Ja vam ne jedem slanu hranu, odmalena tako ne jedem zbog bubrega....ono kaj je meni slano vama svima je bljutavo...
Sad su mi svi u trudnoci savjetovali da vise solim zbog niskog tlaka ali bas i ne radim to jer nemam naviku....
Kaj se tiče krvnih grupa, ja sam 0-, a MM je 0+.
rekla mi je ginekologica nek ne brinem, ako bebica bude rh+, dobit ću ja pikicu... (OPET IGLA) i to je to.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Bok cure!
Krasni trbuščići!
Ja se fino naspavala danas, otisla malo ranije leci i odvalila 8 sati bez buđenja. Sad se spremam na masazu, pocela sam se buditi bolnih leđa, pa mislim da cu se nastaviti narucivati na povremenu masazu do poroda.
Negooo, torba spremna.
Jucer sam obisla 3 shoping centra po Zgu dok nisam sve nabavila. Jos je ostalo eventualno popuniti garderobicu, i jos neke sitnice, i to je to.
Kupila sam i elasticnu maramu, bocice i sisace, mrezicu za kolica (i kindic) i pokrivalo za kisu za kolica - oboje u dmu, puno povoljnije nego u specijaliziranim ducanima.
Dunya, dobro si vidjela. Evo nas:
http://www.jutarnji.hr/otkrivamo-sve-o-novoj--sve-trazenijoj-profesiji-u-hrvatskoj--mi-smo-doule--trudnicama-tijekom-poroda-dajemo-podrsku-/1548650/
Prvo su stavili naslov da doule viču na trudnice za vrijeme poroda "Tisakj!" Koji debili, evo konacno ispravili naslov, ali u papirnatom izdanju od jucer stoji naravno taj prvi. Ti novinari stvarno nisu normalni kako iskrivljuju informacije.
Sto se tice upoznavanja staraca, nismo ih međusobno upoznali do sada jer nije bilo potrebe.
Nismo se (još) vjenčali, pa je evo, zajednički unuk malo ubrzao te stvari s upoznavanjem.
Btw, skuzili da se ovu subotu ne jede meso pa brze bolje prebacili na sljedeci vikend druzenje. Znaju se prioriteti haha
Super su je za procitat kak je to proslo kod vas, svi se prave fini hehehe. Ma proci ce sve okej nego je nama to bas neka tlaka. Zajebavamo se da bi bilo najbolje da im međusobno damo brojeve telefona pa neka se sami dogovore i nađu, imaju dosta zajednickih tema svi skupa samo sto to jos ni oni ne znaju, pa da im mi ne smetamo.
Gdje si kupila elasticnu maramu?
I jel si kupovala grudnjake za dojenje i gdje?
Sandrich, imaš grudnjaka za dojenje kupiti u C&A, u Mülleru...nisu preskupi i budu po 2 kom u pakiranju...a u HMu imaš čak onih nekih verzija da nisu skroz pamučni, one podstavljene
Sortiraj odgovore
Najstariji