Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    25. Ožujak 2016. 14:46

Ljetniceeeee! Sto se radi? Mi danas radili skraceno dosli doma prije 13h 💪 ma milina. Dan je predivan ☀ steta sta opet sutra zovu kisu!
    Junior danas odlucio ne spavat uopce, cijeli dan se presetava po busi 😊
    Ja malo odmorama, pa cu spremit rucak. A popodne rijesim i cupavce, da sam sutra slobodnija za sirnice.
    Majo cek cek si ovo ti na slici? 😍😍
    I bravo za spremnu torbu, si uzbuđena?
    Dunya kako te boli maternica? Cura lupa ili se sve rasteze? I alergije unatoc kisi i vjetru? 😒
    Zumbul velika busica kod tebe 😍
    Kokolo prva noc je najteza 😉 čestitke na prinovi u obitelji, veliki decko 💙 
    Zabice inekcija ce ti bit najmanji problem za vrijeme i nakon poroda 😂
    Ja se jos mislim za grudnjake za dojenje....

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Majadila
    25. Ožujak 2016. 14:56

Nosiljka, tj. elasticna marama je Boba wrap, ovdje sam ju nasla da mogu osobno po nju
    http://www.kibuba.com/nosilka-boba-wrap?cID=231
    Ali da se na netu naci s dostavom kolko se sjecam, a mozda ima nesto i u Splitu. To nisam htjela rabljeno, ali ima ih i po Njuskalu, stari naziv je Sleepy wrap.

Grudnjake za dojenje sam odlucila ne uzimati. Prvo, cice su mi male, u trudnoci su narasle za broj i jos uvijek su male, a kada nadodje mlijeko opet racunam da nece buknuti na dolly parton velicinu - tako da sam uzela potkosulje za dojenje u HMu http://www.hm.com/hr/product/13906?article=13906-D
    pa cu to nositi za prvu ruku bez grudnjaka, a opet i u njih mogu uvaliti one jastucice da ne curi mlijeko po robi.
    Kasnije, kada se ustabili ponuda-potraznja i kada nece biti tih naglih dolazaka mlijeka, onda cu razmisliti o grudnjacima. Do tada cu kombinirati s obicnim topovima koje i sada nosim, oni su rastezljivi pa nije bed.
    E da, te stvari drze samo HM-ovi koji imaju trudnicki dio.

Majadila
    25. Ožujak 2016. 15:08

Sanjarka, jesam. I pasica. 
    Ma bilo mi je smijesno to pakiranje stvari jutros, ko da danas idem na neki daleki put, ono u detalje. :D
    Budem danas/sutra napisala sto sam sve stavila i kako rasporedila da bude prakticno za sam porod, pa prvo oblacenje/tusiranje sa sestrom, pa kasnije za sobu. I sto sam ostavila muzjaku da mi donosi svaki dan na refill. Tako da je sve stalo u sportsku torbu za trening.
    Pokusavam si ne dizati uzbudjenje, nego sve kul. Vidjet cemo dokle ce to ici tako.

Abies
    25. Ožujak 2016. 15:10

Mozda na sajmu bude carrwell grudnjaka i topova s popustom. Meni je tesko naci. Imam jako male grudi i obicno svi imaju od 80a. Neki pricaju o ogromnom povecanju...moje su tek popunile grudnjak. Al bar znam da su dobro sineka nahranile...tak da velicina nista ne znaci
    Maja ova potkosulja mi se jako svidja. Idem sutra u pohod :*

zabica25
    25. Ožujak 2016. 16:41

Da se malo pohvalim. 
    Moja Hana je dobila od moje sestrične punu kutiju poklona: cipelice, čarape, 2 H&M bodyja 56, 5 kom ZARA body vel. 80, kompletić 62, avent bočice, avent dudu varalicu, nešto kozmetike, predivna vestica, haljinu....baš me ugodno iznenadila.
    Ja sam dobila avent izdjalicu, jastuk za dojenje, balerinke.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

inaj
    25. Ožujak 2016. 16:49

Vidjela sam te potkosulje /majice na bretele iz hm, ako su to one 2 komada za 179 kn, i djeluju mi cvrste
    Ali moja kosarica je d i cijeli zivot nosim grudnjake koji su podstavljeni i sa zicom pa me strah kak bude jedan grudnjak za dojenje drzal to
    Za carriwel sam vidjela da su na zimskom sajmu pa se nadam da ce i sada biti , gledala sam njihovu stranicu
    A maramu budem pogledala kad sjednem za komp

Sanjarka88
    25. Ožujak 2016. 16:51

Mi rucali, sad skupljam energiju za kolac radit 😂

Odlicne su mi ove potkosulje 👍 no moje cice su velike, meni def triba grudnjak a ja bi najradije izvlacila cicu iz starih
    Majo jedva cekam tvoju listu!
    I totalno si ono prezgodna 😍😻

Zabice bravo za sestricnu bas lijepo od nje 😊

• kokolo5
    25. Ožujak 2016. 17:14

Evo me, opet na trajektu za nazad. Obavila shopping...i nakon toga otisla na pregled. Cura ima oko 850g, dr je zadovoljan s njom, ali sa mnom nije...dobila sam previse kila zadnjih mjesec dana...i mene je sokiralo  inace tata mi jaaako dobro kuha, pa mislim da u tom grmu lezi zec  stalno radi neke fine buzare, ko bi odolio! Sad cu na dijetu, ozbiljno...i moram izbacit sol jer zadrzavam vodu, jako.
    Vidim, dobile smo i celebrity licnost-Maja tebe i za novine poceli slikat 

Sanjarka88
    25. Ožujak 2016. 17:51

Kokolo koliko si dobila od proslog pregleda? 
    Curka komad cure vec ha? 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.