Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    25. Ožujak 2016. 08:25

Inaj izbaci sol iz prehrane

CrazyPuppet
    25. Ožujak 2016. 08:29

http://www.roditelji.hr/trudnoca/porod/epiziotomija-mitovi-i-istine/
    evo jedan vrlo poučan članak

Mama3put
    25. Ožujak 2016. 08:41

Ja nesto nemam snage danas nista,nije do vremena jer je dan prekrasan😕 malac me toliko udara da me bas neka nelagoda,nije nikad ovako

Baby gdje si ti? Nadam se da je sve u redu s tobom i da ces nam se javiti

Bruna257
    25. Ožujak 2016. 08:45

Kokolo da da,mm davao instrukcije oko riba :) sad vec i razlikujem ribe, pa cak i bez njegove pomoci 😜😁

Znaci beba moze biti i + i -? Moji su svi A+, i mama i tata bio i sestra.... A s njegove jedino mama(znaci sveki) B+... Ma kako bude,bit ce, pikica se ne bojim,vec sam naucila na njih,tolko da mogu i sama sebi krv vadit... 
    Eto ja do sad ves rjesavala, peglanje,rucnici, krevetnine....rijesila prasinu.. Sad kod sestricne na kavu :D i onda nastavak-hobotnica,krumpiri itd... :)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Abies
    25. Ožujak 2016. 09:14

Bruna muz je a+?
    Sveki b+ muz ima g A0 bez dileme. ti imas ili aa ili a0. Bejbi ce biti rh+. Ako si ti aa onda ce beba biti a+. Ako si a0 moze biti ili a ili 0. 
    Ako je muz a- onda beba moze biti rh -

Bruna257
    25. Ožujak 2016. 09:25

Da da i mm i ja smo a+.... I moji svi, i mamina i tatina braca.... Sogi je i mislim isto a+ jedino sveki b+ ..... Ispitala sam to malo,da se informiram :)

Malamimi
    25. Ožujak 2016. 09:44

Ja sam na tim testovima senzibikizacije bila u 6. i sad cu u 8. mj trudnoce. Tako pisalo u nalazu. Ja sam 0-, muz B+, malena 0+ i nakon poroda sam dobila RhoGAM inekciju, nist strasno. 
    Zumbul nam je isto lijepa okruglica. 
    Moje bebice od jutra mami broje rebra, cini mi se nogicama...

Bruna257
    25. Ožujak 2016. 10:04

Malamimi mogu misliti kako ti je... Meni moja malecka zna sve po trbuhu premjestiti vec sada, a kako je tek tebi sa dvoje malo vecih zvrkica :)

miska
    25. Ožujak 2016. 10:16

Kokolo uzimamo 3u1, znaci konstrukciju s kotacima, sportsko sjedalo, kosaru za novorodence i jaje za auto. Sve skupa 1360 e cini mi se, (mozda koji e razlike)
    Taj popust daje njihova lesnina na kolicinu kupnje, s tim da se moras ukljucit u Lesnina  baby klub. Kao poklon se dobrodoslice na adresu posalju dodatni kupon od 15% koji je jednokratan i iskoristiv na artikal po zelji, tako da cu ga ja iskoristit na najskuplju konstrukciju.

Aurelija
    25. Ožujak 2016. 10:57

Bruna, ti si apsolutno bez brige sto se tice k.g., cak i matematicki, ti ni neces radit kaj test.

Crazy, poucan clanak! 

Inaj, probaj s manje soli ko sto kaze Abies, ona zadrzava vodu u organizmu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.