Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    24. Ožujak 2016. 21:55

Sanjarka uzet cemo stokke trailz, znam skupa su ko sam vrag ali smo se oboje skroz zaljubili u njih i jedva cekam da mi stigne taj kupon i narucimo ih.

Ja sam od kolaca odlucila radit neke kocke s cokoladnim biskvitom i kremom od vanilije u koju idu izmrvljeni oreo keksi. Kod nas doma je sto ukusa oko tih kolaca pa nemam neki izbor. Jedan ne jede voce, drugi ne podnosi kokos, treci orahe...tako da se uglavnom radi uvijek isti i ide mi na zivce, sad malo promjene, valjda ce bit dobar.

Sto se tice ostale uskrsnje hrane, kod nas je glavni goranski nadjev i svi jedva cekamo njega jer se iskljucivo radi za Uskrs, takva je tradicija i to je nesto najbolje sto postoji, vec mi sad cure sline. Ako ga niste imale prilike probat (a velika vjerojatnost da niste) zao mi vas je  haha.

Aurelija
    24. Ožujak 2016. 21:55

Moze!

Abies
    24. Ožujak 2016. 22:07

Miska goranski nadjev? Ti si iz gk? Jedan sto radi samnom (iz gk) slini cijelu godinu za tim ocito je dobar....

Evo vam i rafaelo kuglice (obicno se na recept svi odvale smijati al bas su njami)
    1puding vanilija skuhati u 3dcl mlijeka. Malo ohladiti. Mijesati da nema kore. U mlako dodati 15dkg secera u prahu i 20dkg kokosa. Oblikovati kuglice i uvaljati u kokos

Littleladybug
    24. Ožujak 2016. 22:12

Aurelija za tiramisu s jajima na pari imas recept na pozadini vindijinog mascarponea..ja nekidan radila,odlicaaaan..lagan a socan..jos je i taj mascarpone u konzuma na akciji 😄😀😁

Majadila
    24. Ožujak 2016. 22:25

Koje pripreme za Uskrs! 
    Ja necu pretjerivati, uglavnom jedem normalno ko i inace, samo je malo veci izbor hrane po tim ruckovima. 

Negooo, za vikend upoznajemo starce sa starcima. Jao tlake 

Inaj, i ja sam za to da kupis cipele. Pa u cemu ces hodati jos par mjeseci? Isto mislim i za trudnicku robu, ako je potrebna. Sve to stoji da se to nosi samo par mjeseci, ali u necemu se mora hodati. 

Cro, i ja sam RH pozitivna (vidim da je Starim to naglasila), al i inace prvi puta cujem za taj test, nemam pojma sto je. 

Teja, uobicajeno je da te gin salje na pregled-dva u rodiliste gdje mislis roditi. Neki to ne rade, ali neki rade (moj da). Taman iduci tjedan idem opet, doduse u medjuvremenu sam se predomislila u koju cu bolnicu, ali nema veze. Kada cu uzimati uputnicu za TA i rodiliste, to ce biti za tu drugu bolnicu (Sv.Duh).
    I kao sto su cure rekle, kuzim da ti je zao sto nisi bila na uzv, ali ne mora ga raditi svaki puta. Beba lupka, sve je u redu. 
    Iduci puta, ako ti bude tako, zamoli ju da pogleda samo da vidis bebota na minutu. Ja sam svog tako zamolila da pogledamo iako nije planirao, to je bilo u onom periodu kad su mi se šaltali oko spola. 

Bruna257
    24. Ožujak 2016. 22:25

Ok, hvalite se tim goranskim nadjevom... A da podijelite recept? :D hihi

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

CrazyPuppet
    24. Ožujak 2016. 22:32

Ajmo recept za taj goranski, sad ste nas namamile nema vam sad nazad...
    Aurelija ja ti jaja isto na pari kako su i cure rekle. Meni je samo bitno da bude dobar omjer slatkog i gorkog jer ne volim preslatke kolace...
    Evo verzije po kojoj ja radim
    https://www.coolinarika.com/recept/tiramisu-original-recept/
    Maja starci se upoznaju, a? Wooohooo
    Nije to niš strašno ;-)

Abies
    24. Ožujak 2016. 22:47

Cro i ja rh+ 
    Kod rh- su vece zezancije a rh + jedino ab+ mama je mirna. Za sve ostalo beba moze ugroziti mamu ili mama bebu stvarajuci antitijela. Zato taj test. Najkrace receno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.