Jutro trudnice...nadam se da ste se naspavale...mene već tri dana drži prehlada ,nos i kašalj...
Sanjarka zeko je super...
Malakoza predivna pisanica
Malamimi ajde još malo...proletit će i to...prve bebe će nam uskoro počet stizat a tko bi rekao...vrijeme leti... Prijavljujem pregled u petak ujutro :)
Dobro jutro ženske! Nadam se da ste se sve lijepo provele jučer i da uživate u današnjem neradnom danu. Ja sam rekla i porekla da neću jučer puno jesti. Jbg, bilo je fino , ostatak dana provela na lezaljci upijajući sunčeve zrake, mala se sva istezala prema suncu, samo sto nije iskocila kroz pupak, pa se nadam da će ga stvarno voljeti i kad se rodi.
Sanjarka, zeko je presladak, svaka čast tebi i tvojoj curki!
Malakoza, muž ti je baš kreativan, super ideja! :) nadam se da si to sve lako oprala, s čime te farbao? :)
MalaKoza, super trbuh
kokolo, te "čari" trudnoće želim da brzo prođu jer opet ne mogu sjediti.
Sanjarka, zekan je odličan..svaka čast!
Gdje je opet Ty? Dunja?
Sretan vam svima Uskrs i ovaj dan. Kod nas tmurno, Hana pleše od jutra..sad je očito zaspala :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Dobar dan!!
Kako ste? Vidim da ste sve site i napite.. Ooo, znam kako vam je..
Mi sad doruckovali i do kasno popodne zatvaram usta!
Sanjarka, zec je super, a Malakoza, s cime te muz iscrtao? Kako si to skinula? Bome, je to poprilicna kolicina boje utrosena na jednu pisanicu. 😂😂😂
Malamimi, vidis kako tjedni prolaze, dogurat cete vas troje do samog kraja!! 💪💪
Mene ste totalno isparanoirale s tim torbama za rodiliste!! Imam jos 10 tjedana do poroda ali sad citajuci vase pripreme odmah me panika lovi. Da se necu stici spakirati, da se necemo stici vratiti u stan (a hocemo, kroz 2 tjedna), da necu stici u Ikeu po prematalicu i ostatak sto nam jos treba, da necu stici kupiti kozmetiku.. Issss, uglavnom, da nista necu stici. 😕😕😕
A hocu. Nema panike (tjesim samu sebe).
Moj trbuh jcr bio glavna atrakcija, svi ga imali potrebu popipati, a mogao bi i dns imati istu ulogu jer nam dolaze moj ujak i family..
Ja prijavljujem pregled sutra popodne!! Veselim se vidjeti curicu! Mislim da sad ulazim u fazu pregleda svaka 3 tjedna..
Jutro curke! Tako lijep dan. Možda odemo na neki izlet u prirodu...
Malamimi, samo tako naprijed. Sviđa se bebicama kod tebe. Neće one još neko vrijeme van.
Dragi je crtao uljanim bojama. Meni je baš pasalo kad mi je išao kistom preko trbuha.
Ali nisam dugo to imala na sebi. Nekih 15 min dok smo sliknuli i pokazali bakama i dedama preko skype-a. Jer ipak sve to koža upija pa da ne dođe do bebe.
A onda sam fino ušla u kadu i sapunom trljala dok je mm držao tuš usmjeren na trbicu. Prilično se lako skinulo.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Drage moje ljetnice!
Nadam se da ste se lijepo provele jucer... Nama dan odlicno zapoceo, ali dragi popodne ulovio hunjavicu i onda temperatura cijelu noc oko 39... Nit je on spavao,niti nas dvije... Ni lupocet ni lekadoli nisu pomogli dok ga nisam u hladnoj vodi istusirala... Sad je konacno zaspao sa hladnom oblogom na celu, pa cu sada i ja malo oddrijemat... Cini mi se da bi i veceras moglo biti veselo,pa da snage skupim...
Malakoza busa je predivna i svaka cast tm...
Idem sada ubit oko malo :D
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sretan vam uskršnji ponedjeljak! (Kad već kasnim čestitati za uskrs )
Sanjarka kul zeko :D
Malakoza ajme ja sam tila napravit nešto slično, ali me dragi odmjeria sa "wtf" pogledom lijepo!
Malamimi držite se
Ja započinjem djetu, ne sviđa mi se ovo nikako Svi samo donose i prave hranu, a ja nemogu odolit da ne probam sve... I onda jedva dišem ostatak dana. Još sam pravila francusku koju tarem na žlicu jer je obožavam <3 (svoju verziju bez krastavaca, nevolim ih)
Jedno pitanjce, ima li koja možda sličan problem? Desi mi se svako nekoliko da me zaboli ispod lijeve sise, nekad me "probode", a nekad samo stisne jako tako da nemogu udahnit... Jel se triban zabrinit ili su i to čari trudnoće?
Sandrich, jel to bol kao da si istegla misic? Mene bas tako boli i to vec dulje vrijeme. Ne brini, sve su to cari drugog stanja.
Sortiraj odgovore
Najstariji