Abies, blago tebi, mene je moja mama tješila kad sam joj rekla za drugu trudnoću, "ne brini, druga beba će bolje spavat"
Dobro jutro cure
Jucer na kontroli sve super,upala se skroz povukla i gljivice su nestale.
Jos sam 1kg izmrsala
Jucer mi je stigao jastuk za dojenje,narucila sam u Mali Andeo butig i prekrasan je
I saznala sam da cu napokon tetka postat 27.10.2016,godinama sam cekala da me brat obavijesti da cu biti tetka
Jelda? znala sam ;) u biti je ista kao ona koju si u početku stavila, samo je mrvicu drukčije krojena. imaš ovakvih materijala u Jurišićevoj u ZG za kupit ako si u prilici.
Mare, bravo za upalu i za dobar pregled. Ne kužim vas trudnice koje mršavite u trudnoći, i ja bi tooooo :D sad ću se još ovaj tj malo zasladit, u sub mi je ročkas, pa ću onda dalje opet biti na režimu bez slatkog...
E jeste uspjeli ući u trag ukradenim strojevima?
Čestitam za nećaka/nećakinju!
CrazyPuppet nismo uspjeli uci u trag,a muz je vec kupio nove masine
Ja uvijek u trudnoci mrsam al nakon poroda se jako udebljam
Hvala na cestitkama bas se radujem
Crazy lipo se ti makni od tog emocionalnog vampira od sveki.... sad je najvažniji tvoj mir
Sunshine evo ovaj kod koji ti je Malamimi rekla je taj koji trebaš kopirat u potpis, pokušaj
Cro da da on bi na koncert zamisli! hahahhaha!
Vjeverica ti si fit ženska, vratiš ti liniju u roku keks, vidit ćeš
Mare čestitke na nadolazećoj ulozi tete super za povlačanje upale, i daj kako to samo mršaviš, jedi jedi
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pregledi:
Cet: Malamimi, Maja, Sunshine...
Pet: IvaLea...
Dobro jutro ljetnice!
Mi i sluzbeno usli u drugu polovicu trudnoceee!!!
Bas mi je zao svih vas koje imate nesanice i nadam se da ce se uskoro stanje po tom pitanju poboljsati. Ja se nadam da ce mene ova "car" trudnoce preskociti jer inace idem momentalno na bolovanje. Sad nakon odspavanih 6-7 sati se nisam sposobna koncentrirati na poslu, kod odspavana 3 sata nebi bila sposobna ni sjediti
Cure, procitala sam sve sto ste pisale ali iskreno, sve sam zaboravila. Imam osjecaj ko da imam pticji mozak
Evo, sjecam se jedino da ste komentirale odnose s partnerima i plac
Ja se za sad po tom pitanju jos dobro drzim i nisam cesto uzrujana, odnosno brzo se opet smirim.
Bila je sad u ponedeljak situacija, pripremila sam rucak i ostavila na stednjaku da se lijepo kuha, a dragi sjedio na kaucu pa mu kazem neka malo pogledava na stednjak da mi ne izade sve iz lonca, jer ja moram ici okaciti ves. Dodem ja natrag u kuhinju i sta imam za vidjeti? Naravno, polovicu onog sto je bilo u loncu je tad bilo na stednjaku. A on nije ni primjetio da je izaslo. Mislim da je malo za reci da sam poludila na to. Ali vec 10min kasnije smo normalno razgovarali. Jednostavno zna kako mora samnom sad kad divljaju hormoni pa su dovoljna 2 zagrljaja, par pusica, isprika i opet sam u 7.nebu
Ali ima i situacija kad bi ga mogla doslovno nabiti u top i poslati na mjesec. Ah ti muski. Ne zelim jos uopce razmisljati kako ce to sve izgledati sa jos jednim muskim kod kuce
Ejic čestitke na na polovici trudnoće jeeeeeeej!
a baš ti muški..... heh!
Sanjarka hvala
Jedem ja,al ne prima se nista,potrosim sve sa svojim andelima,cijeli dan mama daj ovo,ja bi ono i itd
Sortiraj odgovore
Najstariji