Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    24. Ožujak 2016. 22:48

Goranski nadjev? Ok molim recept na sunce ili stagod nemoze to ovako 😂
    Btw Miska imas negdje recept za te oreo kocke 😍
    I odlican izbor kolica, zavidim 😍

Majoooo pa vas to tak ceka aaaaa nebi ti bila u koži no ne sekiraj se na prvu se onako svatko pravi da mu se ovi drugi sviđa hahaha 😂 salim se, sretnooo

Aurelija joj hobotnica mljac! Ja imam kozice pa cu rizot sutra napravit

Starim znaci 3 pa na 2 onda... Super 

Crazy bit ce onda borbe oko odlaska tvojima, sto tm ne voli iz svojih krajeva ic?  😒

Ln curice 😴

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

miska
    24. Ožujak 2016. 22:57

E sad svi bi recept a on je tajan ko vegeta hahaha. 

U biti nije neka mudrost, samo tesko da ce vam ispast dobro ako nikad niste vidjeli nacin izrade jer recept ne postoji, sve se uvijek radi odokativno, ali imate na netu recepte pa mozda pisu mjere.

U nas ide: prsut/sunka, mladi luk, kruh (star 2 dana), zuto brasno-palenta(cca jedna saka), jaja (kad su familije bile velike islo je po 50-60 jaja, sad duplo manje) sol i papar. 

Sve se izreze na kockice i jaja se razbiju sirova i promjesa se u jednu smjesu i ta smjesa se puni u ona umjetna crijeva (nekad su bila domaca dimljena) ali ne smije biti puno do kraja jedno 3-4 prsta treba ostat prazno jer se napuhne i pukne dok se kuha, ali opet ne smije biti preprazno jer se nece sve stisnust i rasipat ce se pri rezanju. Kuha se po sat, sat i pol u vodi (i to ovisi o debljini crijeva, kad su bila prava kuhalo se i po 3-4 sata jer su bila velika i debela)
    Kasnije se pusti da se ohladi i to je to. Kod nas jedan obicno ode vec u subotu jer se mora "isprobat" dal je dobar 
    Evo vam slike da vidite kako treba izgledat smjesa i konacan proizvod, iskreno izgled mi nikad nije bio nesto primamljiv ali koga briga kad je dobar.

miska
    24. Ožujak 2016. 23:00

Sanjarka evo link za oreo 
    http://the-slice-of-life.blogspot.si/2015/01/oreo-uzitak.html?m=1

A slika od nadjeva je s neta, kod nas se to ne slika, jede se...al obecajem slikat cu nas kad ga mama napravi, izgleda puno bolje nego ovaj suhi na slici 

Abies
    24. Ožujak 2016. 23:04

Miska - NJAM!!!!

inaj
    24. Ožujak 2016. 23:15

A neznam ja kaj moju sogoricu pere, sto god da pitam dali mi treba za bebaca ili trudnocu ,nista mi netreba....pa mi nije jasno kaj je ona nosila i u kaj je djecu oblacila....

Maja....sretno na upoznavanju, hihihi, prosli smo to jos dok mi je tata bio ziv, smijesne su te situacije😈😈😈

Jel ste vidjeli mjesec koliki je nocas? Bas me zanima dali budem spavala nocas ili zujala

Jel pratite 3,2,1 kuhaj....smiješan mi je slavonac mario kad se siroče uzruja zbog nečega😠😜

Cro262
    24. Ožujak 2016. 23:19

Majo, pa vi to još niste odradili? Hehehe, slatke brige...sad si me sjetila našeg upoznavanja staraca, obje majke su se pravile fine i dizale mi živce svojim ponašanjem, dok su tateki brzo nasli zajednicki jezik, oboje se uhvatili glodati odojka 

I ja sam rh+ pa ne kuzim zašto ga moram raditi...znam da mi na nekom nalazu sa transfuzije piše kontrola u 8.mj trudnoće...sad ne znam jel to to...ma samo pitam, ja se ne bojim igle 

Aurelija
    24. Ožujak 2016. 23:20

Hvala vam za sugestije za tiramisu! Crazy, bas taj sam si i isprintala prije  ne volim kerefeke bez jaja, bez mascarponea, bez kave, bez ovog bez onog, to nije tiramisu! Ili jos gore onaj iz vrecice, boze sacuvaj!

Miska, ovaj nadjev izgleda primamljiv moram priznat. Isla sam prije googlat kad si napisala, vidla sam i neke varijante da se ta smjesa izlije u kalup pa kuha/pece u kupelji... znam da to nije oriđiđi, al ko nema crijeva i vremena se zezat s tim, izgleda dosta dobro...

Majadila, pa kako tek sad upoznajete starce?? 

inaj
    24. Ožujak 2016. 23:22

E da zaboravim stalno napisati...jedna trudnica mi je ponudila da mi da svoj pojas za trbuh....ono cudo kaj si ti Cro narucila....i pitala  sam ju jel to ima svrhu i rekla je da pomogne da nije toliko pritisak dolje ...i da ga preporuca da se koristi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.