Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kokolo5
    25. Ožujak 2016. 18:21

Sanjarka sram me napisat...ajme grozno...5kg 

bettyboop_st
    25. Ožujak 2016. 19:16

Pozdrav curke 
    Svasta se pisalo, i ono sta najvise volim, a to je kuhanje 
    Mi smo danas bili kod mojih na rucku, a u nedilju MMovi i moji stizu kod nas na rucak 
    Bas se veeeselim  Radit cu quiche od spinata, pasticada od tune sa njokima, i sirovu tortu od borovnica  Kako sam za rockas upala u novi blender, sad sam u fazi blendanja, i smoothia, vjerojatno zato i nisam dobila puno kg  Bar su mi dva obroka u obliku smoothia, i to me bas cini potpunom, nahranjenom i poletnom 

A sad, osvrt na Maju, bas ste divni, i pasica  Svi smo prosli upoznavanje sa starcima, i to je jedna dosadna formalnost, koju bi bilo najbolje prespavat, al ne ide to tako 

Kokolo ne sekiraj se oko kg, ajde, sta ima veze, glavno da je malena dobro 

Uzivajte u nadolazecim danima 

CrazyPuppet
    25. Ožujak 2016. 20:01

Večer curke! Evo ja odradila dio priprema, krepana sam a leđa mi se raspadaju. Naravno da sam se s mm posvađala oko odlaska u međimurje, al kao ajd probat ce nesto iskombinirat pa da idemo u cetvrtak ili petak. Nekako me ti blagdani toliko iscrpe zbog tih priprema da onda kad bi trebala uzivati odradim to onako tehnicki... 
    Kokolo nemoj se sekirat oko kila, i važi se doma da ne dozivis iznenađenja kod dr. Sve će se to brzo istopiti. 
    Ja bas gledam kako mi se malac ubucio, bio je mršavac do sad, i nikako nista pojest kako spada, a sad najednom poceo žderat. I tete u vrticu kazu da dva rucka pojede. Morat cu mu malo korigirat meni da ne ode u krajnost, jer do sad mu se non stop nesto davalo samo da nesto pojede. Necu da mu se rugaju cijeli zivot ko sto su se meni. 
    Maja slika je predivna, pesek isto, a osmjeh sve govori :-)

Mama3put
    25. Ožujak 2016. 20:17

Kokolo kupis fino digitalnu vagu (koja se pokvari nakon par tjedana)pa se vazes kuci i dozivis sok kao ja pa se kod dr na vagi obradujes😉 
    Ajde sta je 5 kg na tvoju gradu tijela molim te,vjerujem da se ne kuzi uopce jer si i vislja i nemas krupne kosti kao npr ja😣

Betty super sto ces ti ugostiti sve kod vas,uzivat cete u obiteljskoj i blagdanskoj atmosferi do kraja i nitko se nece osjecat zakinuto

Maja super slikica u novinama! I ja cekam popis stvari koje si strpala u torbu da usporedim sa svojom😊

bettyboop_st
    25. Ožujak 2016. 21:20

Starim  da,da, izuzev njegove sestre i muza, imamo 6 stolica, i 35 m2, tako da sam ih rasporedila, (ionako sestra ide kod svoje sveki za rucak) , a oni dolaze u ponediljak.Taman san zamisila sirnice, i sad ih pustila da se dizu  Kako sam freak za estetiku,nebi mogla podnit da mi stol izgleda ko ciganska cerga ( bolest od koje se ne zelim izlicit, kao ni o potrebe da je sve na parne br. kad nesto radim, kupujem cvice, ili bilo sta drugo)  Munja sam, ne bizim od toga 

Sanjarka88
    25. Ožujak 2016. 22:30

Ja u krevet, taman me skoro uhvatio san na kauču, al sam ga preduhitrila ne volim zaspat tako pa se posli prebacivat u krevet, ubije me to u pojam

Bety munjo nasa 😂 lipo ces ti ugostit jedne i druge pametno 👍 i do kad mislis noćas pec sirnice? Ili je to nocno dizanje? 

Crazy naspavaj se i odmori, sutra je novi dan 😘

Kokolo nije ti lako 😒 no vec sljedeci blagdan ce bit bolje a sad uživaj s muzicem i malcem ❤

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    25. Ožujak 2016. 22:31

Joj ne Kokolo mislila sam na Starim 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.