo od nje što će ti pokloniti maramu. A ovoj s foruma želim svu srecu sa tamponima, tuka! 

Zumbul, bogme ste se dobro istrošili! Lijepo, lijepo ali skupo moram reći.

Malamimi, onaj pojas kaj sam narucila, kad hodam ga stavim, znači na 5-10min, možda ga prejako stisnem ali nakon toga se mala obavezno povuče prema gore, valjda tamo di ima mjesta. A dok hodam mi stvarno olakšava, tj ja se osjećam nekako sigurnije. 

Sunshine, dobrodošla! Meni je beba u 26t bila teška 1124g, po mjerama tjedan do dva veća. 

Sanjarka, on bi na koncert, hahaha, hoce, hoce, onaj tuleci doma kad se vratite iz bolnice, ha ha ha!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.