Terminuše jel vam klinci više spavaju sad kako idemo kraju? Kažu sve app da sad 90% vremena beba spava? kako vaši?
Što se spavanja tiče,prvorođena je bila savršena.... tko zna šta me sad čeka
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Crazy, zamijenila si me s vjevericom...dobro, nisi mogla daleko fulati jer sam i ja pričala o haljinama i u istom smo ZOO-u
Kaj se tiče seksa, NO THANKS! Nemam opće volje. Možda 2-3 puta mjesečno. Uvijek nakon toga dobijem gljivice jer mi imunitet padne ili me peče. Bude se to sve nadoknadilo u pravo vrijeme :)
ejic, odlično...pola trudnoće. Vrijeme brzo leti.
Kod nas trenutno malo oblačno, ali vjetar opet ne prestaje. A rekli su danas 22 stupnja.
Ja sam stalno gladna...dobila sam 2 kg ovaj mjesec...za sad +5 kg
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Hvala Sanjarka
Mare, super za pregled i rjesavanje tih bestija od gljivica A bas mi je drago i da si nasla nekog normalnog ginekologa pa su ti cesci pregledi
Sanjarka ne znam jel se smire. Nemaju mjesta. Al zato svaki pomak mi je sve bolniji. Ova madam se glavom legla na mjehur kao dodatak mami za bolji dozivljaj i tu i tamo ga iskoriyti kao boksacku vrecu. Sjecam se na kraju da je malac stucao cesto. Nju ne osjetim tako.
Mare veselje neka prati brata i sogoricu!
Cure haljine su predivne, samo slinim
Ja mislim da krecem u akciju robice danas.... jucer sam malo previse hodala za stanje pa mi bilo nekako lose. Deprimira me to, naucila sam puno svrljat (plus posao mi je takav sad me ovo slama biti van forme). Bila kod bake, ludo ne ludo otici na rebro. Bas sam ponosna kako je ko zmaj. I na noge su ju podigli.
e kad si Zabice već kod seksa, baš mislila pitat Dunyu šta joj je ginićka govorila u vezi toga?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala Zabice!
Da, sad kad razmislim, brzo je proslo tih 20 tjedana, ali to cekanje od pregleda do pregleda i neznanje jel sve ok ili ne, to je nocna mora. Iako, sad malo vec lakse dok se poceo javljati Morala sam ovdje malo prije napisati da se ne javlja bas cesto, mozda bi i prije poceo svakih par sati jednom do dvaput lupiti toliko da mi pokaze da je ok. Srce moje malo
Ja nisam toliko gladna koliko sam zednaaa. Prije trudnoce sam vec pila po 1,5-2l vode dnevno, sad vise ni ne brojim ali mislim da sam u svakom slucaju iznad 2l (evo danas popila vec oko 1l), posebno na poslu gdje mi je casa s vodom uvijek pri ruci
Žabice stvarno jesam, sorry... trudnički mozak :D
Joj seks, hehe... nama dr rekla neka ne prakticiramo odnose dok ne vidimo što će bit s bakterijama... oboje smo već napeti ko puške, hehehe
ejic
Crazy, nisi jedina. I ja si neke stvari pišem jer zaboravim. Ti jedva čekaš, a meni se ne da. Nemam volje za hopa-cupa :)
ja pregled imam u ponedjeljak. Mislim da će biti bez UZVa.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Kad je seks u pitanju, mi od pocetka trudnoce prakticiramo 1x tjedno. Bilo je izmedu tako samo da se zadovolji njegova potreba jer se ja nisam mogla opustiti, ali zadnjih par puta vise nisam imala problema s opustanjem Ali imam jedno pitanje za vas. Jel vi prakticirate prekinut snosaj ili sve normalno? Negdje sam procitala da sperma moze omeksati cervix pa smo do sad pazili, ali nije to-to
Kad sam pitala ginekologa na pocetku trudnoce, mi je odgovorio da sam trudna, a ne bolesna i da sve mozemo normalno prakticirati.
Sex. Ja sam te srece da sam u obje t krvarila. I uopce mi ni na kraj pameti. Samo ga zezam da su meni zabranili a ne njemu. Blesav mi je onaj osjecaj poslije lohija, ko da sam djevica pa prvi sex
Sortiraj odgovore
Najstariji