Cro, tesko mi je sto manje sjedit jer mi je takav posao i sjedim po 8,5h dnevno. Kad dodem kuci navecer onda pokusavam sto manje sjediti, ili stojim ili lezim (polulezanje).
Zapravo ja ni neznam kako da opisem taj osjecaj. Ono bas osjetim da mi je nesto unutra na tom djelu i kad ga napnem i popipam, malo i boli. To do sad nisam osjetila, zato sad stvarno ne znam jel to bebo vec toliko naraso pa stisce, ili je to rastezanje neceg ili se stvarno nesto dogada unutra?
Ne bi ni ja da se sad vec pocnem otvarati
Hvala cure na savjetima i mislila sam da ću morati tražiti haljinu u zadnji čas a to mi nikako ne paše jer ne znam koliko ću biti sposobna mjesec dana nakon poroda obilaziti dućane... a i sve što ću eventualno naći vjerojatno ću morati prepravljati jer sam visoka 155cm (zamislila sam si dugu haljinu).... sad malo na netu tražim krojeve koji bi mogli biti zahvalni nakon poroda, koji skrivaju trbuščić... Čak sam mislila već sad se izmjeriti pa dati šiti malo komotniju haljinu i pred svadbu samo ju prepraviti... budem vam zalijepila nekoliko ideja
Inaj tako i ja spavam na Krku, k'o cok! Ujutro me ništa ne boli, kao nova sam (a madrac je toliko loš da osjetim opruge pod sobom, ali očito mi to paše). Ovdje doma sam skužila sistem koji mi trenutno odgovara - idem spavati u krevet i oko tri me probude bolovi u leđima pa se prebacim na kauč i tamo spavam do jutra - za sad funkcionira jako dobro
Žao mi je Cro što te ta žgaravica toliko muči... Rennie ne pomogne?
Dunya i Ejic nema još otvaranja, prerano je!!
https://www.strops.hr/firetrap-blackseal-hitch-dress-77128309.html
za ovu sam pomislila da skriva nedostatke:-)
Haljinu ili sivanje ili tik prije svadbe. Ja sam iza poroda jos god dana bila u trudnickoj odjeci. Neke zene nakon 2 mj budu fit. Tako da tesko reci.
Stolar na preporuku. Tri su dala ponudu i najskuplji je bio preko 2000kn jaci. Pa nek taj radi kom hoce. Bar me natjerao da si dam truda napraviti okvirnu krojnu listu i vidim koliko zeli opljackat. Ormar je morao na mjeru zbog potkrovlja
Bokić..
ja vam gledam seriju i usput vas čitam. Sad nemam blokić blizu pa se nadam da neću neku preskočiti.
vjeverica, kolegice iz ZOOa, super za bebača. Miče se i rasturat će i dalje. Meni je posteljica straga i osjetim svaki udarac. Haljinu kupuj zadnji tjedan. Ja sam ti na svadbi tjedan dana prije očekivanog poroda i tri tjedna nakon. Bit će veselo.
ejic, ne brini. Ja sam prvi put osjetila s 15+3 i onda tjedan dana ništa, pa onda opet jednom, pa opet ništa a nakon 18 tt svaki dan, svaki drugi..sad svaki dan pi nekoliko puta. Jako lijep osjećaj, ali nekad je već neugodno koliko udara.
Abies, komoda je odlična.
Starim, jesi li ozdravila?
Aurelija, čestitam kaj si postala teta...baš lijepo.
Koji je onda VIR bolji? 80 ili 90? Ja ću sljedeći mjesec početi lagano kupovati stvari. Nek bude spremna. Hana udara ko velika Kupit ćete ulje za mazanje međice? Pogledat ću ako mi imamo Chicco uloške. Baš me zanima. Ujutro mi puknuo hemoroid i sva sam bila u krvi. Ali barem već ne boli.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zabice, mislim da se prije kojih pola sata opet javio Ocito mu je tjestenina najbolja za rucak. Zadnjiput kad sam je jela sam ga onako posteno osjetila. I danas se opet javio, a ja opet imala tjesteninu za rucak
Bit ce to nase malo ludo na ugljikohidrate
Bas mi je zao sto se mucis s tim hemeroidima. Nadam se da ti se vise nece pojavljivati.
Pozdrav svima!
Evo muzicu skinuli temperaturu sa krumpirima-jedino oni pomogli kako se spada, sada jos samo zacepljeni sinusi,ali spricamo dizioloskomni operilom, puuuno caja i meda i limuna.. Izgleda da ce bit na bolovanju ovaj tjedan,ipak je to gripa... Sljedeci tjedan nam izgleda konacno stize ormar za spavacu sobu,pa smo odlucili jos uzet materijal pa slozit komodu za presvlacenje... Sva sam si hepi :D sve zajedno ce nas d
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Pozdrav svima!
Evo muzicu skinuli temperaturu sa krumpirima-jedino oni pomogli kako se spada, sada jos samo zacepljeni sinusi,ali spricamo dizioloskomni operilom, puuuno caja i meda i limuna.. Izgleda da ce bit na bolovanju ovaj tjedan,ipak je to gripa... Sljedeci tjedan nam izgleda konacno stize ormar za spavacu sobu,pa smo odlucili jos uzet materijal pa slozit komodu za presvlacenje... Sva sam si hepi :D sve zajedno ce nas doci oko 5 tis kn, ormar 270x240, sa 14 polica,4 ladice i dvije sipke ta vjesalice plus komodica ta... Odusevljena sam...
Sestricna mi par dana pred termin,a jos uvijek zabetonirana :P rekli joj da cisto sumnjaju da ce biti ista ovaj tjedan ... Pa smo eto u iscekivanju...
Zaboravila sam vec ko je sta pisao,uglavnom cestitke koja je postala teta, komoda i ormar su divni, haljina za svadbu-moj savjet sasiti nesto u stilu grcke neke leprsave haljine...
Ako se jos nesto sjetim-pisem :D
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji