Zumbul oko 30tt bi bilo fiksni polozaj. Al ima i dan prije da se okrenu. Mojoj frendici je kontra bilo - na glavu i na kraju se okrenulo na zadak - carski.
Sto znaci polozaj prednjaci glavom Ia ili IIa?????
Večer curke, kako ste mi?
Teja zao mi je radi UZV, ali u trudnoci su tri obavezna, ne mora ti svaki put radit. Ako ti je baš želja odi privatno. Odlicno da si zatvorena!
Sarlina bravo za pregled!
Inaj kupi si neke udobne cipele, još nakon poroda ćeš ih sigurno nosit neko vrijeme... Ja jos uvijek furam roze timbaland bakandze, jer sam u prizemlju na poslu, ispod kamen i ledi užasno za noge. Plus sam u prijasnjim čizmicama bila par puta sklizla i pala po onom uglačanom kamenu na zadarskom poluotoku... sad trazim neke sandalice s petom do 5cm.
Starim pa ženo ti si prava domaćica - ovo sve što si nabrojala ja ne mogu popamtit a kamo li napravit. Pripremit ću košaricu, počistit stan i ofarbat jaja, a za sutra bakalar. Za Uskrs je cijela obitelj kod šogi na ručku, pa moram samo taj dorucak spremit i odnit na blagoslov ofc. Ne znam što ide u slavonsku košaricu al u ovu moju međimursko-dalmatinsku ide šunka, jaja, sir, mlada kapula, hren, kruh i dizani kolač (nebitno koji) l evo ovo mi je prvi Uskrs da ja sama nosim košaricu, hehe. I da tiramisu ću napravit za nedjelju jer mi pećnica ne radi kako spada, pa mi je to taman. Inace mi se niš od navedenog baš neda jer sam sva neka krepana, plus jos posao na 120%
Abies oooo ovo moram probat. Si ga ti već spremala?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Crazy proljetni umor ili trudnicki?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Abies ovaj kolac mene imenom zaziva hahahhaa i jos cokoladni, ma nema greške, treba to smućkat asap!
Sanjarka muz ti je zakon sto je rađe s tvojima, ja vec vidim kako ću se sa mm zakrvit oko odlaska u međimurje, trebali ovaj vikend pa sad kao idemo iduci... valjda...
Nemam pojma sto me umara, mozda cak i proljece. Iako ga jedva docekala, to mi je omiljeno doba godine, pogoto sad kad vladamo mi ofce u horoskopu ;-)
Abies to je ona torta kolac kaj se u kalupu samo malo mijesa i stavi pec, e upravo sam njega rekla svekrvi da cu ga probat za uskrs, znaci vi ga radili.i fini je, super
Budem ga i ja u subotu onda, imala sam jos u planu maline ukomponirati u njega, budem vidjela ako nadem friske
Ima na fejsu negdje link za taj kolac tam sam ga i vidjela
Sanjarka ma opasni nam muzevi, kak je nama sve novo i relativno nepoznato,njima je 10 puta novije i nepoznatije :P haha, moj vec razmislja kak ce to on bebu nosit i presvlacit, da je ne potrga/polomi... Ma zbunjola je skroz... A sto se trbuha tice, svud zapinjem, za kvake od vrata, za stol,kad kuham,perem sude... Tim vise kad mi trbuh ko piramida izgleda-u spicu sa svih strana gledano... :D
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sanjarka slijedeci pregled za 3 tjedna jer je sve ok sad pa onda za dva iza toga
Crazy u slavonsku kosaricu idu kuhana jaja,pletenica,mladi sir,rotkvica,mladi luk,sunka,kobasica,kulen... 😊
Evo me. Da smuti se u kalupu. Bolje manji kalup. Nije los onak za uz kavu i sl. Fan sam kremastih. Ovo je bas kad si bez ideje.
Ja sam dodala sumsko voce. Mm ga je pola smazao u šusu - znaci ok je. I bez preljeva je bio
Bas se veselim svim vasim dobrim Vijestima s pregleda! Teja, zao mi je sto ti nisi uspjela vidit bebu, al dok lupa, dobro je! meni je isto zao sto nemam neku lijepu slikicu iz nijednog uzv-a, uglavnom cerviks, dopler, otkucaje, glavu, pol noge i tako to al tjesi me da je beba dobro!
Svi nesto kuhate, pecete... ja cu sutra 3 kuglofa s grozdicama, to nam je super svima i jedemo ga uz šunku, ne za desert uglavnom, svi nosimo isto na blagoslov, razlika je jedino u kruhu, koliko vidim... Ja isto sutra kuham hobotnicu, stigla s mora neki dan, jedva cekam!
Crazy, dala si mi ideju s tiramisuom, al muce me sirova jaja unutra, ima neka alternativa?
Sortiraj odgovore
Najstariji