Vjeverice, super za prve udarce Nadam se da na sljedece neces morati cekati kao ja. Od zadnjiput kad sam pisala da me lupka, ga nisam osjetila, odnosno nisam sigurna jesam li ga osjetila
Nadam se da se sad samo skriva iza posteljice i da ce uskoro opet poceti lupkati na mjestu gdje ga i osjetim
Ja sumnjam da ću ga opet osjetiti skoro... čim sam se pomaknula nisam ga više osjetila, a i inicijalno mjesto gdje je lupkao bilo je skrozzzz desno gdje više nema posteljice ja sam sretna da se javio jer mi je pregled tek idući petak pa ću ga sad malo mirnije dočekati
što se tiče ovog tvog pritiska, sumnjam da se trebaš brinuti... možda te samo glavicom gurka, ali zbog posteljice ti to osjetiš kao pritisak. A i kao što kažeš, maternica još raste ko luda pa joj treba mjesta
Vjeverice jedini pravi i dobar savjet ti je da haljinu trazis i kupis doslovno tjedan prije jer nitko nije isti,meni je se trbuh odmah nakon poroda "izduvao" a povukao nakon tri tjedna skroz a znam zene koje kad rode tjednima izgledaju kao da ce rodit svakog trena i 6 mjeseci iza poroda su imale trbuh kao da su trudne 5 mjeseci!
Vjeverice, hvala na odgovoru Malo me brine sto bas cijeli dan sjedim na poslu pa da nebi doslo do prijevremenog otvaranja i slicnih problema zbog toga, iako mi je gin pred 2 tjedna reko da je sve savrseno, ali onda nisam imala ni taj pritisak.
Ja sam sad isto nekako smirenija nego sam bila prije zadnjeg pregleda. I nekako mi izgleda ko da mi vrijeme prolazi brze nego mi je onda prolazilo Vidjet cemo kako ce se vrijeme vuci onih zadnjih tjedan dana do termina pregleda
Cao ljetnice...
Abies komoda je predivna...
Mare i Starim ozdravite što prije...mene je u petak uhvatilo...sad samo nos i malo kašalj...
Vjeverica tako sam i ja osjetila s 19 tt a sad već lupa ko veliki :) čak smo osjetili kako stuca i zna mi bit cijeli na desnoj strani pa se izboci ...predivno
Ja u petak na pregledu u svoje Gink. Pa idući tjedan opet u St na 24 h...leti vrime...kad vidim ovo odbrojavanje da je na manje od 90 dana hvata me panika hoću li sve stic...
Ah da, tvoja haljinica Vjeverice-postala sam potpuno senilna .
Jel ces bas kupiti ili dati sivati haljinu? Moje misljenje je da je mozda bolje dati sivati (ako imas koga tko to radi). Prije se upises da te imaju u uvidu, a onda kojih tjedan-dva prije vjencanja ides na mjerenje. A vidjet ces hoces li smjeti onda vec nositi kakav steznik ako ti i ostane nesto trbuha pa po tim mjerama onda dovrsiti haljinu.
Bonžur žene!!
Kako je?
Abies, namjestaj je super!! To imate nekog svog stolara ili ste nasli nekoga na preporuku? Nama se jako svidaju majstori koji nam kuhinju rade pa da cemo, kad bude vrijeme i sve ostalo za malenu raditi kod njih.
Vjeverice, super za male udarce, postat ce oni sve cesci. Ponekad ces se iznenaditi kakvi jaki mogu biti!
Sto se tice haljine, zbilja sto kasnije to idi kupuj. Ja sam u subotu kuma na krstenju, i dobro da nisam nista prije kupovala (dobro, jesam jednu haljinu preko asosa, al ju na kraju necu obuci) jer sam sad tolika da vjer ni u sta od toga ne bih stala. 😂😂 Malo sam frustrirana zbog cinjenice da nema apsolutno nista malo ljepseg za trudnice...
Mah.
Ja sam dog sa svojim muzem da cemo sve za bolnicu pokupovati kroz koji dan, pa kad se vratimo kuci, samo stavim u torbu.
Inace, mene maternica sve vise boli. Bas boli kao da cu m dobiti i nikako mi se to ne svida. A uz to i leda.. Sinoc sam u pola noci popila mg jer me toliko bolilo da sam se prepala. Smirilo se nakon mg, ali dns cu bome reci dr da mi pogleda cerviks. Da se tu nesto nije pocelo dogadati, a da ja ne znam.. Jako mi je rano jos za to.. 😕😕😕
Uzivajte zenske, cujemo se!!
E jel ima u dmu/bipi tosaminih gacica ili moram u bubamaru?
Ej ženske, vidim sve smo imale manje više iste probleme ovih dana, sve bi jele ali ne stane više...joj, joj, lijepo sam rekla, jedva čekam roditi da se pošteno prezderem i napijem kad sam žedna. :)
Već dvije noći za redom me budi žgaravica pa to završi prisilnom povraćanjem da bi mogla nastaviti spavati u sjedećem položaju. Toliko je iritantno da me sve strah neprospavanih noći kad dode beba.
Ejic, mene ti je jučer uhvatilo razmišljanje kad na more s bebom, imam di otići samo je pitanje kad ćemo nas dvije biti spremne. A kako ja obožavam izlezavanje na suncu ne znam čega me više uhvatila panika, vožnje autom, dojenja/hranjenja, pronalaska hlada kojeg baš i nema, sunca, veličine trbuha...ma svega... I da, stvarno nema pravila kad će se koja ispuhati, mislim da ćeš haljinu morati kupovati baš pred svadbu, nema unaprijed kupovanja :(
Eto mi kad ne koristim salabahter...nike Ejic nego Vjeverica koja ide na svadbu...sorry!
A Ejic, to kaj te nisko pritišće možda i je bebina glava, iako mi se cini jos rano kod tebe...stvarno pokušaj što manje sjediti da bebi radiš što manji pritisak
Bokić curke
Vjeverica meni je frendica rodila dva mjeseca prije moje svadbe,a bila mi je djeveruša i nije joj se baš povukao trbuh....tak da gledaj što kasnije tražiti/ šivati haljinu i razmisliti o opciji steznik ako češ smjeti ga nositi....
Curke sretno ne pregledima tko ih ima ovaj tjedan:-)
Ja sam sutra opet kod zubara naručena...nastavak čišćenja korijenja....uh uh
i rekla mi je moja zubarka da je to normalno ti problemi sa zubima, karijes odjednom...bol u zubu a zub zdrav i da trudnicama bude još gore nakon poroda dok doje, da ne zaboravim nastaviti piti vitamine....
U međimurju sam se tak lijepo naspavala i mogla sam spavati po cijele dana a noćas u svom krevetu spavala i opet nesanica pola noći
A i skomirana sam malo.....čestitala sam Uskrs bivšoj kolegici kojoj je termin 10 .4 trebao biti i iz zezancije ju pitam jel su još u komadu ,jer smo se vidjele u drugom mjesecu kad je bila u 32 tjednu....i odgovori mi. da ne, hitan carski rez 12.03. jedva izvukle živu glavu, dan prije Uskrsa su tek došle doma........
tako da curke.......ŽELIM , ŽELIM , ŽELIM NAM SVIMA USPJEŠNE PORODE BEZ DODATNIH KOMPLIKACIJA I DA ŠTO PRIJE MAZIMO SVOJE SMOTULJKE
Sortiraj odgovore
Najstariji