Pozdrav ljetnice 😊
Vidim svi stw super papali 😀😀
Sretno curama na pregledima ovaj tjedan..
Pitanje- idem jos malo u Bipu, DM
Zanima me ulosci za poslje poroda- citala sam da su Chico jako dobri, da su bolji od Vir ulozaka.. Tocno ili ?
Jednokratne gace ? Koje ? Koliko ?
Sta mi jos treba ? Oni podlosci za wc dasku , koji i koliko da uzmem ?
Pocinjem polako kupovat za torbu.. neka ona bude spremna i neka ceka dan D 😀
Zumbul, ja sam se na kraju odlucila za Tosama jednokratne bokse (babycentar ducan), chicco uloske (konzum), a ove podloske za wc dasku imas u dm-u.
Gacica imam 15tih Tosaminim, i jos desetak Jessa iz dm-a. Ulozaka 30 chicco, i 40 Jessa. Vir nisam uzimala.
U bolnicu nosim po par komada od svega, dalje ce mi muzjak nositi po potrebi.
Dobro jutro cure moje i sretan vam Uskrs s zakasnjenjem
Vidim, blagdane ste sve lijepo provele i fino papale
Mi smo bili malo u Hrv u posjeti obiteljima i prijateljima tako da nisam imala nista od priprema za raditi, ali zato nas je svugdje docekala hrana Samo sam se ponavljala da sam danas vec puno pojela i da vise nista ne stane u mene pa sam na taj nacim odrzala onaj neki svoj ritam i kolicinu hrane bez prezderavanja. Ujutro na vagi bila ista brojka kao i prije Uskrsa
Kako ste mi inace?
Kod nas tako lijepo vrijeme da bi sad najrade kuci i van na lezaljku
Kako je vama palo ovo pomicanje kazaljke? Ja sam za sad naspavana jos od vikenda iako su mi danas falila neka 3 sata sna u odnosu na vikend i mislim da ce sutra vec biti malo teze za ustat I psic me danas ujutro gledo zacudenim pogledom sta ja sad vec radim tamo. Da je mogo pricati valjda bi me poslo natrag u krevet i reko neka se vratim za 2 sata
Helou djevojcice 😊
Vidim da smo se sve lijepo provele za Uskrs 😆
Malakoza divna buša 😍
Sanjarka zeko je isto woow, jedva cekam da moja cura poraste pa mi malo pomogne, ne zelim ni zamisljati na sta bi licio nas zeko da smo ga probale sad napraviti. Obzirom da je sve pisanice uspjela polupat' 😂😂😂
Abies divna komoda 😘
Ja sam bolje, bolovi su jos prisutni kad se preforsiram, ali trudim se odmarati sto vise. I dalje sam u guzvi, ali racunam da jos cca 2 tjedna i onda laganini samo pripremanje do kraja.
Najela sam se francuske za dva zivota. Samo sam to i jela kraj sve hrane, lonac i zlicu ispred sebe i na kaucu ko čips 😂😂
Cekam ljeto. Voce i povrce. Salate. Bas mi se jedu lagane stvari.
Sretno na pregledima ovaj tjedan 😘
Maja ja isto uzimam chicco, i te tosamine gacice. Kad vidim tvoj ticker tek onda kuzim da se to zbilja blizi jako 😍😍
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Evo da se javim i ja kako treba,jucer sam vam samo cestitala
Mala koza imali ste najjj pisanicu😍
Sanjarka zeko je kao s reklame😍
Ja sam provela blagdane bolesna,nisam spavala uopce,nisam jela...
Majadila razlika izmedu Vir 80 i 90 je sto prvi imaju mrezicu drugi ne
Ti imas fobije od njih a ja opcenito od ulozaka,koristim jedino tampone jer ulosci su mi toliko nehigijenski😑 Vir sam koristila iza prvog poroda i bili su mi skroz ok,mekani. To su jedini ulosci koji se i preporucuju iza poroda zbog te vate...
Evo ja sam danas u 33 tjedan usla i krecem sa peglanjem robice,to ce trajat neka tri dana 😯 onda ce muz sklopit krevetic a ja postavit baldahin i posteljinu i prekrit to plahtom na gumu da se ne prasi i gnijezdo je napokon savijeno!!
Sretan Uskrs svima sa zakašnjenjem
Ja ovih dana nikako nisam bila na internetu,prehlada me ulovila 3dana sam lezala ,sreca mama i sveki su stigle bile pa su za Uskrs sve sredile i pripremile.
Ja danas imam opet kontrolu,nadam se da se upala makar malo smanjila
Jutro/dan! Ja odoh malo u obilazak trgovina. Do sad nisam ugledala te c. uloske. Nadam se da ih je dm dobio (u koji kanim otici). Gacice imam dm jos od prvog poroda. Nisam bas zadovoljna s njima. Kad imam necu jos kupovat.
Babygirl tako su i moje prije pisanice zavrsile...i bakine...gdje god ih se docepalo dijete :)
Bubanim curama sto brze da ste svoje
Ciao ljetnice!!
Koji divan dan ovdje!!!
Malo sam markirala prošli tjedan s foruma jer sam bila na Krku, ali redovito sam sve čitala
Vidim, krenule su ozbiljne pripreme za porod, neka neka sve informacije lijepo pamtim i kopiram
Vi ćete se već na veliko maziti sa svojim smotuljcima dok ja dođem na red
Abies komoda je predivna!
Malakoza definitivno nosi pobjedu za najljepšu i najoriginalniju pisanicu
Aurelija čestitke na novom članu!!
Još sam zaboravila komentirati da je Sanjarka unatrag par dana priznala da koristi šalabahter
Sretno curama na pregledima danas/ovaj tjedan!!
Btw, ja sam jutros osjetila prve konkretne udarce mog malog!! 19+2, načekala sam se!! pošto mi je posteljica sprijeda, ne osjetim ga baš, ali sam ležala na boku i udarao me skroz desno kod zdjelične kosti - cijela serija udaraca sa svojim slatkim malim nožicama oprostite, malo sam se raspekmezila, ali već mjesec dana iščekujem da se javi pa sam opčinjena danas
Cure, jel i vi osjetite u donjem djelu trbuha (jos nize od jajnika, ali na sredini) neki pritisak. Jel to samo razvlacenje ligamenata ili je bebo tako nisko ili je to nesto za brigu?
To sam tek danas primjetila pa neznam kako reagirati-panicariti ili ne
e da, imam pitanje ali vjerujem da je odgovor individualan od osobe do osobe...
Naime, termin mi je oko 20.08., a imam svadbu 01.10. na kojoj sam kuma... koliko je realno očekivati da se trbuh povuče do tada? uopće ne znam kako ću i kad tražiti haljinu za tu prigodu... svi savjeti su dobrodošli
Sortiraj odgovore
Najstariji