http://www.roditelji.hr/trudnoca/porod/epiziotomija-mitovi-i-istine/
evo jedan vrlo poučan članak
Ja nesto nemam snage danas nista,nije do vremena jer je dan prekrasan😕 malac me toliko udara da me bas neka nelagoda,nije nikad ovako
Baby gdje si ti? Nadam se da je sve u redu s tobom i da ces nam se javiti
Kokolo da da,mm davao instrukcije oko riba :) sad vec i razlikujem ribe, pa cak i bez njegove pomoci 😜😁
Znaci beba moze biti i + i -? Moji su svi A+, i mama i tata bio i sestra.... A s njegove jedino mama(znaci sveki) B+... Ma kako bude,bit ce, pikica se ne bojim,vec sam naucila na njih,tolko da mogu i sama sebi krv vadit...
Eto ja do sad ves rjesavala, peglanje,rucnici, krevetnine....rijesila prasinu.. Sad kod sestricne na kavu :D i onda nastavak-hobotnica,krumpiri itd... :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bruna muz je a+?
Sveki b+ muz ima g A0 bez dileme. ti imas ili aa ili a0. Bejbi ce biti rh+. Ako si ti aa onda ce beba biti a+. Ako si a0 moze biti ili a ili 0.
Ako je muz a- onda beba moze biti rh -
Da da i mm i ja smo a+.... I moji svi, i mamina i tatina braca.... Sogi je i mislim isto a+ jedino sveki b+ ..... Ispitala sam to malo,da se informiram :)
Ja sam na tim testovima senzibikizacije bila u 6. i sad cu u 8. mj trudnoce. Tako pisalo u nalazu. Ja sam 0-, muz B+, malena 0+ i nakon poroda sam dobila RhoGAM inekciju, nist strasno.
Zumbul nam je isto lijepa okruglica.
Moje bebice od jutra mami broje rebra, cini mi se nogicama...
Malamimi mogu misliti kako ti je... Meni moja malecka zna sve po trbuhu premjestiti vec sada, a kako je tek tebi sa dvoje malo vecih zvrkica :)
Kokolo uzimamo 3u1, znaci konstrukciju s kotacima, sportsko sjedalo, kosaru za novorodence i jaje za auto. Sve skupa 1360 e cini mi se, (mozda koji e razlike)
Taj popust daje njihova lesnina na kolicinu kupnje, s tim da se moras ukljucit u Lesnina baby klub. Kao poklon se dobrodoslice na adresu posalju dodatni kupon od 15% koji je jednokratan i iskoristiv na artikal po zelji, tako da cu ga ja iskoristit na najskuplju konstrukciju.
Bruna, ti si apsolutno bez brige sto se tice k.g., cak i matematicki, ti ni neces radit kaj test.
Crazy, poucan clanak!
Inaj, probaj s manje soli ko sto kaze Abies, ona zadrzava vodu u organizmu
Sortiraj odgovore
Najstariji