Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    25. Ožujak 2016. 07:08

Jutro...

budna ja već neko vrijeme, ali me sad počeo hvatati umor :)
    kokolo, hvala ti...nikad nisam imala, HB, probleme s kilogramima. Sad me pitaju gdje ja to nosim bebu...da opće nemam trbuh..pa reko: POGLEDAJTE BOLJE! 

miska, hvala za recept :)

Majo, sretno na upoznavanju ali je to jako lijepo. Sjećam se kakvu sam ja tremu imala. A tek svekrva. Sva je drhtala :)

inaj, ti samo kupi cipele. Nemoj da te nešto žulja.

MM je jučer prvi put osjetio bebu :) Sav je bio presretan! Tulumarila je ko velika cura ;)

Šaljem slikicu od proljetnog Zumbula...baš je zgodna

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

zabica25
    25. Ožujak 2016. 07:09

i da, ja ću peći poveticu od maka i oraha i julka šnite iliti mediteranske kremšnite :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Zumbul
    25. Ožujak 2016. 07:17

Jutro 😀

Vidim recepti su na repertoaru.. 
    Ja isto volim pravit kolace.. Samo sad za Uskrs necu nista pravit, svekrva je narucila od ove jedne zenskice cini mi se 4 kile...

Vidim i tema o krvnim grupama ...

Ja sam A- a  muz 0+, vec sam jednom bila u petrovoj vadit krvnu grupu i rh faktor, ali moram ponovo u 8 mjesecu trudnoce.. znaci tako oko 10.04 moram ponovo...
    Radi onih antitjela valjda..

A sto se tice pikice nakon poroda..
    Ja sam u prvoj trudnoci koja je nazalost zavrsila spontanim, morala sam na kiretazu.dobila pikicu nakon kiretaze, jer je ocito beba bila RH faktor + , a da se daje pikica i tokom trudnoce to nisam cula niti znam da se to radi.. Mislim da samo nakon poroda...
    Bas cu pitat svog gin kad cu na kontrolu..

Abies
    25. Ožujak 2016. 07:43

Jutro! Rastu trbuscici :)
    Kokolo cestitke rodici...sad mozes vjezbat kako ce ti bit za koji mjesec :P
    Ta antitijela nisu da pogode svaku trudnicu. Ne brinite previse. Veca je opasnost kod rh- mama a rh+ bebe. Jer u iducoj frudnoci tijelo upamti i brani se od rh+ - otuda i problemi zaceca no nemojte uloviti me sad da je to pravilo!

Bruna ti i muz a+ ali dijete moze biti 0+ ( znaci moze primiti 0+/-) tako da bi ti mogla smetati bebici. Ovisi o genotipu kojeg ti i muz imate (aa+aa ili a0+a0...). Ali ali ali majka priroda ima svoje trikove i mirno spavaj. Kad ona zakaze tu su iglice i opet ok.

Dunyasha
    25. Ožujak 2016. 07:44

Jutro!
    A jeste se raspisale zene drage.  
    Citam vas non stop, ali nisam bila od volje tipkati.
    Maternica me bolila ko sam vrag, dijete mi radi ogromne kvrge po trbuhu, hebe me alergija.. Pa nisam bila od volje tipkati.
    Vidim da ste se raspisale i hrani za Uskrs. Mi nosimo jaja, sunku, sir i vrhnje, mladi luk i rotkvice, kuglof obavezno (jede se uz dorucak, jedna je od vas spomenula da ga jedu isto uz dorucak-mljaaac!), hren itd..
    Bravo za sve bebe i preglede, Teja zao mi je sto nisi vidjela bebicu, drugi put naredi de da ti pokaze!

Inaj, naravno da ces kupiti cipele, pa u cemu bi trebala hodati? Ja HB ne naticem, u sve cipele jos stanem, prsten me ne zulja.. Skuzila sam da nemam niti jednu trudnicku majicu! 💪 Ne znam hoce li ostati na tome do kraja.

Majo, za vikend i ipoznavanje drzim fige. Moj savjet- sto ste vi opusteniji, bit ce i starci, nema neke filozofije. 
    Jesam li to tebe vidjela na fb s Anitom? 👍👍👍
    Vidjela sam da je Satrim, cini mi se, stavila slike tenki.. Meni dosao jedan par s ebaya i totalno sam razocarana. Pise na stranici da su kozne, a to koze nije vidjelo, kao da su od plisa nekog. Necu vise padati na to.. Ovo sad narucila 3 para i necu vise, ajde, ovo je za sminku..
    Pozdravljam vas sve, odoh doruckovati!! 🍳🍳

Aurelija
    25. Ožujak 2016. 07:46

jutro, tipkate vi vec na veliko, sanjarka u 6 h tablicu lijepi,nema zezancije!
    Ja danas na godisnjem i bas danas se probudim sat vremena prije budilice! Valjda od prevelikog razmisljanja sto cu kuhat i pec hehe

Zumbul nam isto ima lijepu okruglu bušu  rhogam se daje svim negativnim trudnicama nakon spontanog jer ne znaju krvnu grupu bebe, u 8 mj trudnoće se daje samo ako nađu antitijela zato se i ponavlja taj coombsov test, a nakon poroda samo ako je beba pozitivna, inace ne.

Mama3put
    25. Ožujak 2016. 08:00

Kokolo ti napokon malo kod nas na kopno😊 sretno na pregledu 

Duny narucila sam samo ove ne hodalice i skroz su ok,kao i sve ove koje kupujes kod nas po ducanima! Mekani materijal nista specijalno,ipak su to cipelice samo za ukras nemaju druge svrhe

curicax3
    25. Ožujak 2016. 08:03

jutro cure! vi se raspisale o kolačima, košaricama, sad sam opet gladna!

Kokolo sretno!
    Inaj, kupi cipele...i meni narasla noga poslije trudnoće!

inaj
    25. Ožujak 2016. 08:04

Jutrooooo,😄

Jel smijem reci ajme kako sam se lijepo naspavala😎 milina

Nisam uspjela do kraja pogledat 3,2,1  od umora ali budem danas reprizu....
    Ma super vam je moja sogorica pola stvari je dobila za djecu, od pelena i do konkretnijih stvari, a mi si sve sami skoro kupujemo....
    Svojoj sestri posalje slike kaj vidi u hm za klince ali ne plati to uredno , tako da mislim da je tako lako funkcinirat😖

A sto se tice naoticanja, prsten jos nosim i nema problema ali noge tj stopala su koma....znam da to kasnije pocne....budem pitala ginica za to
    Jucer skinula tenisice kad smo krenuli za medimurje, vjerujte da ih nakon sat vremena nisam mogla obuci natrag....
    Uzivajte odoh se dići😃

CrazyPuppet
    25. Ožujak 2016. 08:16

Jutro cure, vidim vrijedne ste :) nemam što dodati, recepti su tu, RH+/- sve objašnjeno, nema greške. 
    Meni se jutros tako nije dalo dignut iz kreveta, al što ćemo mora se radit, al ajd bar smo skraćeno danas. Jučer radila ukrasna jaja decoupage-om... ajd ispala su nekako, prvi put mi je bilo :) sutra farbam ona za jest. 
    Starim lajkam slavonsku košaricu 
    Ajme sad se sjetila da ćemo jest janjetinu za uskrs  
    Bebolino salta izvdi, jedan dan gore lupa, drugi dan dolje... nekako sam malo nestrpljiva da na pregledu vidim kakvo mi je stanje s otvaranjem, jesam li se riješila bakterije...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.